Sla slideshow over
vanaf 5,95
Placemats
  • Kies uit meerdere ontwerpen
  • Verkrijgbaar in kunststof en papier

Placemats

Details

 

Ontwerp je eigen placemats, van papier of kunststof

Aan tafel gaan wordt nog leuker met je eigen, zelf ontworpen placemats. Wil je een placemat maken die nog jarenlang je ontbijt opvrolijkt? Kies dan voor de kunststof placemats van Webprint. Wil je een bijzondere gelegenheid nog specialer maken? Bestel dan onze waterafstotende papieren placemats - leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, je bruiloftsdiner of Moederdag! Bestel kunststof placemats voor €5,95 per stuk of 10 papieren placemats voor €8,95.

 

 

Video uitleg over onze placemats

Onze papieren placemats worden gemaakt van stevig papier. Dit materiaal is afneembaar met een vochtige doek. De papieren placemats zijn te bestellen per 10 stuks. De kunststof placemats zijn van stevige kwaliteit, dit sterke kunststof gaat langdurig mee. Je bestelt deze placemats per stuk. In de video kun je zien wat verder de verschillen zijn tussen onze kunststof en papieren placemats.

 

Formaten en afmetingen

De papieren placemat is 35 x 25 cm en de kunststof placemat is 40 x 29 cm. Onze placemats hebben een rechthoekig formaat, de kunststof placemats hebben mooie afgeronde hoeken.


 

 

4 Placemats, eenmalige verzendkosten

Wil je vier kunststoffen placemats voor het hele gezin bestellen? Dat kan, je betaalt slechts één keer verzendkosten! Klik op de groene knop rechts om te bestellen.


LET OP!

Bij deze set van 4 kunststof placemats heb je de mogelijkheid om elke placemat een ander ontwerp te geven Je dient dus elke placemat apart te ontwerpen. Het is niet zo dat wanneer je één fotokader vult, je 4 placemats krijgt met dit ontwerp. Je dient middels de groene pijl naar de volgende placemat te klikken om deze vervolgens te ontwerpen.Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten.