Jaarkalenders met foto ontwerpen

Productinfo

Elke maand een feestje met de jaarkalenders van Webprint

Maak je eigen jaarkalender en geniet elke maand weer opnieuw van je favoriete foto's. Zoiets leuks houd je natuurlijk niet alleen voor jezelf: maak ook een fotokalender om cadeau te doen! Met zo'n persoonlijk cadeau kun je iedereen blij maken. Onze kalenders van topkwaliteit worden enkelzijdig geprint op stevig glanzend papier.  

Specificaties

Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt. 
Printtechniek
  • Digitale druk
Afmetingen
  • A5
  • A4
  • A3

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen

FormaatPrijs
Jaarkalender A5
€ 10,95
Jaarkalender A5 luxe
€ 14,95
Jaarkalender A4
€ 14,95
Jaarkalender A4 luxe
€ 19,95
Jaarkalender A3
€ 22,95
Jaarkalender A3 luxe
€ 26,95

Verzendkosten

formaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Jaarkalender A5/A5 luxe
€ 1,95
+ € 0,60
Jaarkalender A4/A4 luxe
€ 2,95
+ € 1,00
Jaarkalender A3/A3 luxe
€4,95+ € 1,00

Inspiratie

Gemakkelijk een eigen jaarkalender ontwerpen

Geniet het hele jaar door van je mooiste vakantiefoto’s of familiefoto’s met een persoonlijke jaarkalender. Kijk maand na maand naar je leukste foto’s aan de muur met een zelfgemaakte jaarkalender. Bij Webprint maak je zeer eenvoudig een jaarkalender met je eigen foto’s. Kies hierboven uit één van de vele kleurrijke designs voor je jaarkalender met een kinderthema, klassiek ontwerp of trendy design. Bij de vaste designs op deze pagina zijn de fotokaders al opgenomen, je hoeft hierbij alleen maar je foto’s te uploaden en te verdelen over de fotokaders. Je kunt ook helemaal zelf een ontwerp inclusief eigen foto’s maken. 


Maak zelf een strak afgewerkte kalender waarbij je belangrijke dagen of afspraken al online invoert op de kalender. Voeg een tekstkader toe en noteer hier je gemaakte afspraken in. Zo vergeet je nooit meer belangrijke data.

Een heel jaar in beeld met een jaarkalender

 Heb je veel leuke foto’s die eigenlijk allemaal een speciaal plekje verdienen? Bundel deze dan in een mooie zelfgemaakte jaarkalender. Maar hoe stel je nou zelf een leuke jaarkalender samen?


Verzamel het hele jaar in een jaarkalender en vul je jaarkalender op met foto’s van het afgelopen jaar. Bekijk je foto’s van het jaar 2013 en plaats bij elke maand in je jaarkalender een foto passend bij de maand. Breng het jaar 2013 in beeld, bij februari de foto’s van de wintersport uit 2013, in juli de foto’s van de afgelopen zomervakantie en in december een beeld van de familie tijdens het kerstdiner bijvoorbeeld. Met deze bundeling van je mooiste foto’s, haal je elke maand een nieuwe waardevolle herinnering op met een jaarkalender.


Heb je geen leuke persoonlijke foto’s? Breng een jaar dan op een andere manier in beeld. Kies voor mooie natuurfoto’s of landschappen en benadruk elke maand met een foto die aansluit bij de maand en de tijd van het jaar.

undefined

Al je foto's verzameld in één product

Bundel je foto’s op een andere manier door te kiezen voor het kalender ontwerp met de indeling van een collage. Maak een keuze uit je mooiste fotomomenten en creëer een jaarkalender die je doet terugdenken aan de mooiste momenten in je leven. De fotokaders staan al vast, dus je hoeft alleen maar de pagina’s te vullen met je foto’s en je collage in de jaarkalender is al gemaakt.

undefined

Een persoonlijke geheugensteuntje aan de muur

Maak een jaarkalender die persoonlijkheid uitstraalt voor jezelf of als cadeau. Een persoonlijke jaarkalender is een handig cadeau dat als geheugensteuntje voor afspraken en data dient en tevens een persoonlijke fotoverzameling aan de muur is. 


Leuk als afscheidscadeau voor een collega die weggaat, gevuld met foto’s van het team en de collega. Ook als kerstcadeau of nieuwjaarscadeau is een jaarkalender zeer geschikt. Een nieuw kalender begint immers bij een nieuw jaar.


Hang de kalender op een opvallende plaats, zodat je de belangrijke afspraken altijd in het zicht hebt. Boven je bureau, boven de eettafel of in de keuken bijvoorbeeld.

undefined


Keuze uit diverse soorten jaarkalenders

Met onze ruime keuze in formaten en uitvoeringen jaarkalenders kies je altijd een jaarkalender die je aanspreekt. Onze jaarkalenders zijn verkrijgbaar in A5, A4 en A3 formaat in een standaard en luxe uitvoering. De luxe variant heeft een hoogglans afwerking. De kalenders worden enkelzijdig bedrukt, elke maand heeft een nieuwe pagina. Inclusief voorkant bestaat een kalender dus uit 13 pagina’s.


Meer weten over de jaarkalenders of wil je liever een verjaardagskalender of bureaukalender? Bekijk dan de video voor de verschillen tussen de kalenders en ontdek ons assortiment. 

Eigen Foto

Classic