Foto op plexiglas

Productinfo

Laat je foto’s stralen op plexiglas

Als je een exclusieve uitstraling voor je foto wilt kies je voor plexiglas. Je foto op plexiglas wordt geprint op 5 mm dik plexiglas en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Kies voor een foto op plexiglas met een witte lichtdoorlatende coating of voor plexiglas met een blocking folie op de achterkant. Je foto krijgt een fraai diepte-effect en wordt zeer scherp geprint op plexiglas. Door het hoogglans effect van de plaat blijft je foto elke keer bijzonder om naar te kijken.

Gratis ophangsysteem voor je plexiglas

Bestel je een foto op plexiglas bij Webprint, dan krijg je gratis een RVS ophangsysteem ter waarde van € 12,95! Met dit ophangsysteem bevestig je eenvoudig je plexiglasaan de muur.

plexiplexi luxe

Specificaties

Specificaties

Materiaal
Plexiglas 5 mm
• Beschermlaag op de achterkant (plexiglas standaard)
• Zwarte folie op de achterkant (bij plexiglas luxe)

Printtechniek
UV print - direct op de achterkant van het plexiglas

Afmetingen
Liggend in het formaat 30x20 cm tot en met 180x135 cm
Staand in het formaat de 20x30 tot en met 135x180 cm
Vierkant in het formaat de 30x30 tot en met 120x120 cm

Optioneel
Gratis ophangsysteem
Luxe afwerking mogelijk
Baklijst mogelijk in het zwart en wit
• Luxe afstandshouders verkrijgbaar tegen meerprijs
direct beginnen

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen
FormaatStandaardLuxeStandUitvoeringVerhouding
20x30 cm
staand / liggend
standaard/luxe2:3
30x40 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
30x60 cm
staand / liggendstandaard/luxe1:2
30x80 cm
staand / liggendstandaard/luxepanorama
40x50 cm
staand / liggendstandaard/luxe4:5
40x60 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
50x75 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
50x100 cm
staand / liggendstandaard/luxe1:2
60x80 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
60x90 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
75x100 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
80x120 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
60x140 cm


staand / liggendluxepanorama
80x180 cm
staand / liggend
luxepanorama
100x150 cm
staand / liggendluxe2:3
120x180 cm
staand / liggendluxe2:3
100x140 cm
staand / liggendluxe5:7
120x160 cm
staand / liggendluxe3:4
135x180 cm
staand / liggendluxe3:4
90x180 cm
staand / liggendluxe1:2
20x20 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
30x30 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
40x40 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
50x50 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
60x60 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
75x75 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
80x80 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
90x90 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
100x100 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
120x120 cm
vierkantluxe1:1

Verzendkosten
Formaat
VerzendkostenVerzendkosten per extra besteld product
Verzendtijd
Tot 20x30 cm€ 3,95
+ € 1,00
3 werkdagen
Tot  en met 90 cm€ 6,95+ € 1,00
3 werkdagen
100 cm, 80x120 cm€ 9,95+ € 2,003 werkdagen
> 80x120 cm*€ 19,95+ € 10,00
10 werkdagen

direct beginnen
* Bezorging op afspraak alleen in Nederland. Levertijd binnen 10 werkdagen. Hiervoor word je telefonisch ingelicht, zorg er daarom voor dat je account up to date is.

Standaard

Een stralende weergave van je foto

Je foto komt tot leven als je het laat drukken op plexiglas. Je foto wordt rechtstreeks op het plexiglas geprint met een witte lichtdoorlatende coating op de achterzijde. Elke keer als er licht op het plexiglas valt krijgt je foto een ander effect en ontstaat er een bijzonder diepte-effect in je foto. Het licht speelt met je foto, waardoor je nooit uitgekeken raakt op je foto op plexiglas.


Je foto is makkelijk aan de muur te hangen. Je foto op plexiglas wordt geleverd met een gratis RVS ophangset ter waarde van € 12,95. Wil je liever een luxere RVS ophangset/afstandhouders? Klik dan hier of lees er meer over onderaan de pagina.


Bevestig je plexiglas met luxe afstandhouders. Hang je foto op plexiglas professioneel aan de muur met luxe RVS afstandhouders. De set bestaat uit 4 losse afstandhouders inclusief schroeven en pluggen. De afstandhouders kun je naar wens bevestigen aan de muur, waarna je de plexiglas vervolgens tussen de inkepingen van de afstandhouders kunt schuiven. Doordat de plexiglas precies in deze inkepingen ‘valt’, hangt de plaat iets van de muur af en voorkom je boorgaten in de plaat zelf. Zo kun je optimaal genieten van je mooiste foto aan de muur.


Topkwaliteit plexiglas

Voor ons plexiglas gebruiken wij hoogwaardige materialen en krijg jij gegarandeerd een topkwaliteit plexiglas met scherpe print thuisgestuurd.


Je foto wordt op de achterkant van je plexiglas geprint, waardoor je als het ware door de plaat heen naar de foto kijkt. De print is afgewerkt met een extra beschermlaag, door deze witte beschermlaag is je foto niet transparant. Maar wanneer er licht op je plexiglas valt, schijnt dit door je foto heen en begint je foto te stralen.


Het plexiglas van Webprint is 5 mm dik. De randen van je plexiglas zijn haarfijn afgewerkt. 


Gratis RVS ophangset

Elke foto op plexiglas van Webprint wordt met een gratis RVS ophangset geleverd. Deze kun je zelf eenvoudig aan de muur bevestigen. We boren geen gaten in het plexiglas, zodat je volop kunt genieten van je mooiste foto.

 

De ophangset bestaat uit vier delen. De positie van deze onderdelen kun je zelf bepalen. Je klemt het plexiglas als het ware tussen de muur en het ophangsysteem. Bekijk hier hoe je je plexiglas ophangt.


Veel formaten

Je plexiglas is te bestellen in een staand, liggend of vierkant formaat. Welk formaat je ook kiest, bij Webprint heb je gegarandeerd een uitstekende kwaliteit.

 

Let op! Je foto wordt rechtstreeks op plexiglas afgedrukt. Daardoor is je foto het mooist met een kijkafstand vanaf 1 meter. 

 

Je plexiglas wordt binnen drie werkdagen verzonden inclusief ophangset en handleiding.


Ideeën opdoen? Wij hebben een aantal voorbeeldenen tips voor een foto op plexiglas op een rij gezet.


direct beginnen

Luxe

Je foto op plexiglas luxe

Je foto in museumkwaliteit aan de muur

Met een foto op plexiglas luxe kies je voor een gedetailleerde weergave van je foto in HD-kwaliteit. Je foto wordt direct op het plexiglas geprint met een blocking folie op de achterkant van het plexiglas. Deze folie laat geen licht door, waardoor je foto veel meer contrast krijgt. Doordat het product geen invloed heeft van licht komen kleuren zeer helder uit en zijn de details in je foto veel scherper.


De haarscherpe print in combinatie met het bijzondere glansrijke effect van de plexiglas plaat geeft je foto een echt exclusief karakter. Je foto op plexiglas luxe wordt geleverd met een onzichtbaar professioneel ophangsysteem aan de achterkant. 


Details foto op plexiglas luxe


Plexiglas luxe-ophangsysteem-detail

Plexiglas High Definition


Voor ons plexiglas luxe gebruiken wij hoogwaardige materialen en krijg jij gegarandeerd een product met haarscherpe print thuisgestuurd. 


Je foto wordt op de achterkant van het plexiglas geprint. Achter je foto wordt een speciale blocking folie geplaatst. Deze folie heeft als eigenschap dat het UV werend is en dus geen licht doorlaat. Doordat de foto op plexiglas luxe geen lichtreflectie heeft, is de foto zeer scherp en komen de contrasten in het beeld extra duidelijk naar voren. De kleuren zijn helder en door het materiaal krijgt je foto een prachtige glans.


Het plexiglas heeft een dikte van 5 mm. De randen van het plexiglas worden strak afgewerkt.

Gratis ophangsysteem

Elke foto op plexiglas luxe wordt geleverd met een gratis ophangsysteem. Je krijgt het product dus kant-en-klaar thuisgestuurd. Op de achterkant van het plexiglas wordt een aluminium frame bevestigd (1). Met dit frame hang je jouw plexiglas gemakkelijk en professioneel op, zonder dat er boorgaten in je fotoproduct komen.


Bij de formaten tot en met 40x50 cm krijgt je foto op plexiglas luxe een ander ophangsysteem. Hierbij monteren we één ophangpunt  en twee afstandhouders op de achterzijde van je plexiglas (2).

Plexiglas luxe-ophangsysteem-verschil

Veel formaten

Je foto op plexiglas luxe is te bestellen in staand, liggend of vierkant formaat. Welk formaat je ook kiest, bij Webprint heb je gegarandeerd  een uitstekende kwaliteit.


Je plexiglas luxe wordt binnen drie werkdagen verzonden, inclusief ophangsysteem en handleiding.

Plexiglas luxe-ophangsysteem-muur

direct beginnen

Inspiratie

Laat je inspireren

  • wanddecoratie15 mei 2015
    In een handomdraai een gedetailleerde foto in sepia kleuren in het groot aan de wand. Het plexiglas zorgt ervoor dat ieder klein detail in de afbeelding scherp wordt weergegeven. Het sepia effect zorg...
  • wanddecoratie28 april 2015
    Zet je moeder op een bijzondere manier in de spotlights en geef een cadeau waarvan ze elke dag opnieuw kan genieten: een persoonlijke foto aan de muur. Een creatieve moeder-dochter foto of familiefoto...
  • wanddecoratie10 december 2014
    Wat is het verschil tussen plexiglas en plexiglas luxe? Wie al bekend is met foto op plexiglas wordt verrast door de haarscherpe kwaliteit van deze luxe uitvoering. Plexiglas en plexiglas luxe Het ver...


Voorbeelden foto op plexiglas


Je foto begint te stralen op plexiglas. Dit bijzondere effect is prachtig en geven je foto’s net dat beetje extra.


Foto op plexiglas geprint


Je foto wordt rechtstreeks op het plexiglas geprint. Als laatste wordt er een witte beschermlaag op de achterkant geplaatst, daardoor is je plexiglas niet transparant en komen ook de witte kleuren in je foto prachtig uit.

 

Heb je een foto met een mooie lichtinval dan zal deze zeer geschikt zijn om op plexiglas te bestellen. Zoals de zonsondergang hiernaast, het natuurlijke licht wordt versterkt door het glanzende effect van plexiglas.

 

Luxe uitstraling en kleurbeleving


Een foto op plexiglas geeft een luxe uitstraling, dit komt mede door de intense kleurbeleving. Een foto met felle en heldere kleuren komen goed uit op plexiglas. Hang je plexiglas voor een witte muur en dichtbij een lichtbron. Dan speelt het licht met je foto en komt het plexiglas het beste tot haar recht. 


kleurbeleving

Seizoenen


Met de herfst maak je de mooiste foto’s met de verschillende kleuren bladeren of schiet een foto in de winter van een bijzonder wit landschap. De foto’s van de verschillende seizoenen komen mooi uit op plexiglas.


 seizoenen

Een foto op plexiglas wordt vaak gekozen door musea en professionele fotografen dankzij de hoge kwaliteit en met het gratis ophangsysteem aan de muur kun je jarenlang genieten van jouw foto op plexiglas


direct beginnen

Video foto op plexiglas

Je foto op plexiglas brengt je foto tot leven. In de video wordt uitgelegd hoe je foto op plexiglas wordt geprint. Bekijk de video en zie ook alle andere kenmerken van foto op plexiglas. Ontdek ook onze inspiratie voor plexiglas foto's.direct beginnen

Accessoires

Accessoires

Bestel deze set luxe afstandhouders van € 29,95 nu voor € 19,95.


Specificaties:

4 x RVS zijklemmen

4 x schroef + 1 inbus

4 x plug

Afstand tot muur 16 mm

Doorsnede 9 mm


afbeelding-website.jpg


 

prijs-plexiglas.jpg

 

bestel-afstandhouders.png

Actie

Actie: 20% korting

Nu 20% korting op alle formaten plexiglas. Gebruik de actiecode WPNLDEC715 bij het afrekenen.

Voorwaarden:
Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties.