Kerstkaarten maken

Stuur je familie, vrienden en collega's een leuke kerstkaart

Maak van je kerstkaarten een cadeautje door deze extra persoonlijk te maken met eigen foto´s. Hiermee verras je familie, vrienden en collega´s op een leuke manier.

Kerstkaarten

Kerstmis en Nieuwjaar zijn de perfecte momenten om vrienden, familie, kennissen, collega’s en wie dan ook een kaartje te sturen. Op dit kaartje kun je namelijk nog even je gedachten kwijt over het afgelopen jaar en iemand allerlei mooie dingen wensen voor het komende jaar. Maak deze kerstkaarten nog persoonlijker en maak ze zelf, met je eigen foto’s. Het zelf maken van kerstkaarten is heel gemakkelijk met behulp van de online fotoprogramma. Zo stuur je geen kerstkaarten, maar kerstcadeautjes.

Maak het persoonlijk

Er is een ruime keuze aan bijzondere sjablonen te vinden die je met je eigen foto’s gaat versieren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om helemaal zelf je kaart te maken. Hiervoor kies je het blanco sjabloon en ga je aan de slag. Eigen foto’s (al dan niet voor de gelegenheid gemaakt) maken de kaart al heel persoonlijk, maar door clipart en teksten toe te voegen maak je het nog mooier. Kies een geschikt lettertype en een kleur waarin je de tekst schrijft. Het mooiste is om de tekstkleur overeen te laten komen met kleuren uit de foto’s. Dit geeft een harmonieuze sfeer.

Dubbele wenskaart

Kerstkaarten zijn het allermooiste wanneer je een dubbele wenskaart gebruikt. Ook hier heb je een ruime keuze aan kaarten. Zo zijn er standaard 10x15 kaarten met envelop, maar ook vierkante kaarten van 15x15 centimeter. Wil je echt opvallen in de brievenbus en ervoor zorgen dat jouw kaart als eerste wordt opgemaakt? Dan kies je voor een staand formaat van 20x30 centimeter of een liggend panorama van 21x10 centimeter. Perfect voor landschapsfoto’s en staande kerstbomen die je in al hun glorie wilt laten zien. De dubbele wenskaarten worden geleverd met bijbehorende enveloppen. Dat is wel zo handig bij het versturen.

Gemakkelijk na te bestellen

Wanneer je kerstkaarten of andere projecten zelf gemaakt hebt, dan worden deze na de eerste bestelling opgeslagen in je MijnWebprint-profiel. Op deze pagina kun je in een oogopslag alles bekijken, maar ook nabestellen. Heb je nog een extra kerstkaart nodig of toch nog een bundeltje van tien? Geen probleem: bestel de kerstkaarten van je wens na. Het is zelfs mogelijk om deze in een ander formaat extra bij te bestellen. Enkele kaarten verstuur je direct vanuit je profiel naar de ontvanger. Bij bundeltjes van tien worden de kaarten netjes bij je thuis bezorgd.

Persoonlijk cadeautje

Een kerstkaart met een eigen foto erop is niet alleen uniek, het is ook een cadeautje in de brievenbus. Denk je eens in hoe de ontvanger reageert bij het zien van een grappige, mooie of lieve foto van jullie, de hond, de kinderen of de vriendengroep? Waarschijnlijk net zo verrast als jij bent, wanneer je zo'n mooi cadeautje op de mat vindt. Wacht daarom niet langer en ontwerp vandaag nog je eigen kerstkaarten online en begin je eigen collectie wenskaarten.