Cadeau idee voor hem met eigen foto's

Samen maken we het onvergetelijk

Een fotocadeau voor die ene speciale man in je leven maak je in een handomdraai zelf. Kies voor een mok, placemat of muismat en maak een perfect cadeau voor hem.

Bijzondere fotocadeaus

Hij is de trotse papa van je kinderen en je wil hem een bijzonder cadeau geven. Dat kan door een bijzonder foto cadeau voor hem alleen te maken. Natuurlijk maak je voor andere bijzondere mannen in je leven ook een fotocadeau. Want je vader, beste vriend en broer verdienen natuurlijk ook een speciaal cadeau voor hem met een favoriete foto. Kies een placemat, fotoboekje, mok, muismat of telefoonhoesje en ga aan de slag. Verder heb je alleen nog een bijzondere foto nodig. Bijvoorbeeld van de (klein)kinderen, jullie hond, van jezelf of van de prachtige vakantie.

Mooie foto’s & vrolijke plaatjes

Welk fotocadeau voor hem ga je maken. Dat is de eerste vraag die je jezelf stelt. Er is een ruime keuze aan fotocadeaus die zeer geschikt zijn voor hem. Stoere telefooncases bijvoorbeeld, muismatten, placemats en – een ware klassieker – de koffiemok. Ideaal voor op kantoor. Met behulp van vrolijke kaders en grappige clipart uit de database van het fotoprogramma maak je ieder fotocadeau nog specialer. Laat de mok of muismat praten met een persoonlijke boodschap. Een ander mooi cadeau voor hem is een bijzonder fotoboek. Geef je vader eens een boek met foto’s van de kinderen of een prachtige vakantie. En aan je partner geef je natuurlijk een boek met foto’s van jou.

Hoge kwaliteit foto’s

Fotocadeaus voor hem hebben uiteraard allemaal een ander formaat. Zo is een placemat groter dan een muismat, en ook het drukken op een mok is weer anders dan het maken van een telefooncase. Om de beste kwaliteit te behalen, kies je voor scherpe foto’s van een zo groot mogelijk formaat. Wanneer je de foto dan verkleint voor de telefooncase zal de foto net zo scherp zijn als op een placemat. Dat geldt natuurlijk ook voor het maken van een fotoboekje. Maak eens een klein boekje met een flexibele kaft dat hij in zijn binnenzak mee kan dragen.

Gemakkelijk na te bestellen

Meer placemats of een nieuwe koffiemok nodig als cadeau voor hem? Bestel je eerder gemaakte designs makkelijk na via je profiel. Hier worden alle ontwerpen en fotocadeaus die je hebt gemaakt opgeslagen. Mocht de mok dan per ongeluk gebroken zijn, dan vervang jij deze in een handomdraai. Zelfs fotoboeken, placemats en muismatten bestel je gemakkelijk na.

Persoonlijk cadeau voor hem

Een bijzondere man in je leven verras je met een persoonlijk cadeau voor hem. Een klein fotoboekje om altijd bij hem te dragen, een unieke muismat met zijn favoriete foto of een koffiemok met tekst en foto: het is allemaal mogelijk en zó gemaakt. Wacht niet langer en maak ook een persoonlijk, uniek cadeau voor hem met een eigen foto. Een cadeau waar hij zeer blij mee gaat zijn.