Foto op hout 

Foto op hout voor een natuurlijk en robuust effect

Ga voor een unieke en authentieke uitstraling op een natuurlijk product. De houten ondergrond geeft een puur tintje aan jouw foto en daarmee aan je interieur. Door het natuurlijke effect van het hout creëer je een bijzondere blikvanger aan je muur. Je foto op hout is beschikbaar in 35 formaten standaard uitvoeringen en 5 formaten luxe uitvoeringen.

Kies tussen hout standaard en luxe

Kies tussen een foto op hout gemaakt van populierenhout en een foto op hout gemaakt van speciaal geselecteerd luxe Ayous hout. Je foto op populierenhout wordt bewerkt met een white wash die je foto beter laat uitkomen. Als je kiest voor een foto op hout luxe, krijg je een foto op geschakelde planken van hoge kwaliteit en bewerkt met een white wash.


Foto op hout


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het bestellen van je foto op hout wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Het hout wordt verpakt in een foamzak en verzonden in een kartonnen doos. Je foto wordt binnen 3 dagen verstuurd.


Foto op hout ophangset


Hang je foto op hout op met het gratis ophangsysteem

Het gratis meegeleverde ophangsysteem zorgt ervoor dat je een foto op hout strak en stevig aan de muur hangt. Gebruik een spijker of schroef in de muur om je foto op hout snel en gemakkelijk op te hangen.
foto op-hout-schuin


Direct beginnen