Felicitatie verjaardag

Samen maken we het onvergetelijk

Hieperdepiep hoera! Er is iemand jarig in je familie, vriendenkring of op kantoor. En dat ga je natuurlijk uitgebreid vieren. De jarige mag best een dag lang verwend worden namelijk. Dit gebeurt uiteraard met cadeautjes en je stuurt hem of haar een mooie verjaardagskaart. Stel je eens voor dat de jarige de envelop opent en er een kaart uithaalt met een bekende foto erop van een dagje uit, leuke vakantie of gewoon van die ene luie zondag op het balkon. Ook selfies en blooperfoto’s zijn helemaal geschikt voor verjaardagskaarten. Dat is toch echt een cadeautje. Deze felicitatie verjaardag maak je eenvoudig zelf met de online ontwerptool.

Lieve boodschap

Een fotokaart is een mooi cadeautje waarmee de jarige zeker gaat pronken. Zorg er daarom voor dat het er op en top uitziet. Kies uit een van de vele sjablonen en plaats daar je eigen foto of foto’s in. Ben je in een creatieve bui, dan start je het ontwerpen met een blanco sjabloon. Om de kaart helemaal compleet te maken zet je een lieve of leuke boodschap in de kaart. Er is een ruime keuze aan lettertypes en kleuren om zo je boodschap luister bij te zetten. Soms is het zelfs mogelijk om clipart aan je boodschap toe te voegen.

Feliciteren in groot formaat

Een felicitatiekaart voor een verjaardag mag opvallen, dus kies voor een groot of apart formaat. Bij de dubbele wenskaarten in envelop heb je de mogelijkheid uit drie vormen: staand, vierkant en panorama. Een verjaardagskaart is het mooist als dubbele kaart. De foto’s komen veel beter uit, net zoals je verjaardagswens. Maak je de fotokaart voor een collega, dan is er op een grote kaart bovendien meer ruimte om alle namen op te schrijven.

Gemakkelijk na te bestellen

Gebruik je foto’s die je zelf hebt gemaakt waar geen personen opstaan, denk hierbij aan landschappen, dieren en gebouwen. Het is dan leuk om een eigen unieke verjaardagskaartencollectie te ontwerpen. Is er iemand jarig? Kies dan een kaart uit en stuur deze direct naar de jarige toe. Of bestel een bundeltje van tien kaarten om thuis een voorraadje kaarten te hebben liggen. Alle projecten die je maakt, worden bewaard in je profiel. Zo heb je altijd een leuke kaart bij de hand en mis je geen enkele verjaardag meer.

Kaart als cadeau

Het krijgen van een verjaardagskaart is altijd leuk. Het geeft een blij gevoel en de jarige voelt zich echt jarig. Er is immers door iemand aan je gedacht. Daarom is het maken van een eigen verjaardagskaart extra leuk. De impact van een gewone kaart is al groot, de impact van een fotokaart is nog groter. Je feliciteert namelijk met een dierbare herinnering, waardoor dat gevoel nog veel groter wordt. Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen felicitatie verjaardagskaarten en leg een unieke collectie aan.