Poster XXL

Je mooiste foto vergroot op XXL formaat

Heb je een schitterende foto gemaakt? Haal dan het maximale uit je foto, door hem te laten afdrukken op XXL formaat. Het formaat van onze grootste poster is 90 centimeter bij 60 centimeter. Je kunt kiezen voor staande of een liggende variant. Je foto op dit grote formaat zorgt voor de beste beleving van je foto. Als je een poster op XXL formaat bestelt, krijg je een poster met de kwaliteit van een foto thuis gestuurd. Of je de poster nou thuis aan de muur van je slaapkamer hangt, de poster op je deur plakt of als reclameposter inzet, met een XXL poster trek je gegarandeerd de aandacht.

Deur met een fotocollage

Petra en Maaike uit Lelystad: “Ik wilde de kamer van mijn dochter op een leuke en originele manier decoreren met foto's. De XXL poster vond ik de leukste manier om haar kamer gemakkelijk te personaliseren. Alle foto’s van mijn dochter met vriendinnetjes, met het gezin en met de hond heb ik verzameld en gezamenlijk op een postercollage afgedrukt. We hebben de poster op de deur geplakt. Het is een heel leuk gezicht om al die foto's samen op haar deur te zien hangen, het vrolijkt de hele kinderkamer op. En het was ook nog eens in een handomdraai gemaakt!"

Een panoramisch uitzicht met een XXL-poster

Marcel van Kleef uit Born: “Om mijn werk te promoten heb ik mijn mooiste foto uitvergroot op XXL formaat. Ik heb de poster bedrukt met een panoramafoto en aan de muur in mijn fotostudio gehangen. Ik ben erg tevreden over de poster, ondanks het grote formaat van de foto blijven de details, kleuren en de resolutie van de foto behouden. Je krijgt bij Webprint een foto in hoogwaardige kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Iedereen die langskomt in mijn studio zegt wel wat positiefs over deze opvallende poster.”

Een grote fotoposter maken van je favoriete foto

Met een poster op XXL formaat krijg je jouw foto op levensgroot formaat. Je foto wordt gedrukt op mat fotopapier met een zijdeglas uiterlijk. Je foto wordt zeer helder en scherp weergeven op dit formaat. Iedere foto komt echt tot leven op dit grote formaat.

Je kunt kiezen voor een gewone poster, waarop je jouw foto laat afdrukken. Maar je kunt ook kiezen voor een postercollage op XXL formaat. In de editor staan alle fotokaders al vast, waardoor je alleen maar je foto's naar je poster hoeft te slepen om je postercollage te maken. Een eenvoudige en bijzondere manier om al je foto's bij elkaar te houden!