Foto agenda maken

Bewaar het overzicht over je afspraken met een handige agenda

Maak elke dag van het jaar leuker met een unieke foto agenda. Kies uit een van de vele ontwerpen, vul de agenda met je mooiste foto's, bestel je agenda en over binnen 5 werkdagen wordt jouw unieke foto agenda verstuurd. Ga direct aan de slag en kies je favoriete ontwerp hieronder. De agenda's zijn van top kwaliteit.

In 2 stappen je fotoagenda ontwerpen

Om te beginnen selecteer je als een template naar keuze. Hierna doorloop je achtereenvolgens twee stappen.
  1. Bekijk je gekozen template en selecteer het gewenste formaat. Kies uit een A5 of een A6 formaat (van groot naar klein)
  2. Als laatste pas je de foto agenda aan op je persoonlijke wensen en behoeften door te ontwerpen in het bewerkingsprogramma. Voeg foto’s, teksten en cliparts in en maak je foto agenda persoonlijk
Ben je klaar met ontwerpen? Bestel je agenda door je ontwerp in de winkelwagen te leggen.

Een agenda gemaakt van kwaliteitsmaterialen

Je foto agenda word gemaakt met sterk en stevig zijdeglans papier. De bladzijdes worden bij elkaar gehouden door een robuuste en duurzame ringband. De kaft is daarnaast gemaakt van kunststof en zorgt aan de voor- en achterkant voor stevigheid en bescherming. Je foto agenda is beschikbaar in de formaten A5 en A6. 

Je foto agenda bestaat uit 160 bladzijdes, waaronder 17 fotobladen, een weekoverzicht van 2 bladzijdes, een jaaroverzicht en 20 notitiepagina’s.

Kies een design naar keuze

Je stelt snel en gemakkelijk je favoriete design samen met templates. Kies uit 15 verschillende ontwerpen en voeg foto’s toe met het foto bewerkingsprogramma. Begin direct en maak je persoonlijke foto agenda.

Specificaties


Materiaal 
  • Stevig en dik zijdeglans papier
  • Voorzien van een ringband
  • Stevige doorzichtige voor- en achterkant.
Printtechniek
  • Hoogwaardige digitale druk
Afmetingen
  • A5
  • A6 

Formaten en prijzen

FormaatPrijs
Agenda A6
€ 17,95
Agenda A5
€ 19,95

Verzendkosten

formaatVerzendkostenVerzendkosten per extra product
Agenda A6
€ 1,95
+ € 0,60
Agenda A5
€ 2,95
+ € 1,00

Ervaar onze Foto agenda's
Stel je eigen jaar agenda samen voor 2015. Keuze uit twee formaten en vele leuke ontwerpen. Met een stevige kunststof kaft kun je de agenda overal mee naar toe nemen. Bekijk de video voor een korte uitleg en ontdek waarom het maken van je eigen agenda met foto's zo leuk is! 
Blog feed