Kaften

Samen maken we het onvergetelijk

Bij een mooi fotoboek hoort natuurlijk een mooie bijpassende kaft. De foto’s in je fotoboek worden omhuld en beschermd door de kaft. Je hebt keuze uit drie soorten kaften bij Webprint. Met de keuze voor een kaft bepaal je eenvoudig welke uitstraling jij je fotoboek wilt geven.

Verschillende soorten kaften

Bij ons kun je de keuze maken tussen een zachte kaft of een stevige harde kaft als omslag voor je fotoboek.

Zachte kaft

Als je kiest voor een zachte kaft voor je fotoboek heeft je fotoboek een flexibele kaft. De kaft heeft dezelfde dikte als ons fotopapier (350 gram) en is eenvoudig om te buigen. Met de zachte kaft is je fotoboek licht van gewicht. Het papier dat we gebruiken voor de binnenkant van onze fotoboeken met zachte kaft is zijdeglans 190 grams basispapier.

Stevige harde kaft

Wanneer je een stevigere omslag wilt kun je jouw fotoboek omhullen met een harde kaft. Deze duurzame kaft is zeer degelijk en beschermt je foto’s in je fotoboek erg goed. Je fotoboek krijgt door de harde omslag direct een strakke uitstraling. Je fotoboek met harde kaft is te bestellen met basispapier of fotopapier aan de binnenkant.

Gratis kaft ontwerpen met foto en tekst

Als je de keuze hebt gemaakt voor het type kaft kan je zelf de kaft gaan ontwerpen. Geheel gratis kun je ieder type kaft volledig personaliseren met je eigen foto en tekst erop. Met de kaft kan je jouw fotoboek helemaal afmaken, de opmaakmogelijkheden kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt je eigen foto op de voor- en achterzijde plaatsen, twee verschillende foto’s over de kaft plaatsen en de rug voorzien van de titel van het fotoboek. Ontdek hoe jij de kaft kunt verfraaien met onze tips.