Foto op behang

Productinfo

Verbreed je horizon in huis

Geef je leven kleur. Maak je eigen fotobehang! Een hele wand, een kast, een deur of misschien je plafond? Elk groot oppervlak krijgt een totaal nieuw karakter met zo'n schitterend fotobehang van Webprint, compleet met handleiding en tips. De baanbreedte is 60 cm, binnen drie werkdagen verzonden.


Het behang wordt geleverd met een gratis behangset, die bestaat uit: een behangspatel, mesje, waterbak, spons en een gebruiksaanwijzing. De instructievideo laat zien hoe je eenvoudig het behang op de muur kunt plakken.

gratis behangset

Geen leuke eigen foto?

Heb je geen leuke eigen foto? Dan kun je bij onze zuster-site Posters.nl, onderdeel van de Webprint Group, kiezen uit tientallen ontwerpen fotobehang. Kies hieronder een foto uit één van de categorieën.

Disney fotobehang

fotobehang dev 03fotobehang dev 05fotobehang dev 07fotobehang dev 09


fotobehang dev 16

Steden fotobehang

fotobehang dev 19fotobehang dev 20fotobehang dev 21fotobehang dev 22


fotobehang dev 16

Natuur fotobehang

fotobehang dev 28fotobehang dev 29fotobehang dev 30fotobehang dev 31

fotobehang dev 16

Specificaties

Specificaties

Materiaal 
 • HP PVC-free fotobehang
 • Behang voorzien van lijmlaag (wordt door water geactiveerd)
Printtechniek
 • 6 kleuren drukproces, dit zorgt voor nog meer contrast en diepere kleuren
 • Latex geprint
Afmetingen
 • van minimaal 60cm tot en met 990cm
Opties
 • Inclusief gratis behangset, die bestaat uit: een behangspatel, mesje, waterbak, spons en een gebruiksaanwijzing.

direct beginnen

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen
FormaatPrijs
Per m2 (vierkante meter)€ 18,95
 
Verzendkosten

FormaatVerzendkostenVerzendtijd
Per m2 (vierkante meter)
 € 9,95
3 werkdagen

direct beginnen

Video

Korte instructie behangen

Om het fotobehang aan de muur te plakken heb je geen behanglijm nodig. De lijm zit op het behang zelf en wordt geactiveerd als je de rol onderdompelt in water. De video laat zien hoe je eenvoudig het behang aan de muur kunt plakken. direct beginnen

Inspiratie

Laat je inspireren

 • wanddecoratie 2 april 2014
  Vanaf nu is het mogelijk om een aluminium frame te bestellen bij je tuinposter. Met dit frame hang je je tuinposter eenvoudig en strak op aan elk oppervlak. Je foto op tuinposter wordt een echte blikv...
 • tuinposter26 maart 2014
  Vorige week hebben we al tips gegeven over hoe je het paasontbijt kunt aankleden met paasdecoratie en hoe je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Nu gaan we verder in op de mooiste paasdecoratie voor ...
 • wanddecoratie10 maart 2014
  De paasdagen komen er weer aan; de tijd dat alles geel kleurt. Breng ook kleur in het leven van je omgeving en verras je vrienden en familieleden met de vrolijkste cadeaus met een persoonlijk tintje. ...

Voorbeelden van fotobehang

De mogelijkheden om een kamer volledig naar je eigen wens in te richten zijn eindeloos. Maar wat is nou leuk om op behang te laten printen? Er zijn namelijk talloze afbeeldingen en ideeën.

 

Met behang waar je zelf een foto op laat printen creëer je je eigen sfeer. Of het nou gaat om je eigen slaapkamer, de babykamer of een ruimte in je restaurant; fotobehang maakt de inrichting pas écht af.

 

Om jou op weg te helpen en te inspireren met leuke ideeën hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet. Voor ieder onderwerp hebben we een paar ideeën gefotografeerd. Let er wel op dat wanneer jij je eigen foto op behang laat printen, je rekening houdt met het doel dat je wilt bereiken. Gebruik lichte kleuren om de ruimte groot te houden en donkere kleuren om een warm gevoel te creëren.


direct beginnen

Steden en gebouwen

Haal je droomreis in huis door een foto van het Vrijheidsbeeld of de skyline van New York op de muur te laten printen. Iedere ochtend wanneer je wakker wordt lijkt het alsof je op vakantie bent. Naast deze skyline leveren de Eiffeltoren en Arc de Triomphe in Parijs natuurlijk ook een geweldige sfeer op in je slaapkamer.
skyline-behang.jpg

Abstract

Abstracte beelden kunnen een erg luxe look en feel aan een kamer geven. Ben je zelf een artiest of heb je een creatieve geest?
abstract-slaapkamer.jpg

Je kinderen

Een foto van je kinderen op de muur in de slaapkamer is schitterend. Iedere dag denken ze weer aan die éne prachtige vakantie. De mooiste vakantiefoto van je kinderen laat je eenvoudig op behang afdrukken.

 

kinder-slaapkamer.jpg

Favoriete tv ster

Heb je een mooie afbeelding van de TV held van je kinderen? Staan ze op de foto met Mickey Mouse of Mega Mindy? Deze onvergetelijke gebeurtenis is natuurlijk prachtig om als behang te laten printen voor de kinderkamer.

Natuur

De natuur geeft rust. En dat geldt ook voor natuur foto's in je slaapkamer of woonkamer. Een mooi landschap of een wijnveld zorgen voor een innerlijke rust. Erg populair om te laten printen zijn bloemen. Zelfs in de koude winter doen deze prachtige beelden je denken aan het voorjaar wanneer je weer lekker naar buiten kunt!

natuur-beeld.jpg

direct beginnen

Actie: 20% korting

Actie: 20% korting

Nu 20% korting op fotobehang. Gebruik de actiecode WPNLDEC715 bij het afrekenen.

Voorwaarden:
Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties.

direct beginnen