Foto op puzzel

Legpuzzel maken met je eigen foto erop

Maak uniek speelgoed voor je kinderen! Laat een lievelingsfoto afdrukken op een legpuzzel en je hebt een prachtige zelfgemaakte puzzel met een eigen foto gecreëerd. Je kunt kiezen tussen twee soorten fotopuzzels, met 125 of 250 stukjes. Voor elke leeftijd hebben we een puzzel. Hartstikke leuk om zelf te gaan puzzelen met je mooiste foto of om weg te geven als origineel cadeau.

                                                                                                                                      

 

Kartonnen puzzels 

Puzzel-120-stukken.jpgPuzzel-252-stukjes.jpg

Formaten en prijzen

Formaat
Prijs
125 stuks
250 stuks

VerzendkostenFormaat
VerzendkostenVerzendkosten per extra product
Verzendtijd
Alle puzzels
€ 3,95+ € 1,00
5 werkdagen

 Inspiratie


Puzzel 252-stukjes

Geweldig speelgoed
Marjolein uit Petten:

"Een fotopuzzel is prachtig speelgoed voor mijn dochter. Met deze legpuzzel kan mijn dochter spelenderwijs leren en heeft ze ook nog eens plezier.

De puzzel gaat al een hele tijd mee, het stevige karton van de puzzel blijft mooi van kwaliteit en is erg duurzaam. En het belangrijkste is: mijn dochter raakt er maar niet op uit gekeken."


puzzel als sinterklaascadeau

Perfect sinterklaascadeau
Carla uit Arnhem:

"Ik wilde mijn kleinkind dit jaar verrassen met een origineel sinterklaascadeau. Toen ik bij Webprint de fotopuzzel zag, was ik meteen enthousiast. Ik heb een foto van mijn kleinkind samen met haar hond op de puzzel gemaakt. Het is haar favoriete foto. Met deze puzzel kan ze elke dag puzzelen met haar favoriete foto en heeft ze een blijvende herinnering aan dat mooie fotomoment."

 

 Puzzel-250-stukjes-voorbeeld.jpg

 


 

Je foto op een luxe puzzel
Het formaat van de puzzel met 250 puzzelstukken is 30 centimeter hoog bij 40 centimeter breed. Bestel je een kartonnen puzzel bij Webprint, dan wordt de foto geprint op stevig karton van goede kwaliteit. De puzzel met 250 stukjes is afgewerkt met hoogglans, wat er voor zorgt dat je foto een luxe uitstraling krijgt op de puzzel. Je foto wordt over de gehele voorkant van de puzzel geprint, waardoor je maximaal kunt genieten van die ene prachtige foto.

 

Kies je mooiste foto voor je puzzel

Je kunt zelf kiezen welke foto je op je puzzel wilt zetten. Niet elke foto is geschikt voor je puzzel. Kies niet voor te veel details in je foto, want dit is lastiger om op te lossen. Maar kies ook niet voor een foto waar in te weinig verschil in beeld zit. Want als in elk puzzelstukje hetzelfde beeld te zien is, is het lastig te onderscheiden welk puzzelstukje op welke plaats moet komen te staan.

 

Een foto met verschillende onderdelen

Kies voor een foto waar in elk puzzelstukje een ander beeld te zien is. In de rechter foto zijn niet te veel details te zien, maar de foto bestaat wel uit verschillende onderwerpen, zoals het gras, de fietsen, de blauwe lucht en de lucht met wolken. Doordat er in elk puzzelstukje een ander beeld te zien is, is het makkelijker om de stukjes in elkaar te zetten en aan elkaar te verbinden, dan wanneer er in elk puzzelstukje hetzelfde beeld te zien is.

 

Kies voor een herkenbare foto

Als je een puzzel cadeau geeft aan een kind is wel leuk als deze puzzel is voorzien van een foto die het kind kent. Een foto van het kind zelf, met zijn of haar huisdier bijvoorbeeld. Als het kind deze foto kent en herkent, is het eenvoudiger voor hem of haar om de puzzel op te lossen. Bovendien is het leuk om te puzzelen met je allerleukste eigen foto!

 
 

 

Inspiratie-Puzzel-1.jpg

 

Inspiratie-Puzzel-2.jpg