Foto op plexiglas

Plexiglas voor een exclusieve en scherpe uitstraling

Maak je foto glansrijk en bijzonder met de uitstraling van plexiglas en laat je foto tot leven komen. Het licht speelt met je foto waardoor je foto elke keer bijzonder blijft om naar te kijken. Voor een exclusieve uitstraling kies je plexiglas. Je foto op plexiglas is beschikbaar in 50 formaten en wordt uitgevoerd in standaard en luxe.

Kies tussen plexiglas standaard en luxe

Plexiglas wordt uitgevoerd in twee verschillende uitgaven. Bij je foto op Plexiglas standaard wordt je foto aan de achterzijde afgewerkt met een witte beschermlaag die het licht laat spelen met de kleuren in je foto. Plexiglas luxe wordt aan de achterzijde afgewerkt met donker folie, waardoor contrasten en kleuren scherper worden weergegeven.


Foto op plexiglas


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het bestellen van je foto op plexiglas wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg goed ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Het plexiglas wordt verpakt in een schuimzak en verzonden in een kartonnen doos. Het is voorzien van een plastic beschermfolie aan de voorzijde. Deze haal je er voor het ophangen af. Je foto op plexiglas wordt binnen 3 dagen verstuurd.


Foto op plexiglas ophangset


Hang je foto op plexiglas op met het gratis ophangsyteem

Om het exclusieve karakter van je foto op plexiglas te onderstrepen, wordt je foto op plexiglas verstuurd met een gratis luxe RVS ophangset. Dit hoogwaardige ophangsysteem wordt geleverd met 4 wanddragers, 4 schroeven en 4 pluggen. De wanddragers klemmen je foto op plexiglas vast aan de muur, waardoor gaten boren in je plexiglas niet nodig is. Je bepaalt zelf de positionering van de wanddragers en dus de uitstraling van je foto op plexiglas.
Bij de formaten 80x120, 120x80 en 100x100 centimeter gebruik je een alternatief ophangsysteem die het gewicht van de plexiglas plaat beter draagt. Deze platen worden met een kant-en-klaar ophangsysteem verstuurd.
foto op-plexiglas-schuin


Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je foto op plexiglas en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.direct beginnen