4 placemats-voor-10euro

 

Placemats


Ontwerp je eigen placemats, van papier of kunststof

Aan tafel gaan wordt nog leuker met je eigen, zelf ontworpen placemats. Wil je een placemat maken die nog jarenlang je ontbijt opvrolijkt? Kies dan voor de kunststof placemats van Webprint. Wil je een bijzondere gelegenheid nog specialer maken? Bestel dan onze waterafstotende papieren placemats - leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, je bruiloftsdiner of Moederdag!


Bestel nu 4 kunststof placemats voor €10. Gebruik de actiecode WPNLPLEMRT15. Deze actie is geldig tot en met 10 mei 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties(codes).


 

Daarom placemats van Webprint.nl

bullet.check.green.png

Scherpe prijzen
Kunststof € 5,95 per stuk en papier € 8,95 per tien stuks.

bullet.check.green.png

Veel ontwerpvoorbeelden

Even je foto toevoegen en klaar.

bullet.check.green.png Gegarandeerd snel in huis
Binnen vijf werkdagen verzonden.
bullet.check.green.png
Placemats wordt gewaardeerd met 8,3 uit 10 gebaseerd op 27 reviews.
1 2 3 4 5
In 3 stappen je eigen placemat ontwerpen
 

 

Video uitleg over onze placemats

Onze papieren placemats worden gemaakt van stevig papier. Dit materiaal is afneembaar met een vochtige doek. De papieren placemats zijn te bestellen per 10 stuks. De kunststof placemats zijn van stevige kwaliteit, dit sterke kunststof gaat langdurig mee. Je bestelt deze placemats per stuk. In de video kun je zien wat verder de verschillen zijn tussen onze kunststof en papieren placemats.

 

Formaten en afmetingen

De papieren placemat is 35 x 25 cm en de kunststof placemat is 40 x 29 cm. Onze placemats hebben een rechthoekig formaat, de kunststof placemats hebben mooie afgeronde hoeken.


 

 

4 Placemats, eenmalige verzendkosten

Wil je vier kunststoffen placemats voor het hele gezin bestellen? Dat kan, je betaalt slechts één keer verzendkosten! Klik op de groene knop rechts om te bestellen.


LET OP!

Bij deze set van 4 kunststof placemats heb je de mogelijkheid om elke placemat een ander ontwerp te geven Je dient dus elke placemat apart te ontwerpen. Het is niet zo dat wanneer je één fotokader vult, je 4 placemats krijgt met dit ontwerp. Je dient middels de groene pijl naar de volgende placemat te klikken om deze vervolgens te ontwerpen.
Gebruik de actiecode WPNLPLEMRT15. Deze actie is geldig tot en met 30 april 2015 en is niet geldig in combinatie met andere acties(codes).

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten.