100% garantie

  1. Eenvoudig en snel online bestellen
  2. Iedere week nieuwe aanbiedingen
  3. Supersnelle levertijd
  4. Onbeperkt opslag van al je foto's
  5. 100% garantie op je aankopen
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Webprint. Afwijkingen zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn bevestigd. Door te registreren of te bestellen accepteer je de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van Webprint. Indien er een actie van toepassing is raden we je aan om de actievoorwaarden te lezen.

 

Wij verzoeken je vriendelijk de volgende samenvattende  algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. De volledige algemene voorwaarden kun je ook downloaden als pdf-bestand. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze voorwaarden. Het is daarom raadzaam om deze algemene voorwaarden regelmatig te raadplegen.

 

Fotoproducten naar wens

Webprint levert uitsluitend fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er helaas geen wettelijk herroepingrecht van toepassing! Gebreken kunnen door Webprint alleen erkend worden, als ze betrekking hebben op technische gebreken aan de geleverde producten. Klachten die te maken hebben met de smaak van de klant of klachten vanwege fotobestanden met onvoldoende resolutie of een te hoge compressie worden niet als gebreken beschouwd.

 

Klachten

Wellicht voldoen je verwachtingen misschien niet aan het resultaat. Wij bieden een 'Niet goed, geld terug' garantie bij aantoonbare (productie)fouten van de kant van de fotoservice. Stuur niet ongevraagd de bestelling retour, maar neem eerst contact op met de klantenservice.

 

Levering

De leveringstermijnen en verzenddagen die op de site worden aangegeven, zijn zuiver indicatief, maar wel representatief voor de gemiddelde levertijden. Zij kunnen in geen enkel geval de reden zijn voor een schadevergoeding, een nietigverklaring van een bestelling of enig andere vorm van schadevergoeding.

 

pdfreader.jpgAlgemene Voorwaarden

 

Contactgegevens:

Webprint B.V. 

Postbus 428  

7570 AK Oldenzaal  

 

KvK: 8176282  

BTW: 0012.62.695.B.01

 

Om Webprint.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.