Origineel cadeau

Samen maken we het onvergetelijk

In deze tijd waarbij we altijd en overal foto’s maken, vergeet je soms wat je daar allemaal voor leuks mee kan doen. De allerleukste en gekste selfies met vrienden of vriendinnen vormen namelijk de basis voor een origineel cadeau. Dat moment vol vreugde zet je bijvoorbeeld op een koffiemok, zodat dat moment je iedere keer weer opvrolijkt. Geef eens placemats met eigen foto’s erop als origineel cadeau bij een housewarming party. En verras een jarige met een fotoboek als origineel cadeau. En op juffen- en meestersdag zal een origineel cadeau van onderzetters met de kinderen in de klas erop ook zeker in de smaak vallen.

Stijlen & mogelijkheden

Dankzij de online ontwerp tool kun je een origineel cadeau met eigen foto of foto’s in een handomdraai creëren. Kies voor een chic kader om die serene foto in de sneeuw voor een placemat of ga voor bontgekleurd bij de gekke selfie. Probeer de verschillende stijlen uit om te zien wat het beste werkt. Zolang de foto maar van het papier of fotocadeau afspringt, dan heb je de juiste stijl gevonden. In de database van de ontwerptool vind je kaders, omlijstingen, clipart en meer om je fotocadeau echt origineel en uniek te maken. En vergeet niet om een unieke tekst op het cadeau te plaatsen – indien dit erbij past. Zo maak je het nog persoonlijker.

Formaten & uitvoeringen

Ieder origineel cadeau met een eigen foto heeft zo zijn eigen specificaties waarbinnen je ontwerpt. Bij een fotoboek kun je kiezen uit verschillende vormen, formaten, papiersoort en kaften. Bij een notitieboek kun je kiezen voor gelinieerd of blanco papier. En bij de fotoslippers zijn er verschillende schoenmaten om uit te kiezen. Alle keuzes worden je bij het uitkiezen van een origineel cadeau met eigen foto voorgelegd, voordat je daadwerkelijk gaat ontwerpen. Bovendien zijn er vele sjablonen die je als basis kan gebruiken voor je eigen fotocadeau.

Gemakkelijk nabestellen

Heb je een origineel cadeau gemaakt, dan wordt deze automatisch opgeslagen in je MijnWebprint profiel. Dus alle fotoboeken, mokken, placemats en onderzetters die je al eerder hebt ontworpen, staan hier op een rij. Wil je een fotoboek of een setje onderzetters nog eens bestellen dan hoef je deze alleen maar uit je persoonlijke collectie te selecteren en opnieuw te bestellen. Fotoboeken bestel je zelfs in een ander formaat even gemakkelijk na.

Maak het zelf

Een origineel cadeau maak je zelf met de leukste herinneringen die op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Je vrienden, familieleden en collega's zullen versteld staan en je fotocadeau krijgt zeker een bijzonder plekje in huis. Je kunt voor iedereen een origineel fotocadeau maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien doe je zo meer met je dierbaarste herinneringen. Begin vandaag nog met ontwerpen en neem een kijkje tussen alle fotocadeaus. De beste cadeautjes, die maak je toch zeker zelf.