Foto op behang

Productinformatie


Verbreed je horizon in huis

Geef je leven kleur. Maak je eigen fotobehang! Een hele wand, een kast, een deur of misschien je plafond? Elk groot oppervlak krijgt een totaal nieuw karakter met zo'n schitterend fotobehang van Webprint, compleet met handleiding en tips. De baanbreedte is 60 cm, binnen drie werkdagen verzonden.


Nu 15% korting op fotobehang van Webprint.nl. Gebruik de actiecode WPNLDECAP15. Deze actie is geldig tot en met 30 april 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties(codes).


gratis behangset

Het behang wordt geleverd met een gratis behangset, die bestaat uit: een behangspatel, mesje, waterbak, spons en een gebruiksaanwijzing.

De instructievideo laat zien hoe je eenvoudig het behang op de muur kunt plakken. 

Korte instructie behangen

Om het fotobehang aan de muur te plakken heb je geen behanglijm nodig. De lijm zit op het behang zelf en wordt geactiveerd als je de rol onderdompelt in water. De video laat zien hoe je eenvoudig het behang aan de muur kunt plakken.
Geen leuke eigen foto

Heb je geen leuke eigen foto? Dan kun je bij onze zuster-site Posters.nl, onderdeel van de Webprint Group, kiezen uit tientallen ontwerpen fotobehang. Kies hieronder een foto uit één van de categorieën.

Disney fotobehang

fotobehang dev 03fotobehang dev 05fotobehang dev 07fotobehang dev 09

fotobehang dev 16

Steden fotobehang

fotobehang dev 19fotobehang dev 20fotobehang dev 21fotobehang dev 22


fotobehang dev 16

Natuur fotobehang

fotobehang dev 28fotobehang dev 29fotobehang dev 30fotobehang dev 31

fotobehang dev 16