Verjaardagskalender maken met foto's

Productinfo

Vergeet geen enkele verjaardag meer!

Zelf een verjaardagskalender maken met je eigen foto's. Deze verjaardagskalender is in de formaten A5, A4 en A3 te bestellen. De luxe verjaardagskalender wordt afgewerkt met een fraaie glans voor nog diepere kleuren.

Specificaties

Specificaties

Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt. 
Printtechniek
  • Digitale druk
Afmetingen
  • A5
  • A4
  • A3

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen

FormaatPrijs
Verjaardagskalender A5
€ 10,95
Verjaardagskalender  A5 luxe
€ 14,95
Verjaardagskalender A4
€ 14,95
Verjaardagskalender A4 luxe
€ 19,95
Verjaardagskalender A3
€ 22,95
Verjaardagskalender A3 luxe
€ 26,95

Verzendkosten

FormaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Verzendtijd
Verjaardagskalender A5/A5 luxe
€ 1,95
+ € 0,60
5 werkdagen
Verjaardagskalender A4/A4 luxe
€ 2,95
+ € 1,00
5 werkdagen
Verjaardagskalender A3/A3 luxe
€4,95+ € 1,00
5 werkdagen

Inspiratie

Eenvoudig een persoonlijke verjaardagskalender maken

Maak van elke maand een feestje met een eigengemaakte verjaardagskalender gevuld met je favoriete familiefoto’s of vakantiefoto’s. Onze verjaardagskalenders zijn zeer makkelijk te maken. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen voor je kalender. Bij deze ontwerpen is de indeling al gemaakt en zijn de fotokaders al toegevoegd. Deze fotokaders hoef je alleen maar te vullen met foto’s om je kalender af te maken. Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken en hier je foto’s naar eigen inzicht in te voegen.

Maak je kalender compleet en mis nooit meer een verjaardag door de namen van de jarigen op je kalender te noteren. Door een tekstkader in te voegen kan je alle verjaardagen online invoeren en creëer je een strakke kalender.  
Verjaardagskalender-namen.jpg

Geef je 12 mooiste foto's de aandacht

Een persoonlijke verjaardagskalender geeft je de mogelijkheid om iedere maand te genieten van een ander bijzonder fotomoment. Je bepaalt zelf met welke foto’s je de kalender invult. Je kunt bijvoorbeeld elke maand een bepaald thema meegeven, door een foto te kiezen die aansluit bij de maand. Bijvoorbeeld in februari een foto van je Valentijn en jou, in augustus een mooie vakantiefoto of in december een fotomoment van de familie tijdens Kerstmis. Of laat je foto’s aansluiten bij het seizoen van de maand, zoals een sneeuwlandschap in december en een foto van opkomende bloemen in de maand maart. 

Verjaardagskalender-seizoen.jpg

Een uniek cadeau

Een verjaardagskalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een ander. Met onze verjaardagskalenders kun je een totaal gepersonaliseerd cadeau geven dat jaren meegaat. Kies de leukste foto’s van jou en je vriend of vriendin uit, plaats deze in de kalender en verras hem of haar met een uniek cadeau. Een verjaardagskalender is ook een handig cadeau, want het helpt je om nooit meer een verjaardag te vergeten. 

Omdat de verjaardagskalender geheel naar eigen wens te maken is, is het heel leuk decoratiemateriaal voor aan je wand. Hang je kalender op in de wc, de keuken, de gang of een andere opvallende plek om de aankomende verjaardagen goed in de gaten te houden. 

Keuze uit verschillende soorten verjaardagskalenders

Onze kalenders van topkwaliteit worden enkelzijdig geprint op stevig glanzend papier. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten voor je verjaardagskalender. De verjaardagskalender is verkrijgbaar in A5, A4 en A3 formaat in een standaard en een luxe variant. De luxe uitvoering is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling heeft. De kalender is voorzien van een spiraalbinding met een haak om hem op te hangen en heeft 13 pagina’s inclusief voorkant. 

Verjaardagskalender