De meest memorabele afscheidscadeaus

Samen maken we het onvergetelijk

De soon-to-be ex-collega, je afgestudeerde studentengroep of vriendin die verhuist geef je een afscheidscadeau. Bekijk hieronder de meest memorabele afscheidscadeau's of lees onze aanbevolen afscheidscadeau tip.

Afscheidscadeau tip: Een afscheidsfotoboek

Sinds mobiele telefoons zijn uitgerust met een fotocamera maken we met liefde overal foto’s van. Dus ook van bedrijfsuitjes, het ontbijt in het studentenhuis of van al die gekke momenten die je samen hebt beleefd met je beste vriend of vriendin. Hierdoor krijg je een goed overzicht van jullie tijd samen. Gaat die vriendin verhuizen naar het buitenland, vertrekt je fijne collega of gaat het groepje waarmee je jaren op kamers hebt gewoond uit elkaar, dan pak je al deze foto’s en maak je een fotoboek als afscheidscadeau. Een speciaal fotoboek met allemaal mooie herinneringen van de tijd die je samen hebt doorgemaakt.

Breng foto’s tot leven met clipart

Een fotoboek afscheidscadeau wordt nog leuker wanneer je de foto’s versiert met clipart en teksten. De leukste anekdotes van dat bedrijfsuitje naar zee, het mislukte pannenkoekenontbijt of de treinreis naar het museum schrijf je er natuurlijk ook bij. Door middel van handige tekstvakken en een uitgebreide database aan bijpassende afbeeldingen breng je de foto’s en herinneringen nog meer tot leven. In de handige online ontwerptool rangschik je eenvoudig de foto’s naar eigen inzicht. Of gebruik de vaste pagina-indeling met fotokaders. Net wat jij het prettigste vindt en wat het beste past bij de foto’s. Want een gekke foto plaats je schuin op een pagina, terwijl de foto’s van een gala netjes in keurslijf ingekaderd worden.

Koesteren in formaat

Een afscheidscadeau fotoboek mag klein tot middelgroot zijn qua formaat. Het is immers een fotoboek om te koesteren. Bovendien weet je zeker dat foto’s die met een mobieltje zijn gemaakt in een kleiner boek veel beter tot hun recht komen qua scherpte. Kies voor een goede kwaliteit papier om de foto’s en herinneringen te verlevendigen. Er is een ruime keuze aan vormen voor de fotoboeken. Voor het afscheidsboek is een liggend of vierkant formaat een echte aanrader, omdat dit handzaam is en eenvoudig meegenomen kan worden. Bovendien worden veel foto’s, ook met een mobieltje, liggend gemaakt. Kies voor de kaft van het afscheidsboek een bijzondere foto die de herinneringen in het boek samenvat.

Gemakkelijk na te bestellen

Wanneer het afscheidscadeau fotoboek klaar is, wordt dit automatisch in je Webprint account opgeslagen. Van hieruit bestel je gemakkelijk het fotoboek als afscheidscadeau. Maar dat niet alleen. Doordat het afscheidsboek compleet is opgeslagen, bestel je het net zo gemakkelijk na. Zelfs in een ander formaat. Misschien willen je collega’s ook wel een afscheidsboek hebben ter herinnering van de collega die is weggegaan. Dit kan dus zelfs een slag kleiner of groter dan het origineel. Maar dat geldt ook voor jezelf. Geef eerst het afscheidscadeau fotoboek aan je emigrerende vriend of vriendin en bestel later nog een boek voor je eigen boekenkast na.

Mooi afscheidscadeau

Een fotoboek vol herinneringen aan een fijne tijd samen is een perfect afscheidscadeau. Zo laat je zien hoeveel de tijd samen voor je betekent. Koester de herinneringen en maak zelf een afscheidscadeau fotoboek.

Andere fotocadeaus als afscheidscadeau

Er zijn naast de fotoboeken ook vele andere fotocadeau's die je gebruikt als afscheidscadeau's. Bekijk de selectie bijpassende afscheidscadeaus.