Fotoboek maken

Samen maken we het onvergetelijk

Maak van de hoogtepunten in je leven schitterende herinneringen voor altijd, met een fotoboek van Webprint. Een fotoboek maken bij Webprint gaat precies zoals jij het wil, met vele creatieve opties. Bestel eenvoudig online en we verzenden je fotoboek binnen 7 werkdagen.

Jouw mooiste fotoboek ontwerpen

Maak van je verzameling foto’s een prachtig fotoverhaal met je persoonlijke fotoboek. Stel je fotoboek eenvoudig samen door je fotobestanden in de pagina’s van het fotoboek te slepen en de foto’s te verplaatsen of in formaat aan te passen. Met de brede keuze aan pagina-indelingen, achtergronden en cliparts maak je altijd een fotoboek naar eigen smaak. Tevens heb je de mogelijkheid om teksten toe te voegen op de pagina’s van het fotoboek. Je maakt je fotoboek compleet door de kaft te voorzien van je eigen foto en tekst. Als je klaar bent met het maken van je fotoboek controleer je of je fotoboek is geworden zoals je wilt met de preview-knop in het fotoprogramma.

Topkwaliteit fotoboek met vele opties

Je fotoboek wordt afgedrukt op echt fotopapier, zodat je altijd verzekerd bent van de beste weergave van je foto’s. Je herinneringen maak je tastbaar in je eigen fotoboek. Je maakt de keuze uit de formaten vierkant, staand of liggend in de geschikte afmeting. Hoe je fotoboek uitgevoerd wordt, bepaal je helemaal zelf in online fotoprogramma. Met de ruime keuze aan opties geef je je fotoboek de gewenste uitstraling. Laat je foto’s stralen door een hoogglans effect toe te voegen, kies voor fotopapier en je fotoboek wordt standaard platliggend of kies voor de omslag die je aanspreekt met een soft of hard cover. Zo stel je altijd zelf een schitterend fotoboek samen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Thema fotoboek maken

Ben je op vakantie geweest naar Rome, net getrouwd of wil je de kiekjes van jouw baby samenbundelen? Maak dan je een fotoboek maken op basis van templates. Elk template heeft een leuk ontwerp dat precies past bij het moment. Benieuwd welke templates er zijn voor fotoboeken? Neem dan een kijkje in het overzicht van de templates.

Leg je herinneringen vast

Houd je favoriete momenten dichtbij je door je eigen fotoboek samen te stellen. Kijk terug op bijzondere gebeurtenissen in je leven met jouw mooiste fotoboek. Je huwelijk, vakantie of de geboorte van je kind breng je gemakkelijk in beeld door het vast te leggen in een bijzonder fotoboek.

100% tevreden met je fotoboek

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij als klant tevreden bent met je aankoop. Voldoet het fotoboek niet aan je verwachtingen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij doen er alles aan om een oplossing te zoeken voor het probleem. Stuur een bericht naar service@webprint.nl of neem telefonisch contact op via nummer 0541 - 200 700.