Vijf originele toepassingen met onze koekjestrommel

In deze koekjestrommel hou je lekkere, zoete koekjes en gebakjes langer vers. Het is de ideale manier om een zelfgemaakte lekkernij op een originele manier cadeau te doen.

Personaliseer deze koekjesdoos met een mooie foto of een toffe afbeelding. Voeg nog een Extra stickers voor fotogeschenken] of Cadeaukaartjes toe in de koekjestrommel om het geschenkje af te werken als een professional.

  • Blikken doos
  • Rond, hartvormig of rechthoekig
  • Uitstekende fotokwaliteit
  • Gemaakt van metaal met bedrukbare aluminium plaat
Maak een Koekjestrommel

Maar deze blikken doos is ook een leuk geschenk als er geen banketbakker aan jou verloren is gegaan.

Wat je allemaal kan doen met een eenvoudige blikken doos ...

1. Het perfecte kerstcadeau al gevonden, maar het mag nog net iets meer zijn!

1. Het perfecte kerstcadeau al gevonden, maar het mag nog net iets meer zijn! 1. Het perfecte kerstcadeau al gevonden, maar het mag nog net iets meer zijn!

Verstop je kerstgeschenk in deze geschenkdoos en maak van de verpakking zelf ook een cadeau. Zo’n geschenk uitpakken garandeert dubbel plezier.

Kies tussen een rechthoekige of een ronde doos, selecteer een opmaak uit onze uitgebreide lijst van designs , voeg foto’s toe en je bent klaar. Je kan er ook voor kiezen om een eigen collage of afbeelding op te laden.

2. Liefste meter, 2016 was magisch!

Schenk een jaaroverzicht aan meter, peter of je grootouders.

Verzamel een aantal mooie foto’s van het afgelopen jaar, print deze als retro of vierkant en selecteer de mooiste foto’s om de verzameldoos te personaliseren. Voeg nog wat touw en kleine wasknijpers toe aan het geschenk.

Zo kan de gelukkige aan de slag om een wasdraad aan herinneringen te maken.

2. Liefste meter, 2016 was magisch!

3. Deze geschenkdoos verklapt al zijn geheimen

Gebruik een foto of afbeelding op het deksel van de doos waaraan je de inhoud herkent. Zo hoef je nooit meer alle dozen te openen om te vinden wat je zoekt. Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje:

Eerste hulp voor de onhandige harry van de familie
Eerste hulp voor de onhandige harry van de familie

Stel een EHBO pakket samen voor de onhandige nonkel van de familie. Neem een foto van de uitgestalde inhoud en gebruik deze foto op het deksel van de geschenkdoos. Zo heb je ineens een handige checklist om na gebruik van de EHBO-doos weer aan te vullen.

Eerste hulp voor de onhandige harry van de familie
Zij houdt van thee in de ochtend
Zij houdt van thee in de ochtend

Vul de doos met verschillende theesoorten en zoek een leuke foto rond het thema thee of gebruik een foto van de uitgestrekte theevelden in Thailand. Dit idee werkt natuurlijk ook voor andere lekkernijen.

Zij houdt van thee in de ochtend
Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen
Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen

Voor een fervente fan van haken, naaien, breien of een andere hobby, maak je een opbergdoos voor al het nodige materiaal. Gebruik een afbeelding met het materiaal dat erin zit of zoek een mooie illustratie van deze hobby

Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen

4. Een doe-het-zelf pakket maak je zo

Verras beginnende tuiniers of keukenprinsessen in de familie met een doe-het-zelf-pakket.

Lekkerbekken pakket
Lekkerbekken pakket

Zoek een heerlijk recept en verzamel alle ingrediënten in kleine zakjes of doosjes. Deze verpak je in de doos die je personaliseert met een leuke foto van het resultaat. Dat wordt likkebaarden aan de kerstboom.

Je kan ook ineens een set uitnodigingen aan je doe-het-zelf pakket toevoegen zodat je het resultaat eens mag gaan proeven.

Lekkerbekken pakket
Groene vingers pakket
Groene vingers pakket

Maak een assortiment van zaden voor de groententuin en voorzie een kalender waarin je aangeeft welke zaden op welk moment gezaaid en geoogst moeten worden. Dit geschenk is een handige planner voor de tuinier.

Groene vingers pakket

5. Doe je partner of kinderen een ervaring cadeau

Tickets voor een weekendje weg met je partner of een bezoekje aan Disneyworld met de kinderen schenk je in een gepersonaliseerde herinneringendoos.

Zoek een mooie foto van jullie bestemming en voeg een reisgids, landkaart en/of vertaalwoordenboekje toe. Nadien gebruiken jullie de doos om de herinneringen van de reis in te bewaren. Bundel je mooiste foto’s in een pocketbook en voeg daar de verzamelde ticketjes, schelpjes, kaartjes en dergelijke aan toe. Zo krijg je een aandenken waar jullie vaak met plezier naar zullen teruggrijpen.

5. Doe je partner of kinderen een ervaring cadeau