Foto op hout 

Foto op hout voor een natuurlijk en robuust effect

Ga voor een unieke en authentieke uitstraling op een natuurlijk product. De houten ondergrond geeft een puur tintje aan jouw foto en daarmee aan je interieur. Door het natuurlijke effect van het hout creëer je een bijzondere blikvanger aan je muur. Je foto op hout is beschikbaar in 35 formaten standaard uitvoeringen en 5 formaten luxe uitvoeringen.


Kies tussen hout standaard en luxe

Kies tussen een foto op hout gemaakt van populierenhout en een foto op hout gemaakt van speciaal geselecteerd luxe Ayous hout. Je foto op populierenhout wordt bewerkt met een white wash die je foto beter laat uitkomen. Als je kiest voor een foto op hout luxe, krijg je een foto op geschakelde planken van hoge kwaliteit en bewerkt met een white wash.


Foto op hout


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het bestellen van je foto op hout wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Het hout wordt verpakt in een foamzak en verzonden in een kartonnen doos. Je foto wordt binnen 3 dagen verstuurd.


Foto op hout ophangset


Hang je foto op hout op met het gratis ophangsysteem

Het gratis meegeleverde ophangsysteem zorgt ervoor dat je een foto op hout strak en stevig aan de muur hangt. Gebruik een spijker of schroef in de muur om je foto op hout snel en gemakkelijk op te hangen.


foto op-hout-schuin

Direct beginnen

Specificaties

Materiaal

 • Populieren Hout met white wash behandeling
 • Hout Luxe van Ayous hout met white wash behandeling
 • Waterbestendige coating

Printtechniek

 • UV print

Afmetingen

 • Liggend in formaat 30x20 cm tot en met 120x80 cm
 • Staand in formaat 30x20 cm tot en met 80x120 cm
 • Vierkant in formaat 20x20 cm tot en met 100x100 cm

Opties

 • Gratis ophangsysteem voor direct resultaat
 • Ayous hout (tijdens het bestelproces krijg je deze keuze)
 • Baklijsten in zwart en wit optioneel verkrijgbaar voor Hout Standaard
 • Luxe ophangsysteem optioneel verkrijgbaar

direct beginnen

Formaten en prijzen

Formaat
StandaardLuxeStandVerhouding
20x30 cm

staand / liggend
2:3
30x40 cm
staand / liggend3:4
30x60 cm

staand / liggend1:2
30x80 cm

staand / liggendpanorama
40x50 cm

staand / liggend4:5
40x60 cm
staand / liggend2:3
40x80 cm
staand / liggend3:4
50x75 cm
staand / liggend2:3
50x100 cm
staand / liggend1:2
60x80 cm
staand / liggend3:4
60x90 cm
staand / liggend2:3
75x100 cm
staand / liggend3:4
80x120 cm
staand / liggend2:3
20x20 cm
vierkant1:1
30x30 cm
vierkant1:1
40x40 cm
vierkant1:1
50x50 cm
vierkant1:1
60x60 cm
vierkant1:1
75x75 cm
vierkant1:1
80x80 cm
vierkant1:1
90x90 cm
vierkant1:1
100x100 cm
vierkant1:1

Verzendkosten

Formaat
VerzendkostenVerzendkosten per extra besteld product
Verzendtijd
Tot 20x30 cm€ 3,95
+ € 1,00
3 werkdagen
Tot  en met 90 cm€ 6,95+ € 1,00
3 werkdagen
Overige€ 9,95+ € 2,003 werkdagen

direct beginnen

Je foto op populierenhout

Geef een landelijke en natuurlijke uitstraling aan je foto door deze te printen op populierenhout. De houten ondergrond geeft de natuurlijke uitstraling aan je foto. De houten plaat is behandeld met een white wash laag die ervoor zorgt dat nerven en noesten minder zichtbaar zijn. Kleuren in je foto komen op de witte laag prachtig uit.


Foto op-hout-standaard


Ga voor exclusieve materialen 

Je foto op hout wordt geprint op 9 millimeter dik populierenhout, dat met de hand op kwaliteit wordt geselecteerd. Het is behandeld met een white wash laag die zorgt dat de nerven en noesten slechts licht zichtbaar zijn. Zo zie je op subtiele wijze dat je foto op hout is geprint.


Gebruik populierenhout voor portretfoto's

Door de whitewash komen kleuren helderder en scherper uit, waardoor details goed zichtbaar zijn. Daarom leent populierenhout zich goed voor portret foto’s met veel details.


direct beginnen

Je foto op geschakelde Ayous houten planken

Geef een uniek en luxe effect aan je foto en druk deze op hout luxe af. Je foto komt prachtig en strak uit op de fijne structuur van het Ayous hout dat speciaal op kwaliteit wordt geselecteerd. Het hout heeft een witachtige kleur, waardoor kleuren en details perfect zichtbaar zijn. Je foto wordt verdeeld over planken die geschakeld worden opgehangen.


Foto op-hout-luxe


Kies voor exclusieve materialen

Het aantal planken in je foto op hout luxe hangt af van je afbeelding. Afhankelijk hiervan bestaat je foto op hout uit 5 tot 15 planken. In het foto bewerkingsprogramma zie je het aantal planken waaruit je foto bestaat. Planken zijn 1,7 centimeter dik en 9,8 centimeter breed. Het hout heeft een fijne structuur en bevat daarom bijna geen noesten en vlammen. Het is bewerkt met een white wash laag om kleuren prachtig weer te geven en daarnaast is robuust, waardoor het jarenlang meegaat. Hang je foto op hout luxe ook buiten onder een afdakje!


Leg prachtige landschappen en andere natuur vast

Het natuurlijke karakter van het materiaal leent zich het beste voor foto's in een natuurlijke omgeving. De pure kleuren komen het best uit op het hout die door de whitewash een dromerige waas meekrijgt. Kies bijvoorbeeld voor een foto met het gezin in de duinen tussen het helmgras.


Gebruik hout luxe in een landelijk interieur

In een landelijk interieur komen vaak natuurlijke elementen als hout, metaal, glas en steen terug. Ook natuurlijke kleuren als wit, grijs en bruin zie je veel terug in deze interieurs. Het houten materiaal in combinatie met de white wash afwerking maakt je foto uitermate geschikt voor een landelijk interieur.


direct beginnen

Laat je inspireren

 • Foto op hout luxe26 februari 2016
  Sinds 2013 stijgt de populariteit van foto’s op hout explosief. Steeds meer mensen ontdekken de kwaliteit van de exclusieve soorten hout. Zowel een foto op populierenhout als het exclusieve Ayous ho...
 • wanddecoratie 8 oktober 2015
  Je mooiste foto’s maak je prachtig tastbaar op materialen van hoge kwaliteit. Verschillende soorten foto’s zijn op verschillende materialen, in verschillende formaten en voor verschillende doelein...
 • wanddecoratie28 april 2015
  Zet je moeder op een bijzondere manier in de spotlights en geef een cadeau waarvan ze elke dag opnieuw kan genieten: een persoonlijke foto aan de muur. Een creatieve moeder-dochter foto of familiefoto...


direct beginnen

Hang je foto op hout op met het gratis ophangsysteem

Het gratis meegeleverde ophangsysteem zorgt ervoor dat je foto op hout strak en stevig aan de muur hangt. Gebruik een spijker of schroef in de muur om je foto op hout snel en gemakkelijk op te hangen. Kies voor het flexibele ophangsysteem als je geen spijkers en schroeven wil gebruiken. 


Hang je foto op hout op met een flexibel ophangsysteem

Het luxe ophangsysteem bestaat uit een clickrail, koorden en klemmen. De clickrail wordt aan de bovenkant van de muur bevestigd. Hierin worden de koorden gehangen die de wanddecoratie op zijn plek houdt. De klemmen aan de uiteinden van de koorden houden je houten wanddecoratie op zijn plek. 


Vind hier meer informatie.