Foto op canvas

25% voordeel. Gebruik kortingscode: WPNLCA25216 bij je bestelling

Canvas voor een warm en levendig effect 

Creëer een vertrouwde en intieme sfeer met jouw foto canvas. Het canvas is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die jouw foto op doek laten stralen. Ontwerp je eigen foto canvas met je mooiste herinnering en maak je eigen blikvanger in je interieur!
Print veel herinneringen tegelijk en ontwerp online je eigen fotocollage op canvas.

Ontwerp canvas doeken van hoge kwaliteit

Het canvas doek geeft door de dichte weving het textiel een authentiek effect. Het canvas heeft een waterafstotende beschermlaag, waardoor je de foto op canvas makkelijk schoon kunt maken met een vochtige doek. Met de meegeleverde houten spietjes houd je het doek altijd mooi strak.

Foto op canvas 2cm

Laat je foto tot leven komen met heldere kleuren

Je canvas foto geeft heldere kleuren weer door het geavanceerde zes kleuren drukproces. Blauwe luchten en huidtinten worden scherper weergegeven door het gebruik van de kleuren Licht Cyaan en Licht Magenta. De gebruikte inkt is recyclebaar en daardoor minder milieubelastend.

Gemaakt met hoogwaardig grenenhouten frame

Je canvas doek wordt strak gespannen op een stevig grenenhouten frame. Het hout is voorzien van een PEFC keurmerk en is dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Je geniet jarenlang van de kwaliteit van jouw foto op canvas door de robuuste constructie van het frame. Daarnaast kun je het canvasdoek mooi strak houden door de bijgeleverde spietjes te gebruiken.

Foto op canvas 2cm-4cm

Kies uit een frame van 2 en 4 centimeter

Het 2 centimeter frame is de standaard dikte en past in elke ruimte. Kies je voor een frame van 4 centimeter dan krijgt je canvas doek meer body en wordt het een echte blikvanger aan de muur. Selecteer in het foto bewerkingsprogramma aan de rechterkant je frame naar keuze.

Foto op canvas ophangset

Hang je foto op canvas makkelijk op met het gratis ophangsysteem

Het gratis meegeleverde ophangsysteem zorgt ervoor dat je canvas foto strak en stevig aan de muur hangt. Gebruik een spijker of schroef in de muur om je canvas snel en gemakkelijk op te hangen. Kies voor het flexibele ophangsysteem als je geen spijkers en schroeven wil gebruiken. Je vindt het flexibele ophangsystemen onder de tab Accessoires.

Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het online ontwerpen van je canvas wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Binnen 3 dagen wordt je canvas verstuurd.
foto op-canvas-schuin

Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je foto op canvas en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.


Direct beginnen