Bierviltjes bedrukken met foto

Origineel idee voor je bruidsfeest, jubileum of bedrijfsuitje

Maak van elk feest iets heel persoonlijks, met bierviltjes in je eigen ontwerp! Voor € 9,95 heb je 12 bierviltjes, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt je viltjes helemaal zelf ontwerpen met je eigen foto en tekst, of een van de onderstaande ontwerpen gebruiken. Dikte viltjes 1,2 mm.

 

Hartvormige bierviltjes

Geef je tafel een romantisch uiterlijk met bierviltjes in hartvorm. Maak de viltjes met jullie gezamenlijke foto of kies uit de ontwerpen in het thema Valentijn. Leuk voor Valentijnsdag of als cadeau voor een huwelijk! 


Dubbel rond

Leuke bierviltjes voor jou en je geliefde zijn de dubbele bierviltjes. Hier kunnen jullie twee glaasjes wijn naast elkaar op staan. Of ook handig om je eigen glas met flesje drinken op te zetten.


Specificaties


Materiaal

  • Geprint op stevig vilt

Printtechniek

  • UV print

Kwaliteitscontrole

  • Dagelijks voeren wij een kwaliteitscontrole uit, daardoor heb je gegarandeerd de beste bierviltjes.

Afmetingen

  • Dikte viltjes: 1,2mm

Formaten en prijzen


Formaat12 stuks
24 stuks
Bierviltjes rond
Bierviltjes vierkant

Bierviltjes hartjes

Bierviltjes dubbel rond


Verzendkosten

FormaatVerzendkosten
Verzendkosten per extra product
Verzendtijd
Bierviltjes rond, vierkant, hartjes of dubbel rond
€ 2,95
+ € 1,00
5 werkdagen

Laat je inspireren

Persoonlijke bierviltjes ontwerpen

Je kunt kiezen voor één van de Webprint ontwerpen om een leuk bierviltje te maken. Maar je kunt ook zelf creatief aan de slag gaan om een leuk bierviltje voor een speciale gelegenheid te maken. Bierviltjes zijn niet alleen leuk om je tafel mee te versieren, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook dienen als uitnodiging, als menukaart of als communicatiemiddel om iemand te bedanken. Om je te inspireren hebben we een paar ideeën op een rij gezet.

Hartvormige

undefined
Geef je tafel een romantisch uiterlijk met bierviltjes in hartvorm. Maak de viltjes met jullie gezamenlijke foto of kies uit de ontwerpen in het thema Valentijn. Leuk voor Valentijnsdag of als cadeau voor een huwelijk! 

 Dubbel rond

undefined
Leuke bierviltjes voor jou en je geliefde zijn de dubbele bierviltjes. Hier kunnen jullie twee glaasjes wijn naast elkaar op staan. Of ook handig om je eigen glas met flesje drinken op te zetten.

Bierviltjes op een huwelijksfeest

Bierviltjes zijn erg leuk decoratiemateriaal voor op een feest. Je kunt bij Webprint kiezen uit ronde of vierkante bierviltjes, maar we hebben ook speciale harten bierviltjes. Deze bierviltjes in hartvorm zijn uitermate geschikt voor bij een huwelijk. Maak speciale huwelijksviltjes om de tafels van je huwelijksfeest of receptie persoonlijk te maken. Plaats een leuke foto en de namen van de aanstaande bruid en bruidegom op het bierviltje en zet hier de datum van het huwelijk op. Dit bierviltje staat hartstikke leuk op elke tafel, tevens kan het bierviltje na afloop mee naar huis worden genomen als leuk aandenken aan deze speciale dag. 

Bierviltjes voor huwelijksfeest


Jubileum/felicitatie

Met een bierviltje kun je iemand ook op een leuke manier in het zonnetje zetten. Viert er iemand een jubileum? Laat dit dan niet ongemerkt voorbijgaan en leg dit moment vast op een mooi bierviltje. Een leuk idee voor een 25-jarig huwelijksjubileum is bijvoorbeeld door de leukste foto’s van het echtpaar samen te verzamelen en deze als collage op een bierviltje te zetten. Leuk om het echtpaar mee te verrassen voordat het jubileumfeest begint en de bierviltjes neer te leggen bij de gelegenheid waar het jubileum gevierd wordt. 


Wordt er iemand Abraham of Sarah? Laat dit duidelijk zien op een bierviltje. Maak een bierviltje met een rode rand en witte binnenkant, vergelijkbaar met een verkeersbord. Maar dan in een vierkante variant. Hier kun je groot de leeftijd van de jarige inzetten en tevens kun je het bierviltje opleuken met een foto van de jarige.

jubileum bierviltjes


Uitnodiging

Nodig je beste vrienden uit voor een drankje met een bierviltje. Dit is weer eens wat anders dan een kaart. Maak je persoonlijke bierviltje met eigen foto en tekst en stuur dit op naar alle mensen die je wilt uitnodigen voor je feest. Deze speciale uitnodiging is zowel praktisch als leuk, want de gasten kunnen dit bierviltje eventueel meenemen naar het feest om hun eigen drankje op te zetten.

uitnodiging op bierviltjes


Bedankje

Een ludieke manier om je gasten te bedanken voor de komst bij je verjaardag, jubileumfeest of huwelijk is met een bierviltje. Zet een proostende foto van jezelf op het bierviltje met de vraag om nog eens langs te komen voor een borrel. Het bierviltje sluit goed aan bij het doen van een borrel. Tevens is het bierviltje een leuk aandenken aan de verjaardag of huwelijksdag.

 

Menukaart

Een creatieve manier om het huwelijksmenu te presenteren is door middel van een bierviltje. Deze speciale menukaart neemt niet te veel ruimte in op de tafel en de gasten kunnen op elk gewenst moment op deze menukaarten kijken.

bedankje op bierviltjes


Bierviltjes met cliparts

In onze editor kun je kiezen uit verschillende vrolijke, grappige of sierlijke cliparts. Hier kun je je bierviltjes ook leuk mee opmaken. Je kunt een vrolijk bierviltje samenstellen voor een verjaardag bijvoorbeeld. Maak persoonlijke viltjes met eigen naam en foto van de jarige erop en plaats hier cliparts bij in het thema verjaardag. Zo heeft de jarige leuke viltjes die alleen voor hem of haar bestemd zijn.

cliparts op bierviltjes


Een feest persoonlijk maken

Er zijn diverse manieren om je feest persoonlijk te maken met bierviltjes. Is je kleintje jarig? Zet hem of haar extra in het middelpunt door een tekening in te scannen en deze als foto op het bierviltje te plaatsen. Dit is heel feestelijk om neer te leggen bij het verjaardagsfeestje van je kleintje. Daarnaast is het een leuke manier om de tekening van je kind te bewaren. 


Bierviltjes kunnen ook ingezet worden bij een carnavalsfeest. Kies een leuke foto van de carnavalsvereniging uit voor op het bierviltje. Een foto van het feest van vorig jaar bijvoorbeeld. Plaats hier de naam van de vereniging bij en het feest wordt meteen persoonlijk.

feestje met bierviltjes