Foto's afdrukken

Poster cadeau bij 100 fotoafdrukken. Kortingscode: WPNLFO216

Laat je herinneringen kleurrijk en stralend ontwikkelen

Je mooiste herinneringen wil je op de mooist denkbare manier tastbaar maken. Kies voor materialen van professionele kwaliteit en een uitgebreid assortiment opties. Met het online foto bewerkingsprogramma laat je gemakkelijk en snel je foto’s op jouw manier ontwikkelen. 


Foto's laten ontwikkelen

Ontwikkel je foto's op kwaliteitspapier

Je foto’s worden vastgelegd op speciaal Fujifilm kwaliteitspapier. Het Supreme papier herken je aan de dikte, de stevige beschermlaag en de hoogglans afwerking van je foto. Het papier staat garant voor levendige kleuren, een egaal kleurverloop en een stralende weergave van de witte elementen in je foto. Het basispapier is van FSC gecertificeerd papier en de beschermlaag is krasbestendig en beperkt de invloed van temperatuur en vochtigheid. Laat je foto’s tot leven komen met kwalitatieve materialen!

fuji fotopapier-logo

Ontwerp in verschillende verhoudingen en afmetingen

Foto’s worden in verschillende verhoudingen vastgelegd. De aspect ratio of lengte-breedte verhouding van de foto is afhankelijk van het type fotocamera dat is gebruikt voor het vastleggen. Een aantal verhoudingen met bijbehorende afmetingen op een rij:
 
 • De verhouding 3:2 is de klassieke verhouding van foto’s. Spiegelreflex camera’s leggen meestal in deze verhouding beelden vast. Voor deze verhouding zijn de afmetingen 15x10, 18x13 en 30x20 beschikbaar.
 • De verhouding 4:3 is een moderne verhouding van foto’s. Digitale compact camera’s leggen veelal in deze verhouding beelden vast. Voor deze verhouding zijn de afmetingen 13x10, 17x13 en 27x20 beschikbaar.
 • De verhouding 1:1 is de vierkante afmeting voor bijvoorbeeld Instagram foto’s. Voor deze verhouding zijn de afmetingen 10x10, 13x13 en 20x20 beschikbaar.
 • De verhouding 16:9 is de panorama verhouding voor bijvoorbeeld landschapsfoto’s. Voor deze verhouding zijn de afmetingen 19x10, 23x13 en 36x20 geschikt.

 • Het fotobewerkingsprogramma selecteert automatisch de meest optimale foto afmeting voor jouw foto’s. Als je de foto op een andere afmeting wil afdrukken, kies je de gewenste afmeting in het foto bewerkingsprogramma. Vind de exacte afmetingen onder de tab “Formaten en prijzen”.

  Foto's laten ontwikkelen

  Voorbereiden en instellen van jouw afdruk

  In het foto bewerkingsprogramma bepaal je hoe jouw foto’s eruit komen te zien. Stel achtereenvolgens verschillende eigenschappen van je foto in.
    
 • Selecteer hoeveel foto’s je wil ontvangen per beschikbare afmeting.
 • Kies de aspect ratio en daarmee de vorm van je foto. Kies uit 3:2, 4:3, 1:1 en 16:9.
 • Selecteer de kleur samenstelling van je foto. Kies uit zwart wit, sepia of de standaard kleur in je foto.
 • Bepaal tenslotte het te ontwikkelen deel van je foto door het selectiegebied aan te passen.

 • Als alle eigenschappen zijn ingesteld, is je foto klaar om te ontwikkelen.

  Inpakken en verzenden

  Je foto’s worden met zorg ontwikkeld, gesneden, verzameld en geseald. Je foto’s worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

  Video van onze verschillende soorten foto's

                                                                                                                                          undefined