fotobehang

Fotobehang  


Verbreed je horizon in huis

Geef je leven kleur. Maak je eigen fotobehang! Een hele wand, een kast, een deur of misschien je plafond? Elk groot oppervlak krijgt een totaal nieuw karakter met zo'n schitterend fotobehang van Webprint, compleet met handleiding en tips. De baanbreedte is 60 cm, binnen drie werkdagen verzonden.


Nu 15% korting op fotobehang van Webprint.nl. Gebruik de actiecode WPNLDECAP15. Deze actie is geldig tot en met 30 april 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties(codes).


gratis behangset

Het behang wordt geleverd met een gratis behangset, die bestaat uit: een behangspatel, mesje, waterbak, spons en een gebruiksaanwijzing.

De instructievideo laat zien hoe je eenvoudig het behang op de muur kunt plakken.

Daarom fotobehang van Webprint

bullet.check.green.pngKeuze uit geselecteerde beelden
Kies een foto uit één van onze categorieën
bullet.check.green.png

Topkwaliteit fotobehang

HP PVC-free fotobehang

bullet.check.green.png Handige baanbreedte 
Banen van 60 cm
bullet.check.green.png
Fotobehang wordt gewaardeerd met 8,1 uit 10 gebaseerd op 91 reviews.
1 2 3 4 5


undefined
 Nu voor € 16,11 per vierkante meter!


 

Korte instructie behangen

Om het fotobehang aan de muur te plakken heb je geen behanglijm nodig. De lijm zit op het behang zelf en wordt geactiveerd als je de rol onderdompelt in water. De video laat zien hoe je eenvoudig het behang aan de muur kunt plakken.
Geen leuke eigen foto

Heb je geen leuke eigen foto? Dan kun je bij onze zuster-site Posters.nl, onderdeel van de Webprint Group, kiezen uit tientallen ontwerpen fotobehang. Kies hieronder een foto uit één van de categorieën.

Disney fotobehang

fotobehang dev 03fotobehang dev 05fotobehang dev 07fotobehang dev 09

fotobehang dev 16

Steden fotobehang

fotobehang dev 19fotobehang dev 20fotobehang dev 21fotobehang dev 22


fotobehang dev 16

Natuur fotobehang

fotobehang dev 28fotobehang dev 29fotobehang dev 30fotobehang dev 31

fotobehang dev 16

Leuke fotobehang ideeën

Een foto van een zonnig uitzicht, een prachtig natuurlandschap of je eigen foto op behang bestel je eenvoudig online. Het is erg leuk om de kinderkamer, slaapkamer of een restaurant mee te decoreren. Behang met een foto van een skyline of een bekende stad zijn erg in trek, maar ook een bloemenveld of een bos wordt vaak afgedrukt op behang. Zo zijn er nog talloze voorbeelden om jou te inspireren voor prachtig fotobehang. 

Creëer je persoonlijke droomkamer met je eigen fotobehang op maat en laat je creativiteit de vrije loop. Gebruik wel een foto met een hoge resolutie voor je fotobehang, zodat je foto scherp wordt weergegeven op het behang.

Bij het afdrukken van je fotobehang, wordt de foto opgedeeld in verschillende banen van 60 centimeter. Wanneer je het fotobehang aan de muur gaat plakken moet je erop letten dat de aparte banen goed op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. De banen hebben een overlap en daarom raden we aan links te beginnen met behangen en vooraf de video te bekijken.

undefined
 Nu € 18,95 per vierkante meter!
20150402gutter cta-40prc-canvas-vierkant
Om Webprint.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.