Cadeau idee voor haar met eigen foto's

Samen maken we het onvergetelijk

Op zoek naar een speciaal cadeau voor een bijzondere vrouw in je leven? Maak een cadeau voor haar met dierbare foto’s van jullie zelf.

Bijzondere fotocadeaus

Vrouwen houden ervan als je aandacht hebt besteedt aan het cadeau voor haar verjaardag, de trouwdag, moederdag of gewoon zomaar. Een mooi cadeau voor haar mag praktisch zijn, maar vooral persoonlijk. Zoek eens uit wat haar meest dierbare foto’s van vroeger of nu zijn en maak daarvan een heel persoonlijk cadeau voor haar. Dit kan een bijzonder fotoboek worden, maar ook een magneet voor op de koelkast of een sticker voor haar laptop.

Herinnering met kaders

Of je nu een fotomok, kalender of wanddecoratie als cadeau voor haar maakt, de herinnering van de foto breng je tot leven met behulp van mooie kaders. Deze vind je in de online ontwerp tool. Hier vind je tevens bijpassende achtergronden en clipart om je speciale cadeau voor haar nog meer luister bij te zetten. Let wel dat het geheel aan kader, achtergrond en clipart de foto ten goede komt en de foto altijd het middelpunt van het fotocadeau blijft. Dit doe je door de kaders in een kleur te kiezen die past bij de foto. Een vrolijke foto kan zo een vrolijk gekleurd kader hebben, een romantische foto houdt van roze, wit en rood, terwijl koele kleuren zoals een sneeuwlandschap perfect uitkomen met een kader in ijzig blauw en grijs. Door verschillende combinaties uit te proberen, vind je vanzelf het perfecte kader voor de foto.

Persoonlijk fotoboek voor haar

Heb je besloten om een fotoboek als cadeau voor haar te maken, dan is het leuk om een klein formaat fotoboek te maken. Eentje die ze gemakkelijk mee kan nemen in de tas, bijvoorbeeld op ansichtkaartformaat. Op die manier heeft ze haar favoriete foto's altijd bij haar. Wanneer je een klein boek maakt, dan plaats je vervolgens één of hooguit twee foto’s op een pagina. Zo krijgen alle foto’s genoeg aandacht. Het thema van het boek kan uiteenlopen van dierbare herinneringen van vroeger tot de laatste vakantie. De keuze is geheel aan jou.

Gemakkelijk na te bestellen

Een fotoboek en ieder ander cadeau voor haar bestel je gemakkelijk na, mocht het aan vervanging toe zijn. Een mok kan per ongeluk vallen of je wilt gewoon een tweede fotomagneet voor haar maken. Wat de reden ook is, je hoeft niets opnieuw te ontwerpen, in je profiel worden namelijk al je fotocadeaus en fotoboeken die je gemaakt hebt bewaard. Met een paar klikken heb je het originele cadeau voor haar nabesteld. Overigens kun je een fotoboek in een ander formaat nabestellen. Geef haar een groot fotoboek voor thuis en bestel een klein formaat voor in de handtas.

Uit het hart

Een cadeau voor haar is altijd een cadeau vanuit het hart. Zoek daarom foto’s die haar dierbaar zijn en maak er een bijzonder cadeau van, zodat ze deze dierbare herinneringen altijd en overal bij zich heeft en ziet. Van wanddecoratie tot een minifotoboekje voor in haar tas: het perfecte cadeau maak je gewoon zelf.