Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Webprint. Afwijkingen zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn bevestigd. Door te registreren of te bestellen accepteer je de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van Webprint. Indien er een actie van toepassing is raden we je aan om de actievoorwaarden te lezen.
 
Wij verzoeken je vriendelijk de volgende samenvattende  algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. De volledige algemene voorwaarden kun je ook hier downloaden als PDF-bestand. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze voorwaarden. Het is daarom raadzaam om deze algemene voorwaarden regelmatig te raadplegen.

Fotoproducten naar wens

Webprint levert uitsluitend fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er geen wettelijk herroepingrecht van toepassing!  Klachten die te maken hebben met de smaak van de klant of klachten vanwege fotobestanden met onvoldoende resolutie of een te hoge compressie worden niet als gebreken beschouwd. Webprint stelt nadrukkelijk vast dat de kwaliteit van de afdrukken in de bestelde producten nooit beter zal kunnen zijn dan mag worden verwacht op basis van hetgeen de opdrachtgever bij het gebruik van de online editor van webprint op zijn computerscherm te zien krijgt.


pdfreader.jpgAlgemene Voorwaarden

 

Contactgegevens:

Webprint B.V. 


Vestigingsadres

Eektestraat 2a (geen bezoekadres)

7575 AP Oldenzaal


Postadres:

Postbus 428  

7570 AK Oldenzaal  


Email: klantenservice@webprint.nl

 

KvK: 8176282  

BTW: NL8195.00.252.B01