Spin en Win Prijzenrad

Ben jij een raddraaier? Doe mee, want wij trakteren!

Alles is nieuw, dus we vieren feest! En bij een feestje horen cadeautjes. Wij trakteren! Je krijgt al 30% feestkorting op alles en door aan het rad te draaien maak je kans op extra prijzen. Win jij 50% korting op een foto op canvas of 25 gratis foto's? Doe mee, spin en win een geweldig cadeau!

25 gratis foto's
-50% Foto op Canvas
-40% Fotoboek
Gratis Fotoboek Compact
-50% Foto op Plexiglas

Win prachtige prijzen

Spin en win: 25 gratis foto's, 50% korting op een foto op canvas of plexiglas, 40% korting op een fotoboek naar keuze of een gratis fotoboek compact. Altijd prijs, altijd gewonnen!

Extra hoofdprijs!

Als klap op de vuurpijl wordt er onder de inzendingen een extra prijs verloot! Je maakt dus na deelname automatisch kans op de onvergetelijke prijs: een jaar lang GRATIS fotoproducten!*

Spelregels

Door deel te nemen gaat de deelnemer akkoord met de spelregels en voorwaarden.

Algemeen

 • Per e-mailadres kun je één keer deelnemen.
 • Deelnemers die onjuiste en/of onvolledige gegevens insturen worden uitgesloten van deelname en komen niet in aanmerking voor de te verloten prijs.
 • Deelnemers onder de leeftijd van 18 jaar worden automatisch uitgesloten van deelname.
 • Deelname is mogelijk tot en met 17 oktober 2016.

Uitslag & Prijzen

 • Er wordt per deelnemer één prijs uitgereikt.
 • De prijzen zijn te verzilveren door middel van een unieke kortingscode die je ontvangt in je mailbox.
 • Deze mail ontvang je maximaal binnen 15 minuten na deelname.
 • Voer de code in tijdens het afronden van je bestelling, de korting wordt dan automatisch verrekend.
 • De korting is niet van toepassing op verzend- en verwerkingskosten.
 • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.
 • De kortingscode is eenmalig te gebruiken per klant.
 • De code is te verzilveren tot en met 31 december 2016.

Privacy Policy

Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun gegevens, waaronder maar niet beperkt tot het e-mailadres, voor (niet)commerciële doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot e-mailmarketing, gebruikt kunnen worden. Ingeval van e-mailmarketing zal het te allen tijde mogelijk zijn om zich uit te schrijven van een mailinglijst. Webprint.nl zal deze gegevens niet gebruiken voor doorverkoop aan derden.

Webprint.nl gaat zeer zorgvuldig met uw gegevens om. De bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) worden zorgvuldig nageleefd. Webprint.nl behandelt uw gegevens met de grootste zorg voor uw privacy ten aanzien van de terbeschikkingstelling van uw gegevens.

E-mail

In alle e-mailuitingen van Webprint.nl wordt expliciet de herkomst vermeld met een zogenaamde uitschrijflink (opt-out), zodat u zich gemakkelijk kan uitschrijven uit desbetreffend bestand.Uiteraard heeft u het recht van inzage tot en verbetering van uw gegevens. Wanneer u geen (e)mailings en andere uitingen meer van ons wilt ontvangen dan kunt u ons dat langs schriftelijke of elektronische weg meedelen. In de gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, ligt het besluit bij de directie van Webprint.nl. Tegen het besluit van de directie kan niet in beroep worden gegaan.

Overig

Webprint.nl kan op ieder ogenblik wijzigingen aanbrengen in deze voorwaarden. Daarvan zal geen melding worden gemaakt. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen jegens Webprint.nl, als grond voor welke verplichting dan ook. Webprint.nl garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van haar website of de door haar geleverde diensten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor adequate telecommunicatie voorzieningen om aan de actie deel te nemen.

Wedstrijdregelgeving

Deze actie is een initiatief van Webprint.nl, Eekstestraat 2a, 7575 AP Oldenzaal. Webprint.nl handelt in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen, opgesteld door de DDMA. Deelname aan deze actie is alleen mogelijk van 12 oktober 2016 tot en met 17 oktober 2016. Deelname is mogelijk door aan het digitale rad te draaien. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Medewerkers van Webprint zijn uitgesloten van deelname. De winnaar hoeft geen kansspelbelasting te betalen. Je vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar service@webprint.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.