Jaarkalenders met foto ontwerpen

Elke maand een feestje met de jaarkalenders van Webprint

Blijf bij de tijd met je persoonlijke jaarkalender! Maak een standaard kalender persoonlijk door je favoriete template te gebruiken en je eigen foto’s toe te voegen. Je jaarkalender wordt binnen 5 werkdagen verstuurd. De jaarkalender is een jaar te gebruiken en heeft een maandweergave.  De jaarkalender is gemaakt met een ringband aan de bovenkant met daaraan een ring waarmee je de kalender handig ophangt Maak gemakkelijk en snel je jaarkalender en blijf bij de tijd!  

Ontwerp je jaarkalender gemakkelijk en snel in 4 stappen

Als eerste selecteer je een van de templates om je jaarkalender mee te maken. Hierna selecteer je een aantal eigenschappen voor je jaarkalender.
  1. Kies een template onderaan deze pagina
  2. Na je keuze , zie je een preview van je gekozen template. Hiernaast kies je voor een formaat. Kies tussen de formaten A3, A4 en A5 (van groot naar klein).
  3. Kies hierna voor de luxe hoogglans versie of een standaard matte jaarkalender. De luxe hoogglans jaarkalender zorgt voor extra glans in je foto’s en geeft de kalender een exclusieve uitstraling.
  4. Tenslotte ontwerp je de jaarkalender zelf in het foto bewerkingsprogramma. Selecteer je favoriete foto’s, voeg teksten toe en gebruik cliparts om je kalender persoonlijk te maken.
Als je klaar bent met ontwerpen, leg je de jaarkalender in de winkelwagen om je bestelling af te ronden.

Een jaarkalender gemaakt met kwalitatieve materialen

Je jaarkalender wordt samengesteld uit een stevig basismateriaal van stevig en dik zijdeglans papier. De luxe variant bestaat uit hoogglans fotopapier die de jaarkalender een luxere uitstraling geeft. Jaarkalender zijn verkrijgbaar in A3, A4 en A5 formaat en zijn voorzien van een ringband met ringetje waaraan de kalender gemakkelijk is op te hangen.

Maak je jaarkalender persoonlijk met templates

Begin met je keuze voor een van de 28 verschillende templates en voeg vervolgens foto’s, teksten en cliparts in met het foto bewerkingsprogramma. Begin direct en selecteer jouw template hieronder!

Specificaties


Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • De luxe variant is afgewerkt met hoogglans, waardoor de kalender een luxueuze uitstraling krijgt. 
Printtechniek
  • Hoogwaardige digitale druk
Afmetingen
  • A5
  • A4
  • A3

Formaten en prijzen


FormaatPrijs
Jaarkalender A5
€ 10,95
Jaarkalender A5 luxe
€ 14,95
Jaarkalender A4
€ 14,95
Jaarkalender A4 luxe
€ 19,95
Jaarkalender A3
€ 22,95
Jaarkalender A3 luxe
€ 26,95

VerzendkostenformaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Jaarkalender A5/A5 luxe
€ 1,95
+ € 0,60
Jaarkalender A4/A4 luxe
€ 2,95
+ € 1,00
Jaarkalender A3/A3 luxe
€4,95+ € 1,00

Gemakkelijk een eigen jaarkalender ontwerpen

Geniet het hele jaar door van je mooiste vakantiefoto’s of familiefoto’s met een persoonlijke jaarkalender. Kijk maand na maand naar je leukste foto’s aan de muur met een zelfgemaakte jaarkalender. Bij Webprint maak je zeer eenvoudig een jaarkalender met je eigen foto’s. Kies hierboven uit één van de vele kleurrijke designs voor je jaarkalender met een kinderthema, klassiek ontwerp of trendy design. Bij de vaste designs op deze pagina zijn de fotokaders al opgenomen, je hoeft hierbij alleen maar je foto’s te uploaden en te verdelen over de fotokaders. Je kunt ook helemaal zelf een ontwerp inclusief eigen foto’s maken. 


Maak zelf een strak afgewerkte kalender waarbij je belangrijke dagen of afspraken al online invoert op de kalender. Voeg een tekstkader toe en noteer hier je gemaakte afspraken in. Zo vergeet je nooit meer belangrijke data.


Een heel jaar in beeld met een jaarkalender

 Heb je veel leuke foto’s die eigenlijk allemaal een speciaal plekje verdienen? Bundel deze dan in een mooie zelfgemaakte jaarkalender. Maar hoe stel je nou zelf een leuke jaarkalender samen?


Verzamel het hele jaar in een jaarkalender en vul je jaarkalender op met foto’s van het afgelopen jaar. Bekijk je foto’s van het jaar 2013 en plaats bij elke maand in je jaarkalender een foto passend bij de maand. Breng het jaar 2013 in beeld, bij februari de foto’s van de wintersport uit 2013, in juli de foto’s van de afgelopen zomervakantie en in december een beeld van de familie tijdens het kerstdiner bijvoorbeeld. Met deze bundeling van je mooiste foto’s, haal je elke maand een nieuwe waardevolle herinnering op met een jaarkalender.


Heb je geen leuke persoonlijke foto’s? Breng een jaar dan op een andere manier in beeld. Kies voor mooie natuurfoto’s of landschappen en benadruk elke maand met een foto die aansluit bij de maand en de tijd van het jaar.


undefined


Al je foto's verzameld in één product

Bundel je foto’s op een andere manier door te kiezen voor het kalender ontwerp met de indeling van een collage. Maak een keuze uit je mooiste fotomomenten en creëer een jaarkalender die je doet terugdenken aan de mooiste momenten in je leven. De fotokaders staan al vast, dus je hoeft alleen maar de pagina’s te vullen met je foto’s en je collage in de jaarkalender is al gemaakt.


undefined


Een persoonlijke geheugensteuntje aan de muur

Maak een jaarkalender die persoonlijkheid uitstraalt voor jezelf of als cadeau. Een persoonlijke jaarkalender is een handig cadeau dat als geheugensteuntje voor afspraken en data dient en tevens een persoonlijke fotoverzameling aan de muur is. 


Leuk als afscheidscadeau voor een collega die weggaat, gevuld met foto’s van het team en de collega. Ook als kerstcadeau of nieuwjaarscadeau is een jaarkalender zeer geschikt. Een nieuw kalender begint immers bij een nieuw jaar.


Hang de kalender op een opvallende plaats, zodat je de belangrijke afspraken altijd in het zicht hebt. Boven je bureau, boven de eettafel of in de keuken bijvoorbeeld.


undefined


Keuze uit diverse soorten jaarkalenders

Met onze ruime keuze in formaten en uitvoeringen jaarkalenders kies je altijd een jaarkalender die je aanspreekt. Onze jaarkalenders zijn verkrijgbaar in A5, A4 en A3 formaat in een standaard en luxe uitvoering. De luxe variant heeft een hoogglans afwerking. De kalenders worden enkelzijdig bedrukt, elke maand heeft een nieuwe pagina. Inclusief voorkant bestaat een kalender dus uit 13 pagina’s.


Meer weten over de jaarkalenders of wil je liever een verjaardagskalender of bureaukalender? Bekijk dan de video voor de verschillen tussen de kalenders en ontdek ons assortiment.