Foto op plexiglas

Plexiglas voor een exclusieve en scherpe uitstraling

Maak je foto glansrijk en bijzonder met de uitstraling van plexiglas en laat je foto tot leven komen. Het licht speelt met je foto waardoor je foto elke keer bijzonder blijft om naar te kijken. Voor een exclusieve uitstraling kies je plexiglas. Je foto op plexiglas is beschikbaar in 50 formaten en wordt uitgevoerd in standaard en luxe.


Kies tussen plexiglas standaard en luxe

Plexiglas wordt uitgevoerd in twee verschillende uitgaven. Bij je foto op Plexiglas standaard wordt je foto aan de achterzijde afgewerkt met een witte beschermlaag die het licht laat spelen met de kleuren in je foto. Plexiglas luxe wordt aan de achterzijde afgewerkt met donker folie, waardoor contrasten en kleuren scherper worden weergegeven.


Foto op plexiglas


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het bestellen van je foto op plexiglas wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg goed ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Het plexiglas wordt verpakt in een schuimzak en verzonden in een kartonnen doos. Het is voorzien van een plastic beschermfolie aan de voorzijde. Deze haal je er voor het ophangen af. Je foto op plexiglas wordt binnen 3 dagen verstuurd.


Foto op plexiglas ophangset


Hang je foto op plexiglas op met het gratis ophangsyteem

Om het exclusieve karakter van je foto op plexiglas te onderstrepen, wordt je foto op plexiglas verstuurd met een gratis luxe RVS ophangset. Dit hoogwaardige ophangsysteem wordt geleverd met 4 wanddragers, 4 schroeven en 4 pluggen. De wanddragers klemmen je foto op plexiglas vast aan de muur, waardoor gaten boren in je plexiglas niet nodig is. Je bepaalt zelf de positionering van de wanddragers en dus de uitstraling van je foto op plexiglas.
Bij de formaten 80x120, 120x80 en 100x100 centimeter gebruik je een alternatief ophangsysteem die het gewicht van de plexiglas plaat beter draagt. Deze platen worden met een kant-en-klaar ophangsysteem verstuurd.


foto op-plexiglas-schuin


Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je foto op plexiglas en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.direct beginnen

Specificaties

Materiaal

 • Plexiglas 5 millimeter
 • 5,95 kg/m2
 • Glad en krasbestendig oppervlak
 • Recyclebaar materiaal
 • Lichtdoorlatend materiaal
 • Beschermlaag op de achterkant (plexiglas standaard)
 • Zwarte folie op de achterkant (bij plexiglas luxe)

Printtechniek

 • UV print direct op de achterkant van het plexiglas

Afmetingen

 • 50 beschikbare formaten; 20x20 tot en met 120x120 cm
 • Liggend in het formaat 30x20 cm tot en met 180x135 cm
 • Staand in het formaat 20x30 tot en met 135x180 cm
 • Vierkant in het formaat 20x20 tot en met 120x120 cm

Extra's

 • Gratis RVS ophangset met een ophangsysteem, een handleiding, pluggen, schroeven en afstandhouders.
 • Ook verkrijgbaar met luxe RVS ophangsysteem.
 • Ook verkrijgbaar met flexibel ophangsysteem.
 • Met handschoenen verkrijgbaar tegen vingerafdrukken op je foto op plexiglas
 • Maak hier een fotocollage op plexiglas.
direct beginnen

Formaten en prijzen

FormaatStandaardLuxeStandUitvoeringVerhouding
20x30 cm
staand / liggend
standaard/luxe2:3
30x40 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
30x60 cm
staand / liggendstandaard/luxe1:2
30x80 cm
staand / liggendstandaard/luxepanorama
40x50 cm
staand / liggendstandaard/luxe4:5
40x60 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
50x75 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
50x100 cm
staand / liggendstandaard/luxe1:2
60x80 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
60x90 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
75x100 cm
staand / liggendstandaard/luxe3:4
80x120 cm
staand / liggendstandaard/luxe2:3
60x140 cm


staand / liggendluxepanorama
80x180 cm
staand / liggend
luxepanorama
100x150 cm
staand / liggendluxe2:3
120x180 cm
staand / liggendluxe2:3
100x140 cm
staand / liggendluxe5:7
120x160 cm
staand / liggendluxe3:4
135x180 cm
staand / liggendluxe3:4
90x180 cm
staand / liggendluxe1:2
20x20 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
30x30 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
40x40 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
50x50 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
60x60 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
75x75 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
80x80 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
90x90 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
100x100 cm
vierkantstandaard/luxe1:1
120x120 cm
vierkantluxe1:1

Verzendkosten

Formaat
VerzendkostenVerzendkosten per extra besteld product
Verzendtijd
Tot 20x30 cm€ 3,95
+ € 1,00
3 werkdagen
Tot  en met 90 cm€ 6,95+ € 1,00
3 werkdagen
100 cm, 80x120 cm€ 9,95+ € 2,003 werkdagen
> 80x120 cm*€ 19,95+ € 10,00
10 werkdagen

direct beginnen
* Bezorging op afspraak alleen in Nederland. Levertijd binnen 10 werkdagen. Hiervoor word je telefonisch ingelicht, zorg er daarom voor dat je account up to date is.

Plexiglas standaard voor glans in je foto

Je foto op plexiglas wordt standaard op de achterzijde van het plexiglas geprint. Je kijkt dus door de glasplaat naar je foto.Je foto komt tot leven op een plexiglas standaard door de lichtinval die voor een prachtig diepte-effect in je foto zorgt. Door het lichtspel op de glanzende glasplaat lijkt je foto er telkens anders uit te zien.


 Foto op plexiglas


Kies exclusieve materialen voor een exclusief karakter

Het plexiglas is glad, geeft een lichte glans af en beschermt je foto tegen verkleuring.Aan de achterkant van de afbeelding wordt de plaat afgewerkt met een witte beschermlaag die voorkomt dat de afbeelding transparant wordt. Als er licht op de plexiglas plaat valt, wordt de afbeelding door de witte achtergrond opgelicht. De randen worden met zorg op maat gesneden en afgewerkt, zodat deze niet gaan rafelen. Het glas is makkelijk schoon te houden en is zowel geschikt voor binnen als buiten.


Haal een foto van museumkwaliteit in huis

Plexiglas is vooral geschikt voor foto’s met veel verschillende uitbundige kleuren. Hang je foto in het licht om optimaal gebruik te maken van deze het materiaal en de kleuren in je foto. Plexiglas wordt veel gebruikt in museums en door professionele fotografen om fotografie tentoon te stellen. Haal jouw foto van museumkwaliteit nu in huis!


direct beginnen

Plexiglas luxe voor een foto in High Definition

Met een foto op plexiglas luxe kies je voor een gedetailleerde weergave van je foto in HD-kwaliteit. Contrasten en kleuren in je foto worden scherper zichtbaar, doordat het licht aan de achterkant wordt tegengehouden. De haarscherpe print in combinatie met het bijzondere glansrijke effect van de plexiglas plaat geeft je foto een exclusief karakter.


Plexi3


Ga voor een exclusieve uitstraling door exclusieve materialen

Je foto op plexiglas wordt standaard op de achterzijde van het plexiglas geprint. Je kijkt dus door de glasplaat naar je foto. Aan de achterkant van de afbeelding wordt de plaat afgewerkt met een zwarte beschermlaag die voorkomt dat de afbeelding transparant wordt. Als er licht op de plexiglas plaat valt wordt de afbeelding opgelicht door de witte achtergrond. Het licht speelt met je foto, waardoor een bijzonder diepte-effect ontstaat.


Kies voor foto's met scherpere details en rijkere kleuren

Plexiglas luxe is met name geschikt voor foto's met veel details en bonte kleuren. Foto's van drukke steden, sterk ingezoomde foto's van insecten of bloemen en vakantiefoto's op hagelwitte stranden zijn uitermate geschikt voor de high definition afbeelding op plexiglas luxe.


Hang je foto op plexiglas luxe op met het hoogwaardig ophangsysteem

Je foto op plexiglas luxe wordt gratis geleverd met een hoogwaardig ophangsysteem. Dit aluminium frame ontvang je kant-en-klaar geïnstalleerd thuis. Met het frame hang je zelf makkelijk en snel je plexiglas luxe strak en stevig aan de muur.


plexiglas luxe-ophangsysteem

Bij de formaten tot en met 40x50 centimeter krijgt je foto op plexiglas luxe een ander ophangsysteem. Hierbij wordt er één ophangpunt en twee afstandshouders op de achterzijde van je plexiglas luxe gemonteerd.


direct beginnen


Laat je inspireren

 • wanddecoratie14 april 2016
  Laat je foto glanzen met jouw mooiste foto op plexiglas. Het glas geeft een exclusieve en scherpe uitstraling aan je foto en details worden prachtig weergegeven. Door de juiste foto’s te kiezen, maa...
 • wanddecoratie 8 oktober 2015
  Je mooiste foto’s maak je prachtig tastbaar op materialen van hoge kwaliteit. Verschillende soorten foto’s zijn op verschillende materialen, in verschillende formaten en voor verschillende doelein...
 • wanddecoratie 7 oktober 2015
  De herfst is aangebroken. De tijd van verandering en de tijd van prachtige warme kleuren. Zowel buiten in de natuur als binnen in je interieur is het tijd om te veranderen. Zorg voor warme foto’s in...


direct beginnen

Hang je plexiglas op met een luxe RVS ophangsysteem

De afstandhouders zorgen ervoor dat er tussenruimte ontstaat tussen de muur en het plexiglas, zodat je plexiglas als het ware voor de muur zweeft. De afstandhouders hebben een speciale inkeping waar de plexiglas precies ingeschoven kan worden. Hierdoor krijg je geen gaten in je plexiglas en hangt je plexiglas professioneel aan de muur. Lees hier meer.


Hang je plexiglas snel en netjes op met een flexibel ophangsysteem

Het flexibele ophangsysteem bestaat uit een clickrail, koorden en klemmen. De clickrail wordt aan de bovenkant van de muur bevestigd. Hierin worden de koorden gehangen die de wanddecoratie op zijn plek houdt. Kies uit klemmen aan de uiteinden van de koorden die je plexiglas afbeeldingen op zijn plek houden. Of kies voor haakje aan het uiteinde van de koorden waaraan je plexiglas vast hangt. Vind hier meer informatie.


Gebruik handschoenen tegen vingerafdrukken

Met deze flexibele handschoenen heb je nooit meer last van vingerafdrukken op je plexiglas. Deze handschoenen helpen je om je fotoproduct netjes en nauwkeurig op te hangen. Je foto op plexiglas blijft altijd schoon als je de handschoenen draagt bij het bevestigen van je fotoproduct. De handschoenen hebben een uitstekende pasvorm. Bestel de handschoenen hier.

direct beginnen