Foto op aluminium

Aluminium voor een stoere en strakke look

Creëer een moderne uitstraling op een sterk materiaal met je foto op aluminium, ook wel dibond genoemd. De metalen ondergrond geeft een stoere tint aan je favoriete foto. Een foto op aluminium is vormvast en geschikt voor buitengebruik. Je aluminium foto is beschikbaar in 64 formaten en wordt uitgevoerd in geborsteld en wit.

Kies tussen geborsteld en wit aluminium

Ga voor een ruwe uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van de glans van het aluminium en kies voor geborsteld aluminium. Of kies voor een natuurlijk effect met heldere kleuren en scherp weergegeven details met wit aluminium. Aluminium wordt in beide gevallen uitgevoerd op een sterke sandwichplaat van 3 millimeter dikte die bestaat uit drie lagen.


Foto op aluminium wit geborsteld


Gemaakt met kwaliteit en aandacht

Na het bestellen van je foto op dibond wordt deze met aandacht gemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en met grote zorg goed ingepakt door gespecialiseerde medewerkers.Je foto op aluminium wordt voorzien van 4 plastic hoekstukken om het aluminium tegen transportschade te beschermen. Het aluminium wordt verpakt in een foamzak en verzonden in een kartonnen doos. De plaat is voorzien van een beschermfolie aan de achterzijde, die je verwijdert voordat je de foto ophangt. Je foto wordt binnen 3 dagen verstuurd.


Foto op-aluminium ophangset


Hang je foto op aluminium op met het gratis ophangsysteem

De foto op aluminium wordt verstuurd met een ophangset. Deze ophangset bestaat uit een ophangsysteem, een handleiding, twee afstandshouders, een schroef en een plug. Je foto hangt vrij van de muur, waardoor een prachtig ruimtelijke effect ontstaat. Daarnaast worden er geen gaten in je aluminium plaat geboord.
Bij de formaten 80x120 centimeter en 100x100 centimeter gebruik je een alternatief ophangsysteem die het gewicht van de aluminium plaat beter draagt. Deze platen worden met een kant-en-klaar ophangsysteem verstuurd.


Bekijk de video uitleg voor meer informatie

Leer meer over je foto op aluminium en bekijk de video. Hierin worden de eigenschappen van het product stap voor stap uitgelegd.direct beginnen