verjaardagskalender.jpg

Verjaardagskalender maken met foto's

Vergeet geen enkele verjaardag meer!

Zelf een verjaardagskalender maken met je eigen foto's. Deze verjaardagskalender is in de formaten A5, A4 en A3 te bestellen. De luxe verjaardagskalender wordt afgewerkt met een fraaie glans voor nog diepere kleuren.


 

Daarom verjaardagskalenders van Webprint

bullet.check.green.pngScherp geprijsd
Vanaf € 10,95
bullet.check.green.pngKeuze uit verschillende formaten
A5, A4 en A3 formaat
bullet.check.green.pngLuxe uitvoering mogelijk
afwerking met glans
bullet.check.green.png
Verjaardagskalender wordt gewaardeerd met 8,0 uit 10 gebaseerd op 13 reviews.
1 2 3 4 5

 

Verjaardagskalender


Verjaardagskalender-namen.jpg

Eenvoudig een persoonlijke verjaardagskalender maken

Maak van elke maand een feestje met een eigengemaakte verjaardagskalender gevuld met je favoriete familiefoto’s of vakantiefoto’s. Onze verjaardagskalenders zijn zeer makkelijk te maken. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen voor je kalender. Bij deze ontwerpen is de indeling al gemaakt en zijn de fotokaders al toegevoegd. Deze fotokaders hoef je alleen maar te vullen met foto’s om je kalender af te maken. Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken en hier je foto’s naar eigen inzicht in te voegen.

Maak je kalender compleet en mis nooit meer een verjaardag door de namen van de jarigen op je kalender te noteren. Door een tekstkader in te voegen kan je alle verjaardagen online invoeren en creëer je een strakke kalender.  


 

Geef je 12 mooiste foto's de aandacht

Een persoonlijke verjaardagskalender geeft je de mogelijkheid om

iedere maand te genieten van een ander bijzonder fotomoment. Je bepaalt

zelf met welke foto’s je de kalender invult. Je kunt bijvoorbeeld elke maand

een bepaald thema meegeven, door een foto te kiezen die aansluit bij de

maand. Bijvoorbeeld in februari een foto van je Valentijn en jou, in augustus

een mooie vakantiefoto of in december een fotomoment van de familie tijdens Kerstmis. Of laat je foto’s aansluiten bij het seizoen van de maand, zoals een sneeuwlandschap in december en een foto van opkomende bloemen in de maand maart. Verjaardagskalender-seizoen.jpg

Verjaardagskalender-kerst.jpg

Een uniek cadeau

Een verjaardagskalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een ander. Met onze verjaardagskalenders kun je een totaal gepersonaliseerd cadeau geven dat jaren meegaat. Kies de leukste foto’s van jou en je vriend of vriendin uit, plaats deze in de kalender en verras hem of haar met een uniek cadeau. Een verjaardagskalender is ook een handig cadeau, want het helpt je om nooit meer een verjaardag te vergeten.

Omdat de verjaardagskalender geheel naar eigen wens te maken is, is het heel leuk decoratiemateriaal voor aan je wand. Hang je kalender op in de wc, de keuken, de gang of een andere opvallende plek om de aankomende verjaardagen goed in de gaten te houden. Keuze uit verschillende soorten verjaardagskalenders

Onze kalenders van topkwaliteit worden enkelzijdig geprint op stevig glanzend papier. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten voor je verjaardagskalender. De verjaardagskalender is verkrijgbaar in A5, A4 en A3 formaat in een standaard en een luxe variant. De luxe uitvoering is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling heeft. De kalender is voorzien van een spiraalbinding met een haak om hem op te hangen en heeft 13 pagina’s inclusief voorkant. 


Verjaardagskalender-voorkant-binnenkant.jpg


Drie types kalenders

Heb je liever een andere kalender met je eigen foto’s? Ontdek dan ook ons ruime assortiment in jaarkalenders en bureaukalenders. In de video kun je de verschillen zien tussen de verschillende kalenders.