Persoonlijk cadeau

Samen maken we het onvergetelijk

Er is altijd een reden om iemand een cadeau te geven. De helpende hand met de verhuizing, je broer of zus omdat diegene er altijd voor je is, je beste vriend of je ouders. Een bedankje, verjaardag of jubileum zijn ook allemaal redenen om iemand een cadeau te geven. Wat de reden ook is, een persoonlijk cadeau met een eigen foto gaat zeker in de smaak vallen. Maak zelf eens een fotoboek, een gezellige set placemats, mooie muismat of unieke laptopsticker met je eigen foto’s. Dat is pas een verrassingscadeau. En het maken van een persoonlijk cadeau met eigen foto’s is bovendien erg leuk en gemakkelijk om te doen.

Nog persoonlijker met tekst

Of je nu kiest voor het maken van een fotoboek, stickers, notitieboek of koffiemok als persoonlijk cadeau, je maakt het nog persoonlijker door er een lieve, grappige of romantische boodschap aan toe te voegen. Plaats met behulp van de ontwerptool gemakkelijk een tekstvak op het fotocadeau en typ in het lettertype van je keuze de boodschap bij de foto. Vrolijk je foto’s vervolgens op met mooie kaders, alsof je de foto ingelijst op de koffiemok hangt. En met de vele clipart afbeeldingen in de database versier je een persoonlijk cadeau in een handomdraai. Door het toevoegen van tekst, kaders en clipart maak je het fotocadeau nog persoonlijker.

Verschillende fotocadeaus

Voordat je begint met het maken van een persoonlijk cadeau, maak je eerst een keuze uit de vele verschillende cadeau-ideeën. Zoek een cadeau dat perfect past bij degene aan wie je het gaat geven. Zoek ook van te voren de foto’s uit voor het persoonlijke cadeau. Het is altijd handig om een paar verschillende foto’s te kunnen inpassen. Hierdoor zie je beter of een foto past op het gekozen fotocadeau. Geef je iemand een fotoboek als persoonlijk cadeau, dan heb je keuze uit verschillende formaten, vormen en speciaal fotopapier. Het ligt aan de gelegenheid en het aantal foto’s of je een groot of klein fotoboek als speciaal cadeau kiest. Dit bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Gemakkelijk na te bestellen

Het ontwerp van je persoonlijk cadeau wordt opgeslagen in je MijnWebprint profiel. Dat is handig, omdat je vanuit je profiel alle fotocadeaus gemakkelijk nabestelt. Wil je een extra koffiemok of een fotoboek voor jezelf nabestellen, dan is dat zo geregeld. Een fotoboek is zelfs in een ander formaat na te bestellen. Zo geniet iedereen van het persoonlijk cadeau: degene aan wie je het geeft en jijzelf. Het nabestellen van je eerdere foto ontwerpen kan op ieder moment.

Maak het persoonlijk

Een mooi persoonlijk cadeau met een eigen foto is een echte verrassing voor degene aan wie je het gaat geven. Je maakt het nog persoonlijker door een tekst toe te voegen aan je fotocadeau. Wie ga jij verrassen met een mooi persoonlijk cadeau? Ontwerp vandaag nog een persoonlijk cadeau voor een speciaal persoon in je leven.