Tuinposter met foto maken

Details

Een buitenposter van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs

Maak je tuin, balkon of veranda af met een hoogwaardige tuinposter. Je eigen foto op tuindoek kan jaren aan de schutting hangen en geeft elke tuin een unieke uitstraling. Online maak je van je foto op zeildoek een echt buitenschilderij! Je hebt ruime keuze uit verschillende formaten zeildoek, elk formaat tuinposter is mét of zonder ringen te bestellen.


Nu 25% korting op tuinposters. Gebruik de actiecode WPNLTUIN515 . Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties(codes).


Meer foto´s en informatie »

In 4 stappen je eigen tuinposter ontwerpen

 


 

Video Tuinposter

Je tuinposter kan tegen elk weertype. Je maakt de tuinposter eenvoudig zelf met je eigen foto. Met de handige zeilringen hang je de tuinposter aan je schutting of op je balkon. Bekijk de video hiernaast voor een uitleg over de kwaliteit van onze tuinposters.

 


 

Staande tuinposter

Liggende tuinposter

 

Vierkante tuinposter

Een lege muur op je balkon of een vrije verticale ruimte op je schutting maak je af met een staande tuinposter.

Horizontale foto's komen prachtig uit op een liggende tuinposter. Heb je een panoramafoto? Bestel deze als tuinposter!

 

Een vierkante tuinposter past in elke tuin of op elk balkon. Ook leuk; hang meerdere vierkante tuinposters naast elkaar. 

staande poster voor in de tuin liggende tuinposters vierkante tuinposters

Meer maten

 

Meer maten

 

Meer maten

 

 

 


 

Hang je tuinposter op met een aluminium frame

Maak een echte blikvanger van je tuinposter met een aluminium frame. Dit frame zorgt ervoor dat je tuinposter strak gespannen wordt en het doek zeer professioneel opgehangen kan worden aan je schutting of muur. Het frame bestaat uit aluminium buizen die je zelf makkelijk in elkaar kan zetten tot een frame en wordt geleverd met leuninghouders om het frame stevig aan elk oppervlak vast te schroeven. Met de bijgeleverde elastieken kan het tuindoek aan elke ring van het doek strak gespannen worden aan het frame.


Je kunt een aluminium frame bestellen voor je tuinposter in het formaat 60x90, 75x75, 80x120, 80x80, 90x120, 90x90, 100x100, 120x120, 120x160, 150x150, 100x150 cm. Als je het gewenste formaat hebt gekozen kun je bij het afronden van je bestelling kiezen voor een tuinposter frame in bijpassend formaat. Bekijk alle frames op onze accessoires pagina.

 

Vanaf € 69,95 bestel je al een aluminium frame bij je tuinposter

Tuinposter frame

Specificaties

  • Aluminium buizen
  • 4 x leuninghouders
  • 4 x hoekprofielen
  • Met elastieken
  • Met inbussleutel

Actie

Actie: 25% korting

Nu 25% korting op alle formaten tuinposters. Gebruik de actiecode WPNLTUIN515 bij het afrekenen.

Voorwaarden:
Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties.