Webprint Video's

Als je meer wilt weten over onze fotoproducten bekijk dan alle video's op deze pagina. 

In deze video's laat Dorothée Lorbach, o.a. bekend van RTV Oost, de kenmerken van al onze fotoproducten zien.

 

     

Foto's afdrukken

Hoe zit dat precies met de verhoudingen van je foto? In deze video legt Dorothee uit wat het verschil is tussen de 2:3 verhouding en de 3:4 verhouding. In het korte filmpje zie je duidelijk de verschillen tussen deze verhoudingen.

 

Kwaliteitscontrole

Dagelijks voeren wij een kwaliteitscontrole uit, daardoor heb je gegarandeerd de beste kwaliteit foto's. Bekijk de video, bestel je foto's en oordeel zelf.

 

 


 

    

 

Fotoalbum Magini

Een Magini is het klik en klaar fotoalbum. Kies je mooiste foto’s en er wordt automatisch één foto op elke pagina geplaatst. Het aantal pagina’s hoef je niet van te voren te bepalen. Selecteer je meer foto’s dan wordt het album automatisch dikker. Met een minimum van 20 foto’s en een maximum van 100 foto’s.

 

 


 


    

 

Foto op canvas

Je foto wordt geprint op een hoogwaardig katoenendoek en wordt gespannen op een stevig frame. We printen ons canvas met een uniek 6-kleurenproces, wat dat betekent voor jou foto op canvas zie je in deze video.

 

Bekijk de video en zie ook alle andere kenmerken van onze canvasdoeken.

 

 


 

    

 

 

 

Foto op aluminium

Kies je voor geborsteld aluminium of voor een witte toplaag? In de video zie je duidelijk de verschillen tussen beide effecten. Wit wordt niet geprint en de ondergrond zorgt voor een levendig effect of voor een helder natuurlijk effect.

 

 


 

    

 

 

 

 

Tuinposter

Je tuinposter kan tegen elk weertype. Met de handige zeilringen hang je de tuinposter aan je schutting of op je balkon. In de video laten we de kwaliteit van onze tuinposter zien.

 

 


 

 

    

 

 

 

Poster

Het formaat van een poster maar de kwaliteit van een foto. Dat onze posters van topkwaliteit zijn laten we graag zien. Bekijk de video waarin we dit laten zien.

 

 


 

 

    

 

Foto op plexiglas

Je foto op plexiglas brengt je foto tot leven. In de video wordt uitgelegd hoe je foto op plexiglas wordt geprint.

 

Bekijk de video en zie ook alle andere kenmerken van foto op plexiglas.

 

 


 


    

 

 

Kartonnen lijst

Passe-partout met foto is leuk om cadeau te geven. Voor een klein bedrag bestel je een kartonnen lijst met vouw standaard, inclusief foto. Keuze uit vierkant of staand. Bestel ze per stuk of per 10.

 

 


 

    

 

 

Placemats

Dek de tafel met je eigen placemats. Kies je voor papieren placemats dan worden die per set van 10 geleverd. Een kunststof placemat bestel je per stuk. Geef je eigen foto de ruimte of gebruik één van onze ontwerpen. Je kunt de placemats zo vormgeven zoals jij wilt.

 

 


 

    

 

Pasfoto's

Onze pasfoto's worden op dezelfde manier ontwikkelt als onze fotoafdrukken. De indeling van een vel pasfoto's kun je zelf bepalen. Kies voor 8 kleine foto's, 4 middelgrote foto's of een vel met 2 middelgrote foto's en 1 grote afbeelding. Bij ons krijg je twee vellen pasfoto's thuisgestuurd.

 

 


 

    

 

Kaarten

Maak eenvoudig je eigen fotokaart, volop keuze uit verschillende thema's en formaten kaarten. Verjaardagskaarten, beterschapskaarten of paaskaarten, bij ons vindt je altijd een leuke ontwerp. Met eigen ontwerp kaarten ben je helemaal vrij en kun je de kaart helemaal op je eigen manier vormgeven.

 

 


 

    

 

 

Agenda

Stel je eigen agenda samen. Keuze uit twee verschillende formaten en vele leuke ontwerpen. Met een stevige kunststof kaft kun je de agenda overal mee naar toe nemen.

 

 


 

    

 

Visitekaartjes

Visitekaartjes bestel je per 99 stuks en ze worden geleverd met een stevig kunststof etui. Met onze ruime keuze uit ontwerpen is er altijd een passend ontwerp voor jou.

 

 


 

 


 

    

 

 

Bierviltjes

Bestel eenvoudig en snel je eigen bierviltjes. Je hebt bij Webprint.nl een ruime keuze uit vele ontwerpen, voeg alleen nog je eigen foto en tekst toe en klaar is je bierviltje. Je kunt kiezen voor vierkante of ronde bierviltjes. Te bestellen per 50 stuks.

 

 


 

 

    

 

 

Fotobanner

Maak indruk met een foto banner. Kies een leuk ontwerp of maak een banner met je eigen foto. Alle ontwerpen zijn met en zonder standaard te bestellen en worden geprint op hoogwaardig zeildoek. Het formaat is 220 x 76 cm.

 

 


 

 

    

 

 

Kalenders

Bij Webprint.nl maak je in een handomdraai een jaar-, verjaardags- of bureaukalender. De verschillen zijn zichtbaar in deze video.

 

 


 

 

    

 

 

Puzzels

Een houten puzzel met je eigen foto. Je kunt kiezen voor een verschillend aantal stukjes. Elke puzzel wordt perfect afgewerkt en netjes thuis bezorgd.

 

 


 

 

    

 

 

Briefpapier

Creëer je eigen Briefpapier en laat altijd een professionele indruk achter. Het briefpapier is in een handomdraai gemaakt. Binnen vijf werkdagen heb je je product van topkwaliteit in huis.

 

 


 

 

    

 

 

Flyers

Maak je eigen Flyer binnen een handomdraai. Verkrijgbaar in meerdere formaten: A6, A5, A4 en A3. Binnen vijf werkdagen heb je je product van topkwaliteit in huis.