Spandoek maken

Samen maken we het onvergetelijk

Er is iets geweldigs gebeurd en dat wil je van de daken schreeuwen? Laat een spandoek dat dan voor je doen. Of verras een jarige met een surpriseparty en een groot spandoek aan de voorgevel van het huis. Er zijn verschillende redenen om een spandoek te maken. Het behalen van een examen of rijbewijs bijvoorbeeld. Maar ook een jubileum op het werk, de opening van je winkel of als promotie van een actie. Waarvoor je ook een spandoek maakt, de leukste spandoeken ontwerp je helemaal zelf op hoogwaardig, waterproof materiaal met een handig ophangsysteem. Een prachtige verrassing!

Foto's & tekst

Met het handige online fotoprogramma maak je online de mooiste spandoeken. Een spandoek maken bestaat uit twee delen: de foto en de tekst. Omdat de foto groot wordt opgeblazen is het belangrijk dat je in je ontwerp een foto van hoge kwaliteit gebruikt. Vervolgens maak je het spandoek af met een passende tekst. Kies lettertype en tekstkleur en schrijf je persoonlijke boodschap op het spandoek. Zorg ervoor dat je een goed leesbaar lettertype kiest. Stem de kleur van de tekst af met een kleur uit de foto, zodat het een mooi geheel wordt. Het is mogelijk om het spandoek (net als de tuinposter) van kunststofringen te laten voorzien, zodat je deze gemakkelijk ophangt. In het ontwerp worden de ringen afgebeeld, zodat je de plaatsing van de foto en tekst daarop kan aanpassen.

Formaat

Er zijn verschillende formaten waarin je spandoeken opmaakt zoals staand, liggend en vierkant. Spandoeken (en ook tuinposters) zijn verkrijgbaar met een stoer metalen frame om het doek gemakkelijk en snel op te hangen.

Persoonlijk & uniek

Een spandoek maken is heel erg leuk om te doen. Bovendien zal het op welke grootte dan ook heel veel impact maken op anderen, zoals een jubilaris, de geslaagde of jarige. Daarom is een spandoek altijd persoonlijk en uniek. Ontwerp vandaag nog je eigen persoonlijke spandoek en start je spandoekencollectie.