Poster maken 

Je foto op een poster voor een scherp en speels effect

Laat je foto vergroten en maak er een prachtige poster van. Kies een kleurrijke foto om de kwaliteit en de scherpte van je fotovergroting optimaal te beleven. Ontwerp je fotoposter in verschillende formaten en kies uit twee uitvoeringen.Je foto op poster is beschikbaar in 57 formaten en wordt uitgevoerd in zelfklevend en zijdeglans.

Poster maken


Kies tussen je poster op zijdeglans papier en een zelfklevende poster

Kies voor een poster op zijdeglans papier om de kwaliteit van een echte fotoafdruk te ervaren. Of ga voor het gemak van een zelfklevende poster met een handige plaklaag op de achterzijde. Je foto komt echt tot leven in posterformaat en trekt direct de aandacht op de muur, deur of kast.


Gebruik een poster in je interieur

Verfraai bijvoorbeeld de kinderkamer met een foto van je kinderen of de slaapkamer met een prachtige foto van je gezin. Verwisseld je foto’s gemakkelijk van kamer en zorg voor verscheidenheid in je interieur.


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het maken en bestellen van je poster wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg goed ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Je foto wordt beschermd tegen transportschade door een kartonnen koker. Je foto wordt binnen 3 dagen verstuurd!


Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je foto op een poster en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.
direct beginnen