Waarom kiezen voor smartphoto?

Met smartphoto kies je voor meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en thuislevering per post van kwaliteitsfoto’s. Je vindt ons in 14 landen: van Scandinavië, over Nederland, België en Frankrijk tot in Spanje en Zwitserland. Wij produceren alle producten in ons eigen labo. Dat betekent een snelle productie, scherpe prijzen en kwaliteitsgarantie.

Drie miljoen klanten kiezen voor smartphoto om de volgende redenen:

Uitstekende kwaliteit:

We gebruiken printpapier van de beste kwaliteit en hypermoderne apparatuur zodat jouw foto’s in de mooiste kleuren en met de beste contrasten worden afgedrukt. Onze kwaliteitscontroleur kijkt alle bestellingen na voor ze verzonden worden.

Aantrekkelijke prijzen:

We gaan resoluut voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt. Elke week zetten we een ander product tegen een onklopbare prijs in de kijker. Op bijna alle producten geven we kwantumkortingen. Nieuwe klanten krijgen 25 gratis fotoafdrukken van het formaat 10x13/15 cm. Deze fotoafdrukken worden automatisch verrekend in de winkelwagen.

Snelle levering:

We kunnen een snelle levering garanderen doordat de bestellingen dagelijks verzonden worden.

Goede service:

Heb je vragen of opmerkingen, dan kan je altijd terecht bij onze klantendienst via telefoon, e-mail of brief. Onze medewerkers zitten elke werkdag tussen 9 uur en 13 uur voor je klaar. Ze beantwoorden al je vragen en helpen je met de betaling van je producten.
Bang om je digitale foto’s te verliezen door een computercrash? Niet nodig! Je kan jouw foto’s veilig en gratis bewaren op onze servers. Laad ze op op onze site en groepeer ze in handige fotoalbums. Je kan je vrienden toegang geven om de foto’s te bekijken.
Betaal snel en gemakkelijk met iDeal, PayPal, Visa of MasterCard.

Bij smartphoto kan je jouw foto’s professioneel laten ontwikkelen. Maar er kan nog veel meer! Maak met je digitale foto's fotoboeken, fotokalenders, fotogeschenken, fotoagenda’s, alu posters, fotocanvassen en fotokaarten.

Fotoboeken

Dankzij onze fotoboeken kan je jaren van jouw mooiste foto's genieten. Met de online fotoboek-editor kan je snel en eenvoudig een fotoboek ontwerpen. Je hebt totale vrijheid over de lay-out. Plaats je foto’s hoe en waar je maar wil. Je kan jouw fotoboek personaliseren met verschillende stijlen en achtergronden of door toffe effecten en leuke symbolen toe te voegen. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde kaft te maken. Je hebt de keuze uit een groot aanbod aan formaten, kaften en bindingsmethoden. Dankzij de functie ‘automatisch vullen’ kan je een fotoboek ontwerpen in minder dan 5 minuten.

Fotocanvassen en alu posters

Zet je digitale foto’s in de kijker! Een fotocanvas of alu poster maakt van jouw foto een exclusief decoratief element. Onze canvassen zijn voorzien van een kwalitatief houten spanframe. Dat zorgt ervoor dat het canvas mooi strak blijft door de jaren heen. Bovendien worden ze geprint op waterbestendig doek. Je kan een canvas of alu poster ontwerpen met die ene speciale foto of met meerdere foto’s verenigd in een collage.

Fotoafdrukken

We drukken je digitale foto’s af op professioneel fotopapier van de beste kwaliteit.
Je kan jouw foto’s optimaliseren voor je ze bestelt. Al deze bewerkingen zijn volledig gratis.
• Rode ogen verwijderen.
• Het kleurschema wijzigen naar zwart/wit of sepia.
• Foto’s bijsnijden.
• Foto’s met een witte boord omkaderen.
Foto’s kunnen in talrijke formaten worden afgedrukt.

Ontdek de fotoproducten