Bureaukalenders met je eigen foto

Een staande bureaukalender met eigen foto's

Zet je kalender altijd staand neer binnen handbereik met bureaukalenders. Je bureaukalender heeft een basis constructie van papier dat in een driehoek gevouwen is. Hierdoor blijft je bureaukalender stevig staan op je tafel, bureau of in de vensterbank. De losse bladen van je kalender worden aan de bovenkant met een ringband met elkaar verbonden. Gebruik je mooiste foto’s om je bureaukalender persoonlijk te maken in het online foto bewerkingsprogramma. Je bureaukalender wordt binnen 5 werkdagen verstuurd.


Ontwerp in 3 stappen gemakkelijk en snel een bureaukalender

Begin met het selecteren van een template voor het ontwerp van je bureaukalender. Hierna kies je achtereenvolgens de eigenschappen van je bureaukalender.
  1. Kies om te beginnen een beginmaand voor je bureaukalender. Je kalender begint met deze maand en bestaat in totaal uit 12 maanden. Begint je kalender in maart, dan eindigt deze dus in maart van het volgende jaar.
  2. Na het kiezen van je beginmaand, zie je een preview van je template. Hiernaast selecteer je de standaard matte versie of de luxe hoogglans versie. De luxe versie geeft jouw foto’s extra glans en dus een exclusieve uitstraling. Bureaukalenders zijn alleen in A5 formaat beschikbaar.
  3. Als laatste voeg je foto’s, teksten en cliparts in en maak je bureaukalender persoonlijk in het fotobewerkingsprogramma. Pas je de bureaukalender aan op je persoonlijke wensen en behoeften en leg je ontwerp in de winkelwagen om je bestelling af te ronden.

Een bureaukalender met materialen van kwaliteit

Het basismateriaal voor je bureaukalender is stevig en dik zijdeglans papier. Kies voor de luxe versie en krijg glanzende foto’s voor een exclusief karakter van je bureaukalender.

Kies je favoriete ontwerp

Selecteer je favoriete design uit 36 verschillende templates. Voeg foto’s, tekst en cliparts toe in het foto bewerkingsprogramma om je ontwerp persoonlijk te maken. Kies nu hieronder je favoriete template en begin direct!