Koffiemok bedrukken

Samen maken we het onvergetelijk

Een koffiemok is een leuk cadeau voor vrienden en je geliefde. Het wordt nog leuker met een eigen foto erop. Deze koffiemok maak je zelf bij Webprint

Koffiemok

Of je nu graag cappuccino drinkt of een lekker bakkie zwart, kiest voor een beker koude melk of een geurige kruidenthee: de koffiemok of mok mag in je servies niet ontbreken. Ook op kantoor of in de kantine van de winkel drinkt men graag uit een eigen beker. Het hoort bij je eigen persoonlijkheid en stijl. Laat die persoonlijkheid nog meer zien en ontwerp je eigen koffiemok (ook geschikt voor thee, melk en andere dranken natuurlijk) met een foto uit je persoonlijke fotoarchief. Of maak er een perfect cadeau van voor Vaderdag, een verjaardag of omdat je kind op kamers gaat. Dankzij de foto van de kinderen, een lievelingsdier of de hond zal men bij iedere slok een extra goed gevoel hebben. Je maakt de koffiemok in een handomdraai met de handige ontwerptool.

Eén, twee of meer foto’s

Een koffiemok versier je met je meest dierbare foto. Maar wat als je niet kunt kiezen? Juist, dan kies je voor een sjabloon waar je meer foto’s in kwijt kunt. Maak je keuze uit één, twee, drie, vier of zes foto’s en plaats deze op een gezellige wijze op de koffiemok. Dankzij deze sjablonen laat je meerdere herinneringen en fotomomenten tot leven komen. Start met een mok met een eigen ontwerp of kies voor een van de sjablonen. De vrolijke mokken zijn voorzien van kaders en clipart, waardoor de foto er nog meer uit zal springen. Voor verschillende gelegenheden zijn er sjablonen. Vaderdag, Moederdag, Pasen en 'gewoon zomaar' zijn enkele thema’s waar je een keuze uit kunt maken.

Formaat

Het formaat van de koffiemok is simpel: 9,5 centimeter hoog en een diameter van 8 centimeter. Het is een standaard koffiemok, ideaal voor onder het koffiezetapparaat op kantoor en thuis. De mok is van wit glanzend keramiek en laat de foto’s stralen die er via digitale druk op worden geplaatst.

Gemakkelijk na te bestellen

Een ongelukje zit in een klein hoekje en dat betekent dat een koffiemok die je zo dierbaar is, zomaar op de grond aan stukken kan vallen. Niet getreurd: je bestelt gewoon een nieuwe na. Alle ontwerpen die je maakt met de online ontwerptool worden namelijk opgeslagen in je MijnWebprint-profiel. Zonder de mok opnieuw te hoeven maken bestel je deze vanuit je profiel na. Zo heb je altijd een voorraad mokken tot je beschikking. Overigens is het ook leuk om de mok met jullie gezins- of groepsfoto erop na te bestellen als cadeautje voor opa en oma of de andere vrienden van de groep. Met een paar muisklikken is het zo geregeld en wordt de mok bij je thuis bezorgd.

Extra lekkere koffie

Koffie of thee smaakt altijd extra lekker in je favoriete beker. Maak je favoriete koffiemok zelf met behulp van de mooiste foto’s uit je fotoarchief. Of maak een koffiemok als cadeau. Ontwerp vandaag nog de beker met eigen foto’s en start je eigen collectie fotomokken.