Housewarming

Samen maken we het onvergetelijk

Geeft iemand in je omgeving een housewarmingparty? Breng dan een bijzonder cadeau mee gemaakt met eigen foto’s.

Housewarming met een bijzonder cadeau

Een huis is niet compleet zonder persoonlijke foto’s aan de muur. Een moderne, strakke woning geef je nog meer karakter met strakke lijstjes in zwart en wit met daarin de meest dierbare herinneringen. Ook een canvas met een zwart-witfoto is perfect voor de housewarming van een moderne woning. Maar ook landelijke, klassieke en kleurrijke woningen houden van fotocadeaus. Welk fotocadeau, dat bepaal jij; samen met de vormgeving, kleuren en andere features van de online ontwerptool. En wat het cadeau voor de housewarming ook wordt: het zal zeker worden gewaardeerd. Want wie houdt er nu niet van zo'n persoonlijk cadeau?

Versterk de sfeer van de foto

In de collectie fotocadeaus zijn veel en leuke producten te vinden die perfect zijn voor een housewarming. Denk hierbij aan placemats, onderzetters voor glazen, een jaar- of verjaardagskalender, mokken, sleutelhangers en wandtegeltjes (compleet met foto en spreuk). Ook een naambordje (voor bij de deur), legpuzzel (voor regenachtige zondagen) en krukjes met een eigen foto behoren tot de mogelijkheden. Versterk de sfeer van de gekozen foto door – indien mogelijk – lettertype en kaderkleuren hierop aan te passen. Zo maak je een harmonieus cadeau dat in de smaak valt.

Verschillende formaten

De meeste fotocadeaus in de collectie hebben een vast formaat waar je je creativiteit op loslaat. Het is soms mogelijk om extra fotokaders toe te voegen, maar vaak zijn deze al vastgelegd binnen de verschillende sjablonen waar je uit kiest. Ga je voor de housewarming een fotoboek maken, dan heb je wel te maken met de keuze uit verschillende formaten. Maak eens een fotoboek over de verhuizing en het klussen in huis. Dit hoeft niet een heel groot fotoboek te zijn. Een klein ansichtkaartformaat tot een middelgroot fotoboek is meer dan voldoende. Het is wel aan te raden om een foto op de kaft te plaatsen van het nieuwe huis.

Gemakkelijk na te bestellen

Mok gebroken, onderzetter kwijtgeraakt of wil je het verhuis- en klusfotoboek ook bij jezelf in de kast zetten? Geen probleem. Je bestelt alles gemakkelijk na vanuit je MijnWebprint-profiel. In dit profiel worden niet alleen je adresgegevens opgeslagen, maar ook alle projecten die je hebt gemaakt. Met een druk op de knop bestel je vervolgens exact hetzelfde ontwerp na. Fotoboeken zijn zelfs in andere formaten na te bestellen, zonder dat je hier veel voor hoeft te veranderen. Een handige service, zodat je snel en gemakkelijk exact dezelfde fotocadeaus in huis haalt.

Persoonlijke cadeaus

Fotocadeaus zijn altijd persoonlijke cadeaus. Je gebruikt immers foto’s van dierbare herinneringen. De stille plaatjes van alle leuke momenten die je samen deelt. Door deze foto’s te gebruiken op huisraad en keukengerei voor een housewarming cadeau maakt het nog specialer. De herinnering blijft zo extra levendig. Je vrienden, familie of collega’s weten zo'n cadeau extra te waarderen. Maak vandaag nog een housewarming fotoboek of fotocadeau en ervaar hoe leuk het is om te geven.

familielid eens een bijzonder cadeau en maak vandaag nog jouw eigen cadeau-idee.