Bureaukalenders met je eigen foto

Sla slideshow over
vanaf 10,95
Bureaukalender
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • Geleverd met ringband

Productinfo

Je favoriete foto's altijd zichtbaar op je bureau

Elke dag genieten van je favoriete foto's op je bureau. Maak je eigen A5 bureaukalender met foto's van vrienden, familie of je huisdier. Keuze uit vele leuke ontwerpen. Onze bureaukalenders zijn enkelzijdig geprint en worden geleverd met een ringband en een stevige kartonnen houder.

Specificaties

Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de bureaukalender een luxueuze uitstraling krijgt. 
  • Geleverd met ringband
Printtechniek
  • Digitale druk
Afmetingen
  • A5

Formaten en prijzen

Formaten en prijzen

FormaatPrijs
Bureaukalender A5
€ 10,95
Bureaukalender A5 luxe
€ 14,95

Verzendkosten

formaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Bureaukalender A5/A5 luxe
€ 1,95
+ € 0,60

Inspiratie

Je mooiste bureaukalender zelf maken

Houd je favoriete foto’s altijd dichtbij je met een persoonlijke bureaukalender op je bureau of tafel. Een bureaukalender is een leuk alternatief voor fotolijstjes op je tafel of bureau. Een persoonlijke bureaukalender met eigen foto’s maak je heel eenvoudig. Kies het ontwerp dat bij jou past, je kunt kiezen uit diverse kinderthema’s, vrolijke ontwerpen of hippe motieven voor je bureaukalender. Deze ontwerpen kun je ook voorzien van een persoonlijk tintje, door je eigen foto’s in te voegen. De fotokaders staan er al in, dus je hoeft jouw foto’s er slechts in te slepen om de kalender af te maken. Je kunt ook je persoonlijke ontwerp maken.


Breng elke belangrijke datum duidelijk in beeld door afspraken en verjaardagen online in te voeren. Vergeet nooit meer een verjaardag door de verjaardagen tekstueel in te voeren of door de foto’s van jarigen toe te voegen met fotokaders. Sleep dit fotokader naar de datum en maak deze op maat van het blokje in de kalender.

undefined

Iedere maand een nieuwe foto op tafel

Geniet nu van je leukste foto’s met je bureaukalender. Met de standaard kan de bureaukalender makkelijk op elke tafel geplaatst worden. Een bureaukalender is heel leuk voor op het werk, maar staat ook leuk op het bureau van een student een scholier. Met de leuke kinderthema’s maak je een leuke bureaukalender inclusief foto’s om de kamer van je kind mee te decoreren.


Of maak je werkplek in een handomdraai persoonlijk met een bureaukalender. Verzamel een jaar aan favoriete herinneringen in je bureaukalender of verras iemand anders met een unieke bureaukalender. Maak een handig verjaardagscadeau voor een collega met alle verjaardagen van de collega’s erin of een origineel cadeau voor de kerstdagen, als symbolisch cadeau voor de start van het nieuwe jaar. Of maak een persoonlijke fotoverzameling van de kinderen in een bureaukalender als creatief cadeau voor vaderdag.

undefined

Maak een collage van je kalender

Creëer een echte familiekalender voor thuis met al je vakantiefoto’s of foto’s van de huisdieren erin. Kies voor het ontwerp met de indeling van een collage en sleep hier eenvoudig je lievelingsfoto’s in. Met zo’n gepersonaliseerde kalender is het leuk om elke datum en verjaardag bij te houden.

undefined`

Leuk voor thuis en op het werk

Je eigen decoratieve kalender staat overal goed en is voor verschillende doeleinden nuttig. Niet alleen privé, maar ook op zakelijk gebied is deze kalender erg praktisch. De bureaukalender is handig om in één oogopslag de werkafspraken van je werk te bekijken. Of houd je afspraken onderweg ook bij je, deze handige kalender neemt namelijk niet veel ruimte in in je tas.


Geef je kalender stijl en druk je foto’s af in zwart-wit in plaats van in kleur. Je mooiste foto’s krijgen automatisch een chique uiterlijk met een zwart-wit effect. Kies een passend ontwerp kalender bij de foto’s en maak een kalender om mee te pronken.

undefined

Topkwaliteit bureaukalender

Onze bureaukalenders worden gemaakt met een ringband en stevige kartonnen houder. De pagina’s van de bureaukalenders worden enkelzijdig geprint. De bureaukalender is verkrijgbaar in A5 formaat in een standaard of luxe uitvoering. De luxe bureaukalender is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt.