Foto collage maken

Samen maken we het onvergetelijk

Je kunt de verschillende collages op alle materialen bestellen. Klik op "bestel nu" en kies het materiaal in het fotobewerkingsprogramma. Kies ook de stand in het fotobewerkingsprogramma voor een vierkante, staande of liggende collage.

Een eigen collage in 5 simpele stappen

  • Kies materiaal
  • Kies formaat
  • Kies collage layout in de online editor
  • Upload foto’s en verdeel je foto’s over de collage
  • Bestel je unieke fotocollage!

Jouw mooiste foto's verzameld in een collage

Geniet van je favoriete foto's aan de muur met een fotocollage. Leg zoveel mogelijk herinneringen van je vakantie, huwelijk of kinderen vast met een fotocollage. Met een fotocollage presenteer je een fotoverzameling op unieke wijze en creëer je in een handomdraai een prachtig kunstwerk aan de muur. Een fotocollage met je eigen foto's ontwerpen doe je gemakkelijk en snel in het online fotoprogramma. Met behulp van de speciale collage indelingen op maak je gemakkelijk een collage op een van de materialen zoals canvas, poster, aluminium, forex, hout en plexiglas. Ruim 7 materialen beschikbaar in verschillende formaten.

Wil je een hoogwaardige fotocollage maken? Kies een template voor een collage en voeg in het online fotoprogramma foto's toe. Heb je inspiratie nodig voor een leuke en originele collage? Bekijk dan onze prachtige vooraf ontworpen templates om je wand mee te decoreren.