Verjaardagskalender kopen

Verjaardagskalender kopen met eigen foto’s

Maak je verjaardagskalender met eigen foto's gemakkelijk en snel online. Gebruik het fotoprogramma en kies een template naar keuze voor het mooiste resultaat.

Verjaardagskalender kopen

Een verjaardagskalender kopen in de winkel is natuurlijk leuk. Maar het is een veel verrassender cadeau voor jezelf of iemand anders, wanneer je de verjaardagskalender zelf hebt ontworpen met het online fotoprogramma. Gebruik hiervoor de mooiste foto’s uit je fotoarchief of uit het archief van degene waarvoor je de kalender gaat maken. Gebruik goede kwaliteitsfoto’s die sowieso scherp zijn en groot van formaat. Zo komen de foto’s straks nog beter tot hun recht. Dankzij de verschillende designs en mogelijkheden maak je een persoonlijke verjaardagskalender die de eyecatcher wordt in jouw huis.

Een vooraf ontworpen design als basis

Een verjaardagskalender maken begint met ontwerpen. Kies de foto’s uit die je gaat gebruiken voor de kalender en kies een design die daar het beste bij past. Het design dient vervolgens als basis voor je ontwerp. Het is aan te raden meer foto’s te kiezen dan je uiteindelijk gaat gebruiken, en probeer verschillende combinaties uit. In het handige online fotoprogramma is het mogelijk om extra fotokaders toe te voegen, zodat je kan spelen met het aantal foto’s op de pagina. Voeg tevens tekstkaders toe of clipart om de kalender helemaal naar je eigen smaak in te richten.

Persoonlijk cadeau

Een verjaardagskalender kopen is een leuk cadeau. Maak het extra persoonlijk met eigen foto’s en zelfs teksten. Omdat je een verjaardagskalender jaar in jaar uit gebruikt, komen deze herinneringen steeds weer voorbij. Dat is nog eens een originele manier om de mooie momenten dichtbij te houden. Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen verjaardagskalender. Het is makkelijk en super leuk!