Verjaardagskalender knutselen

Samen maken we het onvergetelijk

Zelf een verjaardagskalender knutselen is extra leuk wanneer je gebruikmaakt van eigen foto’s. Maak het in het online fotoprogramma en maak gebruik van vooraf ontworpen designs voor een prachtig resultaat.

Verjaardagskalender knutselen met foto’s

De mooiste verjaardagskalender heb je niet zomaar in de winkel gekocht. Nee, die maak je zelf met je eigen foto’s. Met het handige online fotoprogramma is een verjaardagskalender knutselen nog leuker en gemakkelijker. Je hebt alleen je favoriete foto’s nodig in een acceptabele resolutie. Mocht je oude foto’s hiervoor moeten inscannen, kies dan voor 300 of 600 dpi. Zo maak je oude analoge foto’s digitaal om ze te gebruiken voor een prachtige verjaardagskalender. Het leuke aan een verjaardagskalender is dat je jaar in jaar uit van je dierbare momenten geniet. Er zijn verschillende vooraf ontworpen designs beschikbaar om de mooiste verjaardagskalenders te maken.

Vooraf ontworpen design met veel flexibiliteit

Er zijn verschillende designs om uit te kiezen voor het maken van je eigen verjaardagskalender. Hoewel deze een vaste bekadering geven voor de foto’s is er nog voldoende flexibiliteit om aan de slag te gaan. Zo is het mogelijk om tekstvakken toe te voegen voor een eigen gedichtje of verhaaltje over de betreffende maand. Maar je plaatst ook gemakkelijk extra fotokaders op een pagina, waardoor je per maand meerdere foto’s kwijt kunt. Een verjaardagskalender knutselen wordt zo wel gemakkelijk en vooral leuk. Het is natuurlijk ook prima om gewoon het vaste ontwerp te volgen.

De leukste verjaardagskalender maak je zelf

Een verjaardagskalender online knutselen is leuk en gemakkelijk. Vooral de eigen foto’s toveren jouw kalender om in een uniek kunststuk. Voeg achteraf nog 3D-knutseldetails toe, zoals een strikje of 3D-stickers van vilt, voor die extra persoonlijke touch. Maak vandaag nog je eigen verjaardagskalender online en start je eigen kalendercollectie.