Verjaardagskalender maken met foto's

Een overzicht van de belangrijkste verjaardagen zelf vormgegeven

Vergeet nooit meer een verjaardag en maak een persoonlijke verjaardagskalender met je eigen foto’s! De verjaardagskalender is een kalender waar de namen van familie en vrienden instaan bij de datum dat ze jarig zijn. Je verjaardagskalender wordt binnen 5 werkdagen verstuurd. De kalender heeft een maandweergave en is meerdere jaren te gebruiken. De jaarkalender is voorzien van een ringband aan de bovenkant met een ring waaraan je de kalender ophangt. Maak je verjaardagskalender persoonlijk en voeg eigen foto’s toe. Begin direct en ontwerp nu je eigen verjaardagskalender.


In 3 stappen gemakkelijk en snel een verjaardagskalender

Selecteer als eerste stap je favoriete template om een verjaardagskalender mee te maken. Als je dit hebt gedaan, worden er een aantal keuzes voorgelegd.
  1. Als je hieronder een template hebt gekozen zie je een preview van het template dat je hebt gekozen voor het maken van je verjaardagskalender. Daarnaast selecteer je het formaat van je verjaardagskalender. Kies van groot naar klein uit een A3, A4 of A5 formaat verjaardagskalender. 
  2. Selecteer vervolgens of je voor de standaard matte of de luxe hoogglans versie gaat. De hoogglans geeft de foto’s in je verjaardagskalender een luxueuze uitstraling. 
  3. Als laatste pas je de verjaardagskalender aan op je persoonlijke wensen en behoeften door te ontwerpen in het bewerkingsprogramma. Voeg foto’s, teksten en cliparts in en maak je verjaardagskalender persoonlijk.
Leg na het ontwerpen je product in de winkelwagen om je bestelling af te ronden.

Kwalitatieve materialen voor je verjaardagskalender

Je verjaardagskalender wordt samengesteld met kwalitatieve materialen en is verkrijgbaar met verschillende eigenschappen en in verschillende formaten. Het basismateriaal is stevig en dik zijdeglans papier. De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt. Verjaardagskalenders zijn (van klein naar groot) in A5, A4 en A3 formaat beschikbaar. De kalender wordt geleverd met een ringband met ring, waaraan de kalender wordt opgehangen.

Kies je favoriete design

Om snel en gemakkelijk een mooie verjaardagskalender te maken, zijn er templates beschikbaar. Kies uit 4 ontwerpen, voeg foto’s toe in het foto bewerkingsprogramma en verfraai je verjaardagskalender met teksten en cliparts. Begint nu en kies hieronder je favoriete ontwerp!

Specificaties


Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt. 
Printtechniek
  • Hoogwaardige digitale druk
Afmetingen
  • A5
  • A4
  • A3

Formaten en prijzen


FormaatPrijs
Verjaardagskalender A5
€ 10,95
Verjaardagskalender  A5 luxe
€ 14,95
Verjaardagskalender A4
€ 14,95
Verjaardagskalender A4 luxe
€ 19,95
Verjaardagskalender A3
€ 22,95
Verjaardagskalender A3 luxe
€ 26,95

VerzendkostenFormaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Verzendtijd
Verjaardagskalender A5/A5 luxe
€ 1,95
+ € 0,60
5 werkdagen
Verjaardagskalender A4/A4 luxe
€ 2,95
+ € 1,00
5 werkdagen
Verjaardagskalender A3/A3 luxe
€4,95+ € 1,00
5 werkdagen

Eenvoudig een persoonlijke verjaardagskalender maken

Maak van elke maand een feestje met een eigengemaakte verjaardagskalender gevuld met je favoriete familiefoto’s of vakantiefoto’s. Onze verjaardagskalenders zijn zeer makkelijk te maken. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen voor je kalender. Bij deze ontwerpen is de indeling al gemaakt en zijn de fotokaders al toegevoegd. Deze fotokaders hoef je alleen maar te vullen met foto’s om je kalender af te maken. Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken en hier je foto’s naar eigen inzicht in te voegen.

Maak je kalender compleet en mis nooit meer een verjaardag door de namen van de jarigen op je kalender te noteren. Door een tekstkader in te voegen kan je alle verjaardagen online invoeren en creëer je een strakke kalender.  
Verjaardagskalender-namen.jpg

Geef je 12 mooiste foto's de aandacht

Een persoonlijke verjaardagskalender geeft je de mogelijkheid om iedere maand te genieten van een ander bijzonder fotomoment. Je bepaalt zelf met welke foto’s je de kalender invult. Je kunt bijvoorbeeld elke maand een bepaald thema meegeven, door een foto te kiezen die aansluit bij de maand. Bijvoorbeeld in februari een foto van je Valentijn en jou, in augustus een mooie vakantiefoto of in december een fotomoment van de familie tijdens Kerstmis. Of laat je foto’s aansluiten bij het seizoen van de maand, zoals een sneeuwlandschap in december en een foto van opkomende bloemen in de maand maart. 


Verjaardagskalender-seizoen.jpg


Een uniek cadeau

Een verjaardagskalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een ander. Met onze verjaardagskalenders kun je een totaal gepersonaliseerd cadeau geven dat jaren meegaat. Kies de leukste foto’s van jou en je vriend of vriendin uit, plaats deze in de kalender en verras hem of haar met een uniek cadeau. Een verjaardagskalender is ook een handig cadeau, want het helpt je om nooit meer een verjaardag te vergeten. 

Omdat de verjaardagskalender geheel naar eigen wens te maken is, is het heel leuk decoratiemateriaal voor aan je wand. Hang je kalender op in de wc, de keuken, de gang of een andere opvallende plek om de aankomende verjaardagen goed in de gaten te houden. 


Keuze uit verschillende soorten verjaardagskalenders

Onze kalenders van topkwaliteit worden enkelzijdig geprint op stevig glanzend papier. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten voor je verjaardagskalender. De verjaardagskalender is verkrijgbaar in A5, A4 en A3 formaat in een standaard en een luxe variant. De luxe uitvoering is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling heeft. De kalender is voorzien van een spiraalbinding met een haak om hem op te hangen en heeft 13 pagina’s inclusief voorkant.