Werken bij Webprint.nl?

Werken bij Webprint.nl betekent werken bij de meest complete fotoservice van Nederland. Met vele honderdduizenden verwerkte foto's per dag, een snel groeiend assortiment fotoproducten en forse jaarlijkse omzetstijgingen zijn wij hard op weg 's lands grootste te worden. Lijkt het je spannend om daaraan een bijdrage te leveren, in een jonge en dynamische omgeving? Kijk dan hieronder voor onze actuele vacatures en stageplaatsen.

Medewerker Klantenservice (student)

Zoek je een bijbaan in Oldenzaal en ben je per direct beschikbaar? Vind je het leuk om mensen te helpen en ben je zelfstandig? Ben je bereid flexibel te werken, ook als dat ’s avonds en in het weekend betekent? Dit is jouw ideale bijbaan! 


pdf logoMedewerker Klantenservice (student)

Stagiair(e) Online marketing

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e) met HBO werk- en denkniveau voor de afdeling Marketing & Sales die zich zal gaan richten op Online marketing.

Je loopt mee binnen de afdeling Marketing & Sales van Webprint.nl. Binnen dit specialisme bedenken, ontwerpen en implementeren we online campagnes om consumenten naar onze website te leiden en optimaal te bedienen door middel van boodschap, inspiratie, product en prijs.

 

Volg je een opleiding marketing en/of communicatie of een opleiding die duidelijke raakvlakken heeft met deze? Heb je sterke affiniteit met internet en/of (online) marketing? Dan sluit een stage bij ons goed aan!


Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@webprint.nl.