Placemats

Maak maaltijden bijzonder met je eigen placemats

Aan tafel gaan wordt nog leuker met je zelf ontworpen placemats. Kies een ontwerp en gebruik je eigen foto's om eigen placemats te maken. Maak ieder ontbijt, iedere brunch of andere maaltijd speciaal met zelf vormgegeven placemats.


Kies tussen kunststof of papieren placemats

Kies voor kunststof als je wil dat je placemat nog jaren je maaltijden opvrolijkt. Het kunststof is gemakkelijk schoon te maken en blijft daardoor jaren te gebruiken. Kunststof placemats zijn beschikbaar in het formaat 40x29 cm en per stuk of in een set van 4 verkrijgbaar.

Als je voor een bijzondere gelegenheid placemats nodig hebt, kies je waterafstotende papieren placemats. In het bijzonder geschikt voor kinderfeestjes, een bruiloftsdiner of Moederdag! Papieren placemats zijn beschikbaar in het formaat 35x25 cm en verkrijgbaar in sets van 10. 


Selecteer een ontwerp en bewerk online

Om te beginnen met het maken van je eigen placemat selecteer je onderaan deze pagina jouw favoriete ontwerp. Je voegt vervolgens je eigen foto's toe in de fotokaders die in het ontwerp verwerkt zijn. Daarnaast voeg je naar eigen inzicht tekst of eventueel extra afbeeldingen toe. Als je klaar bent met ontwerpen, leg je de producten in je winkelmand.


Set van 4 kunststof placemats bestellen

Placemats voor het hele gezin ontwerpen? Bestel nu een set van 4 kunststof placemats in een bestelling. Op deze manier betaal je slechts een keer verzendkosten. 


Wil je 4 placemats bestellen? 


Let op: In het online bewerkingsprogramma ontwerp je iedere placemat in de set van 4 afzonderlijk. Met de groene pijl in het bewerkingsprogramma navigeer je tussen de 4 verschillende placemats in je set. 

Als je een set van 10 papieren placemats bestelt, dan krijgt elke placemat hetzelfde ontwerp.


Alle placemats worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

Specificaties


Materiaal

  • Zijdeglans papier 190 grams
  • Kunststof

Printtechniek

  • Digitale druk

Afmetingen

  • 35x25 cm (papier)
  • 40x29 cm (kunststof)

Formaten en prijzen


FormaatPrijs
Papier 35 x  25 cm (10 stuks)

Kunststof 40 x 29 cm 
Kunststof 40 x 29 cm (4 stuks)

Verzendkosten

Uitvoering
Verzendkosten
Verzendkosten per extra product
Verzendtijd
Papieren placemats
€ 2,95
+ € 1,00
5 werkdagen
Kunststof placemats
€ 3,95+ € 0,60
(bij 5 producten of meer)
5 werkdagen

Video uitleg over onze placemats

Onze papieren placemats worden gemaakt van stevig papier. Dit materiaal is afneembaar met een vochtige doek. De papieren placemats zijn te bestellen per 10 stuks. De kunststof placemats zijn van stevige kwaliteit, dit sterke kunststof gaat langdurig mee. Je bestelt deze placemats per stuk. In de video kun je zien wat verder de verschillen zijn tussen onze kunststof en papieren placemats.