Verjaardagscadeau

Samen maken we het onvergetelijk

Hieperdepiep hoera! Er is binnenkort weer iemand jarig en je wilt diegene een bijzonder cadeau geven. Dit verjaardagscadeau maak je extra persoonlijk en bijzonder wanneer je kiest voor een fotocadeau. Want het mooiste cadeau dat je kunt geven, heb je misschien wel gewoon op je telefoon of laptop staan. Namelijk je lievelingsfoto’s van jou en de jarige. Van deze foto’s maak jij een spectaculair verjaardagscadeau, zoals een verjaardagskalender, persoonlijke mok of een mooi fotoboek. Er zijn heel veel verschillende fotocadeaus die je zelf kunt maken. Hierdoor geef jij het perfecte cadeau aan de jarige, dat zeker gekoesterd wordt.

Extra persoonlijk met clipart

Of je nu een koffiemok ontwerpt, een leuke muismat maakt of juist een fotoboek samenstelt voor de jarige als verjaardagscadeau, je maakt het in een handomdraai nog persoonlijker. Er is een ruime keuze aan templates die je als basis gebruikt voor het fotocadeau. Plaats hierin je foto of foto’s, en versier je verjaardagscadeau vervolgens met clipart. De database van de online ontwerptool bevat heel veel plaatjes opgedeeld in verschillende categorieën, waarmee je fotopagina’s en fotocadeaus versiert. Er is ook een categorie met verjaardagsplaatjes voor een nog leuker verjaardagscadeau.

Verschillende formaten

Kies je voor een verjaardags- of jaarkalender, dan heb je keuze uit verschillende formaten. A4 bijvoorbeeld, maar ook A3. Maak je een fotoboek dan heb je keuze uit een staand, liggend of vierkant boek in verschillende formaten. De keuze hangt af van de foto’s en natuurlijk voor wie je het foto verjaardagscadeau maakt. Heb je veel foto’s die met een mobiele telefoon gemaakt zijn, dan is het aan te raden een kleiner formaat fotoboek te nemen als basis voor je verjaardagscadeau. De reden is simpel: foto’s gemaakt met een mobiele telefoon zijn vaak kleiner qua pixels en kun je niet al te groot afdrukken. In een klein fotoboek heb je dat probleem niet. Maak je gebruik van een mix aan formaten foto’s, kies dan kleinere fotokaders voor de foto’s van een lagere kwaliteit.

Gemakkelijk na te bestellen

Valt de ontworpen koffiemok op de grond in stukken? Is er teveel gekrast op de verjaardagskalender? Of wil je het fotoboek dat je als verjaardagscadeau hebt gegeven toch ook zelf in de kast bij je fotoboekencollectie plaatsen? Het is mogelijk om al je ontwerpen na te bestellen vanuit je MijnWebprint-profiel. Je hoeft dus niets meteen in meerdere exemplaren te bestellen, want alles blijft bewaard. Je hoeft boeken en andere fotocadeaus zelfs niet opnieuw te ontwerpen. Bovendien is het mogelijk om een fotoboek in een ander formaat te bestellen, door dit aan te geven bij je nabestelling. Het boek wordt vanzelf omgezet in het nieuwe formaat. Dat is pas ontwerpen zonder gedoe.

Uniek verjaardagscadeau

Verras de jarige met een uniek verjaardagscadeau vol speciale momenten en dierbare foto’s. Maak een fotoboek, kalender of een stapeltje bierviltjes met allerlei leuke herinneringen. Wat je ook maakt, omdat je er tijd en liefde insteekt, wordt jouw cadeau zeker een favoriet van de jarige. Neem eens een kijkje bij de vele mogelijkheden en begin met ontwerpen van de meest unieke verjaardagscadeaus.