Werken bij Webprint.nl?

Werken bij Webprint.nl betekent werken bij de meest complete fotoservice van Nederland. Met vele honderdduizenden verwerkte foto's per dag, een snel groeiend assortiment fotoproducten en forse jaarlijkse omzetstijgingen zijn wij hard op weg 's lands grootste te worden. Lijkt het je spannend om daaraan een bijdrage te leveren, in een jonge en dynamische omgeving? Kijk dan hieronder voor onze actuele vacatures en stageplaatsen.

Frontend Developer

Als Frontend Developer werk je samen met specialisten in een klein multidisciplinair team om de webshops en de daar beschikbare applicaties voortdurend te verbeteren. Zo werk je bijvoorbeeld aan de HTML5 product-editor en stelt daarmee de klanten van Webprint steeds beter in staat de te bestellen producten vorm te geven naar hun eigen wensen.

pdf.jpg Vacature Frontend developer

Magento Developer

Als Magento Developer werk je binnen een klein en collegiaal team van ontwikkelaars en een Development Manager. Samen met je senior collega’s word je gevraagd mee te denken in de architectuur, de ontwikkeling en het beheer van de Magento software. Je voert aanpassingen in Magento en de koppelingen met de rest van de software van Webprint door.

 

pdf.jpg Vacature Magento developer

 

PHP Developer

Als PHP Developer werk je binnen een klein en collegiaal team. Samen met je collega’s werk je aan uitbreidingen en verbeteringen in de huidige websites en ontwikkeling van nieuwe sites en concepten om producten van Webprint op nieuwe manieren in de markt te zetten. Daarnaast werk je mee aan het uitbreiden en verbeteren van interne informatiesystemen. Verder is het team verantwoordelijk voor de softwarematige aansturing van de machines en de processen in de fabriek.


pdf.jpg  Vacature PHP developer

 

Stagiair(e) Grafisch ontwerper en webdesigner 

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e) voor de afdeling creatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling 

en vormgeving van ideeën. Je loopt mee in een creatief team van vormgevers. Dit team werkt aan de vormgeving van verschillende marketing- en communicatie uitingen die geschikt zijn voor internet.

 

Volg je een grafische opleiding of heeft je opleiding raakvlakken op grafisch gebied? Ben je een creatieve duizendpoot en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Smul je van RGB, pantone en typografie? Dan sluit een stage bij ons goed aan!

 

pdf.jpg Vacature stagiair(e) Grafisch ontwerper en webdesigner

Stagiair(e) E-mail marketing

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e) met HBO werk- en denkniveau die zich zal gaan richten op E-mail marketing. Je loopt mee binnen de E-mail marketing afdeling van Webprint.nl. Binnen dit specialisme bedenken, ontwerpen en implementeren we campagnes om de klant in elke fase van de customer life cycle optimaal te bedienen. Dit doen we door de juiste boodschap op het juiste moment aan te bieden.

Volg je een opleiding marketing en/of communicatie of een opleiding die duidelijke raakvlakken heeft met deze? Heb je sterke affiniteit met internet en/of (online) marketing? Dan sluit een stage bij ons waarschijnlijk goed bij je aan!

 

pdf.jpg Vacature stagiair(e) E-mail marketing

 

Stagiair(e) Online marketing

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e) met HBO werk- en denkniveau voor de afdeling Marketing & Sales die zich zal gaan richten op Online marketing.

Je loopt mee binnen de afdeling Marketing & Sales van Webprint.nl. Binnen dit specialisme bedenken, ontwerpen en implementeren we online campagnes om consumenten naar onze website te leiden en optimaal te bedienen door middel van boodschap, inspiratie, product en prijs.

 

Volg je een opleiding marketing en/of communicatie of een opleiding die duidelijke raakvlakken heeft met deze? Heb je sterke affiniteit met internet en/of (online) marketing? Dan sluit een stage bij ons goed aan!

 

pdf.jpg Vacature stagiair(e) Online marketing