Tuinposter met foto maken

Je foto op een tuinposter voor een hippe en trendy tuin

Maak je tuin, balkon of veranda af met een hoogwaardige tuinposter. Je eigen foto op een tuinposter hangt jaren aan de schutting en geeft elke tuin een unieke uitstraling. Maak van je foto op zeildoek een robuust buitenschilderij! Kies uit 58 formaten zeildoek en vind altijd je favoriete tuinposter.

Foto op tuindoek zonder ringen

Kies voor robuust zeildoek van hoge kwaliteit

Je tuinposter is gemaakt van PVC gecoat zeildoek. Daardoor is je tuinposter van hoogwaardige kwaliteit en krijgt het doek een mooie glans die je foto ten goede komt. De tuinposter heeft een fraaie afwerking met ronde hoeken.

Foto op tuindoek met ringen

Gebruik je tuinposter met of zonder kunststof zeilringen

Elk formaat tuinposter is beschikbaar met of zonder kunststof ringen. Zonder ringen hang je de tuinposter met je eigen ophangsysteem op. Hang de poster op in je eigen houten omlijsting of bevestig het doek tussen je schutting. Kies voor de optie met ringen om je tuinposter snel en gemakkelijk op te hangen. De zeilringen zijn transparant, houden zich perfect in de buitenlucht en gaan jarenlang mee. Ze zijn bestand tegen hoge en lage temperaturen en gaan dus lang mee.

Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je tuinposter en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.

 

direct beginnen