Verjaardagscadeau vriendin

Samen maken we het onvergetelijk

Je beste vriendin verras je met haar verjaardag natuurlijk met een bijzonder cadeau. Jullie zijn zo close dat je heel wat foto’s van jullie samen hebt gemaakt. Of is zij de speciale en bijzondere vrouw in je leven? Dan hebben jullie ook vast heel wat romantische selfies gemaakt. Wat ze ook voor je betekent, met de online ontwerptool en je eigen dierbare foto’s maak je in een handomdraai een uniek fotocadeau. Van fotoboek tot fotopuzzel en alles wat ertussen zit: dankzij de hoge kwaliteit en makkelijke ontwerppagina maak je snel een verjaardagscadeau voor je vriendin.

Uit het hart

Een verjaardagscadeau voor je vriendin komt recht uit het hart. Kies eens uit de vele templates en sjablonen voor een ontwerp dat perfect bij jullie en de foto’s past. Zo kies je bijvoorbeeld een romantische setting voor de foto’s aan het strand, terwijl een 'gekke bekken'-meidendag vraagt om bonte kleuren vol vrolijkheid. Je maakt het verjaardagscadeau voor je vriendin helemaal af met bijpassende clipart uit de database van de ontwerppagina. Mooie hartjes, sterren en lieve dieren doen het altijd goed. Voeg direct met een tekstvak een mooie tekst toe aan het fotoboek, de kalender of mok en vertel haar wat zij voor je betekent.

Grote liefde, bijpassend formaat

Je romantische partner verdient natuurlijk een cadeau van formaat. Maak je een fotoboek, kies dan eens voor een groot of gemiddeld, liggend formaat, zodat je de dierbare momenten groots aan haar laat zien. Wil je liever een boekje geven die ze in haar handtas bij zich kan dragen, dan kies je voor een fotoboek in ansichtkaartformaat. Maar beide mag natuurlijk ook. Je vriendin kun je ook verrassen met een puzzel, kalender, agenda of hoesje voor de mobiele telefoon. Overigens zijn dit ook heel leuke verjaardagscadeaus voor je beste vriendin.

Gemakkelijk na te bestellen

Heb je je vriendin voor haar verjaardag een mooi fotocadeau gegeven met foto’s van jullie erop, en wil je deze eigenlijk zelf ook wel hebben? Geen probleem. Al je ontwerpen worden bewaard in je MijnWebprint-profiel. Handig, want zo heb je al je ontwerpen overzichtelijk bij elkaar staan en je plaatst vanuit het profiel je nabestelling. Heb je een groot fotoboek als verjaardagscadeau aan je vriendin gegeven en wil je zelf een kleiner formaat? Dan is dat ook geen enkel probleem. Zonder opnieuw het boek te hoeven maken bestel je het na in een kleiner formaat. Andersom kan ook: van klein naar groot.

Bijzonder verjaardagscadeau

Vrouwen houden ervan wanneer je nadenkt over een cadeau en iets persoonlijks geeft. En met eigen foto’s maak je een cadeau pas echt persoonlijk. Een verjaardagscadeau voor je vriendin vormt hierop zeker geen uitzondering. Maak van de vakantie, het uitje naar de dierentuin of het gezellige etentje een blijvende herinnering door middel van een fotoboek of ander fotocadeau. Kies het perfecte fotocadeau en begin vandaag nog met ontwerpen.