Foto op aluminium

Productinfo

Aluminium voor een stoere en strakke look

Aluminium wordt ook wel dibond genoemd. Creëer een moderne uitstraling op een sterk materiaal met je foto op dibond. De metalen ondergrond geeft een stoere tint aan je favoriete foto. Een foto op aluminium is vormvast en geschikt voor buitengebruik. Je aluminium foto wordt uitgevoerd in geborsteld en wit.


Je foto met een ruw en levendig effect


De geborstelde aluminium plaat zorgt voor een ruw en levendig effect. Je foto krijgt een unieke en stoere uitstraling door de grove structuur van het aluminium die goed zichtbaar is. Daarnaast krijgen alle witte delen in je foto het prachtige spiegelende effect van het aluminium mee doordat deze delen niet worden geprint. Scherpe contrasten tussen zwart en wit worden in het bijzonder prachtig weergegeven.

Verschillende toplagen - aluminium

Je foto met een natuurlijk en helder effect


Wit aluminium zorgt voor een natuurlijk en helder effect in je foto. Je foto oogt natuurlijker op een witte aluminium plaat, omdat de ondergrond wit is. Details in je foto worden vanuit verschillende kijkrichtingen optimaal zichtbaar, omdat er geen textuur zichtbaar is op de aluminium plaat. Je foto krijgt daarnaast een hoogwaardige uitstraling door de lichte glans die in de witte aluminium plaat verwerkt is.


Aluminium detail


Hang je foto op canvas makkelijk op met het gratis ophangsysteem


De foto op aluminium wordt verstuurd met een ophangset. Deze ophangset bestaat uit een ophangsysteem, een handleiding en twee afstandshouders. Je foto hangt vrij van de muur, waardoor een prachtig ruimtelijke effect ontstaat. 

Bij de formaten 80x120 centimeter en 100x100 centimeter gebruik je een alternatief ophangsysteem die het gewicht van de aluminium plaat beter draagt. Deze platen worden met een kant-en-klaar ophangsysteem verstuurd. 


Ophangset aluminium


Gegarandeerde kwaliteit


Na het bestellen van je foto op dibond wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg goed ingepakt door gespecialiseerde medewerkers. Je foto op aluminium wordt voorzien van 4 plastic hoekstukken om het aluminium tegen transportschade te beschermen. Het aluminium wordt verpakt in een foamzak en verzonden in een kartonnen doos. De plaat is voorzien van een beschermfolie aan de achterzijde. Deze verwijder je voor het ophangen. 


direct beginnen

Specificaties

Specificaties

Materiaal 
 • Aluminium dibond
 • Sandwichplaat met 2 toplagen aluminium van 0,5 mm met ertussen een zwarte kunststoflaag van 2 milimeter
 • Bewerkt met polyester lak
 • Licht van gewicht: 3.8 kg/m2
 • Beschikbaar in geborsteld of wit
 • Geborsteld aluminium met een Butlerfinish
 • Wit aluminium met een tweezijdige matte finish
 • Waterbestendige coating
Printtechniek
 • UV print
Afmetingen
 • 70 beschikbare formaten
 • Liggend in formaat 30x20 cm tot en met 180x135 cm
 • Staand in formaat 20x30 cm tot en met 135x180 cm
 • Vierkant in formaat 20x20 cm tot en met 120x120 cm
 • Bij de formaten 80x120 en 100x100 wordt een alternatief ophangsysteem kant-en-klaar geleverd.
Extra's
 • Gratis ophangsysteem met handleiding en twee afstandshouders
 • Flexibel ophangsysteem verkrijgbaar

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen
Formaat
PrijsStandUitvoeringVerhouding
20x30 cm
staand / liggend
wit / geborsteld
2:3
30x40 cm
staand / liggendwit / geborsteld3:4
30x60 cm
staand / liggendwit / geborsteld1:2
30x80 cm
staand / liggendwit / geborsteldpanorama
40x50 cm
staand / liggendwit / geborsteld4:5
40x60 cm
staand / liggendwit / geborsteld2:3
40x80 cm
staand / liggendwit / geborsteld3:4
50x75 cm
staand / liggendwit / geborsteld2:3
50x100 cm
staand / liggendwit / geborsteld1:2
60x80 cm
staand / liggendwit / geborsteld3:4
60x90 cm
staand / liggendwit / geborsteld2:3
75x100 cm
staand / liggendwit / geborsteld3:4
80x120 cm
staand / liggendwit / geborsteld2:3
60x140 cm
staand / liggendwit / geborsteldpanorama
80x180 cm
staand / liggendwitpanorama
100x140 cm
staand / liggendwit / geborsteld5:7
100x150 cm
staand / liggendwit2:3
120x160 cm
staand / liggendwit3:4
90x180 cm
staand / liggendwit1:2
120x180 cm
staand / liggendwit
2:3
135x180 cm
staand / liggendwit
3:4
20x20 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
30x30 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
40x40 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
50x50 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
60x60 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
75x75 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
80x80 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
90x90 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
100x100 cm
vierkantwit / geborsteld1:1
120x120 cm
vierkantwit / geborsteld1:1

Verzendkosten
Formaat
VerzendkostenVerzendkosten per extra besteld product
Verzendtijd
Tot 20x30 cm€ 3,95
+ € 1,00
5 werkdagen
Tot  en met 90 cm€ 6,95+ € 1,00
5 werkdagen
100 cm, 80x120 cm€ 9,95+ € 2,005 werkdagen
> 80x120 cm*€ 19,95+ € 10,00
10 werkdagen

direct beginnen

* Bezorging op afspraak alleen in Nederland. Levertijd binnen 10 werkdagen. Hiervoor word je telefonisch ingelicht, zorg er daarom voor dat je account up to date is.

Geborsteld alu

Geborsteld aluminium bedrukken

Geef je foto een robuuste uitstraling op geborsteld aluminium. De aluminiumplaat van geborsteld aluminium is zilver/grijs van kleur, waarop de structuur van het geborstelde aluminium zichtbaar is. De textuur van de aluminiumplaat is waar te nemen door de foto heen, waardoor je foto een bijzondere uitstraling heeft. Je foto oogt op het materiaal iets donkerder en krijgt door de aluminium textuur een unieke en ruwe look.


direct beginnen


Aluminium met zwart-wit foto’s

Zwart-wit foto’s krijgen een verrassend effect als je ze laat printen op geborsteld aluminium. Witte kleuren worden niet geprint op aluminium, waardoor alle witte onderdelen in je foto het spiegelende effect van het aluminium meekrijgen. Witte wolken bijvoorbeeld worden niet geprint, waardoor op deze gedeeltes van je foto alleen het aluminium te zien is en je het optimale van het product naar voren kunt halen. Doordat wit niet wordt geprint en zwart wel, steken de witte en zwarte kleuren in je foto steken prachtig tegen elkaar af. De contrasten van je foto komen extra duidelijk naar voren. Zorg wel dat je foto voldoende contrast heeft, want als er te veel grijstinten in de foto zitten zal de achtergrond misschien te veel kunnen overheersen. 


geborstelde foto-op-aluminium


Bijzondere kleuren op je aluminium

Ook foto’s met kleur komen mooi uit op geborsteld aluminium. De structuur van het aluminium is hierop ook zichtbaar, zodat je kleurenfoto een unieke uitstraling krijgt. Een foto met een lichte achtergrond en donkere voorgrond is bijvoorbeeld erg mooi. Het geborstelde zorgt ervoor dat het licht met je foto gaat spelen. De weerkaatsing geeft je foto elke keer een andere uitstraling en laat de kleuren in je foto elke keer op een andere manier zien.

aluminium kleurenfotos

Moderne look voor je interieur

Geen enkele foto oogt hetzelfde op aluminium, elke foto krijgt weer een ander effect. Hoe je foto er op de aluminiumplaat uit komt te zien hangt af van de kleuren, contrasten en scherpte van de foto. Op aluminium presenteer je een foto in een stijlvol design. Met de ruwe en robuuste uitstraling van de foto creëer je een moderne look in je huis. Geborsteld aluminium is zeer geschikt voor foto’s van motoren en auto’s.


Foto auf-aluminium-modern


direct beginnen 


Wit alu

Aluminium met witte toplaag bedrukken

Geef je foto een helder en natuurlijk effect op aluminium met een witte toplaag. De plaat heeft een witte ondergrond en geeft een licht glimmend effect. De aluminiumplaat heeft een lichte glans, waardoor je foto een hoogwaardige uitstraling krijgt op de plaat. Tevens wordt elke foto zeer scherp geprint op de witte aluminiumplaat. Lees meer over dibond »

Detail witte-toplaag-aluminium


direct beginnen

Zwart-wit foto’s of kleurfoto’s

Op de aluminiumplaat met witte toplaag worden geen witte kleuren geprint, waardoor de witte onderdelen in je foto de witte achtergrondkleur met lichte glans krijgen. Bij een zwart-wit foto krijgen de witte kleuren het glanzende effect van de aluminiumplaat mee. Zowel kleurfoto’s als zwart-wit foto’s komen prachtig uit op de witte plaat.

Aluminium wit-zwart-wit

 

Foto in detail op je aluminium

Op de witte aluminiumplaat is geen textuur te zien, waardoor alle details van je foto optimaal zichtbaar zijn. Doordat de ondergrond wit is zal je foto natuurlijker ogen dan bij de geborstelde aluminiumplaat. Gezinnen, landschappen of foto’s met natuurlijke elementen komen prachtig scherp uit op de witte plaat.
Aluminium wit-kleur

Aluminium voor in een strak interieur

Foto’s krijgen op de witte plaat een helder effect en een luxe uitstraling. Welke foto je ook kiest, elke foto oogt strak op de witte plaat. Dit geeft je interieur direct een eigentijdse look.

Aluminium wit-strak-interieur


direct beginnen

Accessoires

Extra accessoires aluminium

Wil jij je aluminium strak aan de muur hangen zonder dat je hoeft te boren in de muur? Dat kan met onze speciale haak of klemmen. Ontdek deze handige ophangsystemen op onze accessoires pagina.

Als je vingerafdrukken op je aluminiumplaat wilt voorkomen kun je handige handschoenen bij je aluminium bestellen. Bekijk de handschoenen op de accessoires pagina.

Actie

Actie: 20% korting

Nu 20% korting op alle formaten aluminium. Gebruik de actiecode WPNLDEC715 bij het afrekenen.

Voorwaarden:
Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties.