Surprise ideeën

Samen maken we het onvergetelijk

Heb je nog surprise ideeën nodig voor pakjesavond? Wat dacht je van een eigen gemaakt fotocadeau met een dierbare foto. Een gekke foto mag natuurlijk ook, want Sinterklaas zijn verjaardag mag best gepaard gaan met plagerijtjes. Dus maak eens een koffiemok met een gevatte tekst van die ene blooperfoto op je telefoon. Deze kan dienst doen als surprise, terwijl je het echte cadeau in de mok stopt. Een nieuwe muismat bijvoorbeeld of een mooie, stijlvolle sticker voor je laptop. Of maak een bijzonder fotoboek vol gekke momenten en met aanwijzingen waar het echte cadeau te vinden is. Dat is nog eens een originele surprise. Zo heb je veel plezier van de foto’s die je wellicht niet in een gewoon fotoboek plaatst.

Origineel Sinterklaasgedicht

Met je foto’s maak je tevens een origineel Sinterklaasgedicht. Dit doe je door een tekstvak op de foto te plaatsen en vervolgens hier de tekst in te typen. Let wel dat er voldoende contrast is tussen de foto en de kleur van het lettertype. Desgewenst is het mogelijk om het tekstvak van een achtergrondkleur te voorzien, zodat je gedicht goed leesbaar is. Je fotocadeaus luister je ook gemakkelijk op met teksten, mooie frames in verschillende dessins en kleuren en natuurlijk clipart. In de database van de ontwerptool kom je allerlei afbeeldingen tegen die je surprise idee nog leuker maken.

Kies een geschikt formaat

Maak je van een foto een Sinterklaasgedicht als surprise, kies dan voor een A4-formaat foto. Op die manier komen je foto en gedicht het beste uit de verf. Een fotoboeksurprise gecombineerd met een speurtocht is leuk op een klein tot middelgroot formaat. Zo kun je al die gekke foto’s op een grappige manier kwijt en is er ruimte over om tekst op de pagina te plaatsen die leidt naar de locatie van het echte cadeau. Het fotopapier van je surpriseboek mag hierbij van mindere kwaliteit zijn, maar dat wil niet zeggen dat het geheel er niet aantrekkelijk uitziet natuurlijk!

Gemakkelijk na te bestellen

Heb je de surprise ideeën af, dan worden deze ontwerpen allemaal opgeslagen in je MijnWebprint-profiel. Dat is wel zo handig als je op een later moment een fotoboek of fotocadeau wilt nabestellen voor jezelf. Het is zelfs mogelijk om een fotoboek in een ander formaat na te bestellen. Een klein boekje kun je dus groter nabestellen, maar andersom kan ook. Zo kun je op ieder moment opnieuw genieten van je surprise ideeën.

Genieten van pakjesavond

Met je eigen foto’s maak je de leukste surprise ideeën werkelijkheid. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp de meest grappige, mooie en dierbare Sinterklaascadeaus helemaal zelf. Je familie en vrienden zullen zeker versteld staan met deze persoonlijke en grappige fotocadeaus. Wacht niet langer en ga zelf aan de slag met de handige ontwerptool en je eigen foto’s, en ontwerp unieke en originele surprises voor het heerlijk avondje.