Header_fotoalbum_basic_landingspagina.jpg

 

Ons assortiment fotoalbums is vernieuwd

Om ruimte te maken voor de nieuwe fotoalbums en indeling wordt het Fotoalbum Basic per 10 oktober 2013 uit het assortiment gehaald. Heb jij in het verleden je foto's vastgelegd in een Fotoalbum Basic en wil je één of meer bijbestellen? Dan heb je tot 10 oktober de tijd om dit zeer voordelig te doen: je ontvangt tot die tijd 50% korting op elke Basic. Ook Fotoalbum Basic projecten die je nog niet hebt besteld kun je tot 10 oktober bestellen.

 

Uitverkoop: 50% korting op alle formaten Fotoalbum Basic

Actiecode: WPNLBASIC1113

Deze code is geldig tot 10 oktober 2013.

-100%Basic 7x5,5 cmNiet meer leverbaar
-100%Basic 21x30 cmNiet meer leverbaar
-100%Basic 15x15 cmNiet meer leverbaar
-100%Basic 18x18 cmNiet meer leverbaar

 

 

Voordelen Fotoalbum Basic

Het voordelige Fotoalbum Basic heeft vele voordelen. In deze korte video laten we de kenmerken zien van dit speelse fotoalbum.

 

 

 

Kenmerken van het Fotoalbum basic

Kenmerken Fotoalbum Basic

Fotoalbum Basic heeft een zachte, papieren kaft waar je zelf een foto en een titel op kunt zetten. Fotoalbum Basic is er al vanaf 7 centimeter breed bij 5,5 centimeter hoog. Een leuk miniformaat, bijvoorbeeld om foto's van de kinderen cadeau te doen aan oma, als cadeautje na je bruiloft. Of om zelf altijd bij je te dragen.

 

 

 

 

Bindmethode en papiersoort

Het Fotoalbum Basic is gedrukt op 200 grams papier. Je kunt het vergelijken met het papier in een glossy magazine. Fotoalbum Basic bestaat altijd uit 20 pagina's. Dit album is met nietjes gebonden. Net als een schrift dus.

fotoalbum basic detail foto